BVC


I helgen blev vår underbara bebis 3 veckor, tiden går så otroligt fort! Allt med honom är verkligen underbart och man kan inte få nog av honom! Ibland pussar jag så mycket på honom så att han blir lite sur på sin mamma :) det får han allt stå ut med! Han är även börjat le nu, det är verkligen helt underbart när man får ett litet leende utav honom, man smälter!

Idag ska vi till BVC för första gången, han ska då vägas å mätas. Ska bli spännande att se om han gått upp i vikt osv. Så mycket som han äter vore det ju konstigt om han inte gått upp i vikt ;) en riktigt matälskare!

I helgen har det varit väldigt lugnt här mot vad det brukar, endast Emma.e har varit här och hälsat på och klämt lite på Lukas. Alltid trevligt att ha henne på besök. Börjar nog tack å lov att lugna ner sig med besök nu, alla som ska och vill se Lukas har gjort det nu :) sen vill ju en del såklart komma och se honom igen, och då är dom såklart välkomna!

Nu ska jag fixa och dona lite, och kanske väcka lillkillen så han hinner äta inna BVC 11.30. Inte kul att vara där med en hungrig bebis inte.

Hoppas alla har det kanon! Kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nee vi har inte varit och hälsat på än, men på fredag :)

2009-01-26 @ 20:35:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0