Orkat mig ut!

ujuj, har lyckats ta mig ut på en liten peromenad med Tone idag. Hon blev väl chockad, är bara husse som går promenader med henne nu för tiden ju... Så det känns ju bra!

Så ringde chefen, hon har gett allt mitt jobb i sommar till någon annan, så blir nog sjukskrivning hela sommaren för min del. kul, not! Men kanske bra också, skulle nog bli väldigt svårt för mig att jobba. Känns ju iaf bra att chefen är så pass förstående som hon är också. Sa att jag är välkommen tilbaks när jag mår bättre.

Sitter här och väntar på att Martin ska komma hem från skolan. Vad vi ska göra vet jag inte. blir väl inget speciellt med tanka på mitt mående :/ .... Jaja, ska faktiskt sluta gnälla så mycket nu :) Jag är såklart glad också, mår ju inte illa utan anledning. Men fy och usch så jobbigt det är att må illa dygntet runt. INGET man vänjer sig vid!

Aja. Ha en skön eftermiddag! :))


Solen lyser och jag är inne...


... Fan så tråkigt alltså! Orkar inte ett skit. Bara ligga här inne och tycka synd om mig själv, och sitta en sväng på balkongen. Roligt liv! Om detta skit bara kunde gå över, så man kanske kan uppskatta och njuta av att man är gravid!!! Nu är ju allt bara jobbigt...

I helgen åker vi till kholm, hoppas det blir bättre när vi är där, som sist. Annars vet jag inte vad jag gör. Och sjukskrivningen är bara denna vecka ut. HUR ska jag kunna jobba? Jag kan inte fatta det. Suck säger jag bara.

Ne, nu ska jag ta mig en smoothie, verkar vara det enda som får stanna kvar i min mage.

Positiv jag är då! inte.

Kom hem igår!


Har varit i kholm sen i Tisdags. var meningen att jag bara skulle vara där i en natt, men blev vist fem nätter :) har varit så OTROLIGT skönt att vara hos mor och henrik. Konstigt nog så har illamåendet varit lindrigare. Värlifr skönt som ni säkert förstår. Stormtrvis i deras mysiga hus också :) och bara att öppna dörren för Tone så kan hon springa ute som hon vill. Så där och i Hulta kommer jag finnas i sommar :)


image28

Konungen Luzhifer på bilden minsann. Han tror att han är störst, bäst och vackrast! :)


Kom somsagt hem igår, tycker illamåendet genast kom tillbaks mer :/ usch. Måste nästan sitta i huvudet också? När jag är hemma så är jag ju själv hela dagarna, känner ingen här och känner mig som en fånge i mitt eget hem. Inte alls kul. Jag vill bo i kholm!!!! Men få vänta i ett år iafm eller kanske lite mindre förhoppningsvis.

Och tja, graviditen rullar ju på för fullt. Såg lite bilder på hur fostret ser ut nu :D som en liiiiiten bebis. hehe. tycker mig skymta en liiiten kula, men är kanske säkert bara önsketänkade :) hehe.
 Nästa vecka är det inskrivning. tiden går fort. Och Poyan och Malin ska snart få ut sin lille bebis :) Ska bli jättekul.

Och Tone har börjat löpa! Mindre kul. Hatar att behöva sätta på och ta av den där gamla trosan! hah. Så inget bus för henne med någon pojkkille inte :)

Ne. Nu ska jag försöka rycka upp mig och göra något åt detta!!

tycker det  borde bli helg snart! Då har älskling två dagars ledigt innan han börjar jobba på ericsson och vi ska tillbringa den tiden i Hulta. Hoppas på fiint väder!

Krampåer.

Bumbibjörnarna...


...Måste vara den bästa barnlåt som finns :) hittade en utav Alexanders gamla skiva med barnvisor på :) Så det lyssar jag på nu. haha!

image27

Sitter och inväntar min "andra spyfas" här. spyr i regel två omgångar. så efter det kan jag äta frulle samt ta tabletterna som inte hjälper :/

vad står på schemat idag då? Kl 13 ska jag till vårdcentralen och hämta sjukintygen sen till komvux och lämna mitt slutbetyg ( som är pinsamt dåligt ) :S
Sen visar det sig väl vad som händer och sker. Nu började mumindalen spelas här :D haha.

jaja, tråkiga jag ska sluta skriva nu.

Pusspåer.

tack alla mina söta vänner som skrvier så söta kommentarer. värmer här i helvetet! Love you.

Gamalt groll!


Sitter och lyssnar på lite gamla goa låtar från förr. Bla:

Dido - white flage
Anastacia- sick and tired, left outside alone, I`m outta love.. den sistnämnda är verkligen VINGÅKER för mig :)
Dj Alligator -  The whistle song, I make U wof like a dog.. Också vingåker. verkligen :)
Etype - Life ( Tokig dans i pyjamasbyxor =D )

jaja, var bara skrivsugen! ;P

happ...


Då var man sjukskriven i yttligare 2 veckor då! : / och högre dos av medicinen. Fan så trist det är att må såhär. Instängd sin egen kropp, Mår man inte illa så är man yr som ett as.

Önskar inte ens min värsta fiende detta!

Dra täcket över huvudet!

Bye

Uppe med tuppen...


... var jag idag. fick i vanlig ordning springa till toan : / börjar bli riktigt trött på detta. hur orkar man? suck. har nyss ringt till vårdcentralen, dom ringer upp mig halv ELVA! fan att man ska behöva vänta så länge då.

                                     image26 Toan, människans bästa vän?


Älskling ligger och sover, han ska up kl 9, så det är ju snart. fast sen är han ju i skolan till 5 i eftermiddag :( suger. hade jag mått lite bättre, bara liiite, hade jag tagit en tripp till kholm, har ju för fasiken inte varit i min mors hus än. vilket jag såklart vill. men det är nog borträknat ett tag framöver.

ne, nu ska jag försöka käka lite bananyoghurt. håll tummarna för mig att det får stanna ;)

ha en bra dag! Kram kram

Lördag!


Ja, tiden går fort. Eller veckorna går fort!

Idag har jag inte gjort ett skvatt, som vanligt. Orkar inte göra något. Illamåendet har helt enkelt tagit över mitt liv :/ Men vad gör man inte för en framtida knodd? Måste i vilket fall ringa läkaren på Måndag och se till att jag får nya tabletter, för dessa hjälper inte längre, mår precis lika illa som innan jag fick dom. Och längre sjukskrivning blir det nog också för den delen. Blääk.

                                 image24

Ikväll ska vi äta tacopaj, eller jag ska väl iaf försöka äta :) Slutar nog med att Älsklingen äter upp det mesta.
Igår var vi somsagt på MVC på informationsmöte för oss gravida. Var väl intressant i sig, men barnmorskan var otroligt tråkig. Vi fick en del papper och en bok, och sånt är ju kul. Nästa möte är inskrivningen som sker den 3 juni, känns som evigheter tills dess. Då ska det tas en del prover och det ska kännas på livmodern :P Svärmor förljer med. Älskling har ju tyvärr börjat jobba då. Men det blir nog toppen.

Sitter i vanlig ordning och lyssnar på "håll mitt hjärta" Så otroligt underbar låt, lyssna om ni inte redan har gjort det. Tyckte inte om den först, men nu har den fastnat helt enkelt.

Ikväll blir det skräckfilm och mys i soffan. Sen slutar det nog i vanlig ordning att jag går tills sängs ganska tidigt för att slippa känna illamåendet. Kul! :/

ha en trevlig lördagskväll alla.

Regn och åter igen regn.


Vilket tråkigt väder vi har fått. Fast måste erkänna att det är ganska så skönt för en annan som bara ligger inne och spyr hela dagarna. Då får man inte dåligt samvete över att vara inne.

Idag börjar min mor och henrik att flytta till huset. tråkigt att man ska må så pass dåligt så att man inte ska orka hjälpa till :/ ...

Igår sprang älsklingen min Grabbhalvan. Han var så duktig så :) Jag och Tone stog och hejjade på honom! haha.
Idag klockan halv tre ska vi till MVC på informationsmöte, spännande. Måste fylla på busskortet innan kom jag på nu :/ Annars får man ju betala 80 spänn tur och retur/per person! suck.

Ne, nu ska jag passa på och duscha och äta frukost medans tabletten funkar ganska bra. blääk!

Ha en tervlig helg allihopa!

Kram

.....

Vilka är det som läser den här tråkiga bloggen förresten?
Skriv!

<3<3<3<3<3



Håll mitt hjärta


Håll mitt hjärta,
håll min själ.
Lägg mitt huvud
i ditt knä.
Säg att du menar
och vill mig väl.
Håll mitt hjärta,
håll min själ

Som jag väntat,
alla år.
Du kan läka
mina sår.
Ta mina händer
och gör mig hel.
Ta mitt hjärta,
ta min själ.

Håll mitt hjärta,
håll min själ.
Låt mig bara
stanna här.
Så allt jag ber dig,
allt jag begär.
Håll mitt hjärta,
håll min själ.

Håll min själ.


Vissa saker får en att tänka- tänka på livet. En person försvinner för alltid och en annan kommer till livet. Har det någon mening? Eller är det bara så man önskar det vore? Att det har en mening...

Tänker på dej!

Flyga för första gången!


Ikväll ska min kära lillebror flyga till turkiet med sin pappa m. familj. Blir första gången lillkillen flyger :) spännande för honom. Hoppas allt ska gå bra. Otäckt när folk flyger tycker jag, och desto mer när det är lillebror som fllyger såklart. Hoppas han får det härligt där nere med alla turkar :D

                     image23

Var ett tag sen jag skrev nu. Glömmer bort att jag har en blogg ju :) Igår var jag hos frissan och klippte mig och färgade håret. Får väl duga, men kan inte påstå att det var så jag hade tänkt mig. som alltid med andra ord :D
Har nyss suttit ute på gården med Älskling, Tone och katterna. Så mysigt så. En härlig vårdag idag minsann.

Ska snart springa ner på stan och inhandla lite grejer. Sen klockan 4 åker vi till kholm. Vi åker med Malin, snällt snällt. Vad som händer och sker ikväll vet jag inte än. Kan tänka mig att vi kommer umgås med Poyan och Malin. Imorgon ska älskling bygga med Poyan så jag ska väl umgås lite med mor min som det ser ut. Så kalas på kvällen för Emma.e som fyller 21år. Gammla vi börjar bli nu :/ haha. Tyckte nyss man var 16år. jaja.

Nu ska jag fixa lite.

Ha en bra helg allesammans!

KramKram!!

BLÄÄ!

... blää för att må illa!

RSS 2.0