Pizza.


Ikväll ska vi äta hemmagjord pizza, mumma! Den står i ugnen nu och väntar. Eller dom ska jag väl säga :) min söta älskling gjorde en hjärtformad pizza till mig ;) hehe.  Pizzorna ska avnjutas framför tvn, närmare bestämt prisonbreak :) sen blir det väl ngn film också. Cheezballzen får vi inte glömma heller! =P

Vafd har mer hänt idag då? =/ gått min dagliga långpromenad med tonevovven, dammsugit lite, och när älsklingen kom hem från skolan så åkte vi med Marcus till willys, snällt att vi fick åka med =) så nu e kylen full igen. Skönt!!

På söndag får man äntligen börja julpynta =) det är mys. Så kommer även min Mor, Henrik och Alexander på besök. trevligt! Dom har dessutom hembakta lussekatter med sig. Haha, västa grisen jag är. Bara skriver om godsaker tror jag!

Ne, nu ska jag checka pizzorna i ugnen.

Ha en härlig helg folket!

Puss

Vart tog snö vägen? :(


jag blir ledsen i ögat! Snön är ju nästan borta nu =( Det som var så härligt med all snö! *morr* hoppas det blir kallt snart igen och att snön faller igen!

Emmorna kom till mig igår en sväng, vi babblade lite och så "trimmade" jag Zizatovan! Haha, vilken jycke. Det blev inte så bra direkt, men svårt med den trimmern jag använde och så var ju hela hon en stor tova. Efter att dom åkt hem gick jag ner en sväng på stan, där hittade jag en lussekatt på affären =) kunde såklart inte motstå den, hehe. gott vare. Hittade även en julklapp till Älsklingen min.

   Emmorna!

På kvällen blev det tvtittande och inte så mkt mer.
Idag har jag inte en aning om vad som sker? I vanlig ordning med andra ord. Ge mig tips! hah.

Nu ska jag iaf ta tag i disken. Wiie så roligt! not.

Krams

Besök?


Idag kommer kanske Emmornax2 hit! =) Ska bli mycket trevligt i såna fall. Vi ses allt för sällan- hoppas det blir ändring på det när vi bor i kholm nästa år. Emma.e ska väl låna Martins hårtrimmer och trimma Ziza, stackars vovven har blivit klippt av sin matte igår och det blev tydligen inte så bra =P haha, vilken syn.

Kom nyss hem från barnmorskan, är ett himla springande där nu dom sista veckorna. Allt är iaf bra med lilla bebis,enligt barnmorskan är det en normalstor bebis, varken liten eller stor, men den kommer väl hinna växa till sig och bli megastor, allt för att min förlossning ska bli så jobbig som möjlig! =) Bebis passade även på att puta ut rumpan på barnmorskans hand, ouppfostrad redan? =P

Läste igenom lite av mina inlägg här igår och såg då att jag mest skriver en massa negativa saker om att vara gravid. Måste ju skrämma livet ur alla som inte varit gravida så att dom aldrig vill bli det! Men jag lovar, det är jättemysigt också, en känsla som inte går att förklara, det måste upplevas. Jätte mysigt att känna att man har "något" inom sig som rör sig. Speciellt lite längre fram i graviditeten när man nästan kan "prata" med sin bebis, få en spark där man lägger handen osv. och magen kan vara jobbig att ha, men likaså där så är det otroligt mysig och man känner sig väldigt kvinnlig med sin stora mage =) Nog om det nu. Alla blir väl uttråkade av mitt bebisprat! =)



Nu kommer snart min käre kille hem och äter lite lunch med mig, sen är det bara att invänta sms från Emmorna och se om dom kommer eller ej. Hoppas!

Åååh, jag är sugen på lussekatter! GE MIG! 

Här sitter ...


..jag i vanlig ordning. Inatt har jag sovit jättegott, och det tackar vi för!
Kom nyss in efter att ha kastat boll med Tone ute på gården, det var inte det lättaste kan jag säga. Bollen som är röd blev istället vit och dubbelt så stor =) en snöboll med andra ord! Det gjorde iaf att Tone hade lite svårt att hitta den =P

Idag rullade pengarna in på kontot också, härligt. Trots att det inte var överdrivet mycket som vanligt så kan jag ju iaf betala min del av hyran och lite räkningar.. En och annan julklapp är ju kvar att köpa också, så pengarna som blir "över" får gå till det! Påtal om julklappar så har jag sagt det länge nu, att jag måste börja inhandla dom, och det har jag gjort, men inte alla. Och kan ju vara god tid för att göra det nu... Annars brukar det ju bli så att man gör det någon dag innan julafton när det är smockat med folk på stan.. och vi vet ju inte vad jag gör några dagar innan julafton.. Vill ju inte riskera att vattnet går när jag är på stan =) hehe.

Nu tror jag att jag ska ta mig ett härligt bubbelbad!! Det är ju ett utav mina största intressen =/ det är vad jag gör när jag har tråkigt.. Vilket jag har ganska ofta! =) Älskling är i skolan och kommer hem om en timme, så jag har ju gott om tid på mig!

Sen blir det väl en och annan promenad i snövädret med hunden, och kanske en och annan halkning så man hamnar på backen =P

Jaja.

herråå!

Äntligen!


Wiie, äntligen har snön kommit till Norrköping! =) var överlycklig när jag såg det i morse kl 4!!! Vad gjorde jag uppe så dags kan man ju undra då.. Var nämligen så att jag var upp och sa till min karl på skarpen att han minsann fick ta och komma till sängen och lägga sig, hålla på och sitta vid datorn hela natten =) han är galen. Men han kom med mig så fint! jag har sovit sjukt dåligt inatt, kännt saker som jag aldrig har gjort förut, det kändes som att en arm skulle komma ut  =/  jätteskum känsla. Och drömt konstigt, men allt det där hör ju till! När älskling kom så gick det som vanligt lättare att sova.

I morse runt 9 pälsade jag och Tone på oss ( Tone har ju redan sin päls på sig, men inte jag) ;) vi tog oss en långpromenad i snön. Och ojoj vad hon ÄLSKAR snö! =) riktigt roligt att se henne springa, rulla, hoppa omkring i snön. Så söt min lilla jycke.



Nu har vi nyss ätit lite lunch, wok och nudlar. Mumma var det! Älskling har traskat iväg till skolan och här sitter jag! Vet inte vad jag ska ta och hitta på? Blir väl i vanlig ordning städning som står på schemat! = / Sen ska jag faktiskt vila lite på eftermiddagen med tanke på den urusla sömnen inatt.

Haha, nu kom Kicki Danielsson på stereon här! =) Då kan jag inte annat än att tänka på mig och Dessan. Härlig låt ;) inte för att jag e något dansbandsfreak direkt, tvärtom! Men den är faktisk härlig! Haha, illa.

igår kom jag och tänka på att det snart är dags att tänka ut vilka man ska skicka sms till sen när bebis har tittat ut! Kan tänka mig att några kanske vill veta och är lite nyfikna iaf. Får sätta mig ner och tänka ut det sen! Om ni vill ha ett litet sms så skriv det här...

Jaja, nu ska jag inte tråka ut er!


hare bra i snövädret!

Klart! =)


Nu är bbväskan nästan helt packad och klar :) nu står den bara och väntar på att få komma till bb! Vi har också bäddat spjälsängen nu, så vad som fattas nu är bara bebisen! Om en vecka är det helt naturligt att bebis kan födas, och den är då helt "klar".. Längar verkligen efter bebis nu och ska bli otroligt spännande att se vad det är för en liten filur som legat i min mage så länge.

Sitter brevid min Älskling här som gnäller om att jag aldrig skriver om honom i min blogg =) frågan är vad jag ska skriva om honom? Mer än att han är världens bästa kille. Det du skriver Emma.e om att alla karlar är svin stämmer faktiskt inte :D fast kan hålla med om att de flesta killar du "råkar ut" för är lite svinaktiga!

Nu ska jag snart lägga mig i sängen och läsa lite gravidtidning sen nanna kudde, men först blir det nog lite varm oboy med vispgrädde ;) onyttig i vanlig ordning! 

Sov sött!

packa bbväskan...


ojoj, så svårt det kan vara. Här om dagen när jag var hos barnmorksan fick jag skäll för att jag inte hade börjat packa min bbväska ännu.. Hon menade på att bebis faktisk kan komma när som helst och att man måste åka iväg fort, och då är det ju bra om den är packad och klar att bara ta med sig. Jag tycker det är jättesvårt vad man ska packa idär.. Eller egentligen inte, men jag har nog bara inte riktigt fatta att jag ska ligga på bb och föda barn!?! När fattar man det om jag får fråga? Under den där otroliga smärtan som alla pratar om!? : / Ja, det ska bli intressant.
Har iaf tänkt att jag ska börja packa lite smått idag. Ska väl lägga i lite kläder till mig samt bebis... har ni tips så skriv :) man ska ju ha med sig hygienartiklar också, men dom kan jag ju inte lägga i redan ju! Dom anväder jag ju...

Jaja, ointressant skrivande.

Idag kommer Emma.e hit till Norrköping, vi skulle ta en fika på stan om jag förstod rätt? Kvinnan ska ringa mig, hon sa att det skulle bli ganska tidigt, så jag var ju uppe med tuppen, men har hon ringt? haha, ne.. jag borde ha lärt mig vid det här laget att tidigt för Emma.e är sent :D

Älskling kommer snart hem från skolan då ska vi käka lite pasta carbonara. Intressant, tror inte jag har ätit det förut. Han som lurar på mig dessa maträtter!! :) Just ja, är ju fredag idag, vilket förresten inte spelar någon roll för mig, alla dagar är likadana för mig ju. Helg hela veckorna ;) låter härligt va?? Ne, usch och fy så tråkigt det är att bara gå hemma.

Nu ska jag ta och ta fram receptboken och titta hur detta ska gå till! :)

Ha en nice helg! 

...



http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE&feature=channel


Mycket fin och bra låt! Ni som gillar Lars Winnerbäck ska lyssna :)

Ingen snö här inte!


Nej, självklart inte! Men 5 mil bort i Katrineholm ska dom minsann få ha snö! Orättvist tycker jag :) här skiner solen och man kan ju nästan tro att det är sommar - skämt å sido - nej, men jag tycker faktiskt att snön får ta och pallra sig hit också.

Snart kommer älskling hem på lunch, vi ska äta lite gulaschsoppa. Sen ska jag väl springa en vända på stan tänkte jag. Har lite saker jag måste inhandla. Ikväll vet jag som vanligt inte vad som händer, inget bra på tv va?

urk, jag mår illa idag! :/ inte magsjuka på g hoppas jag!? Det klarar jag mig gärna utan. Vem gör inte d! Jaja, tråkig blogg som vanligt, men någe måste man ju skiva... Eller.. hmm.

Värma lite soppa nu då!

Krams!

Så var det...

.. 30 dagar kvar! Konstigt att det känns som att 30 dagar är en evighet! :P Sen får vi ju inte glömma att det lika väl kan  vara 15 dagar kvar, eller 45! Eller varför inte ännu mindre, det får vi inte veta förrens bebis är ute.
Var hos barnmorskan igår, bebis är nu helt fixerad och ligger på plats :) hon tröck och kände på magen och hon sa att det kändes som en normalstor bebis. Och om hon fick gissa så trodde hon att det var en liten pokje i min mage. Man börjar bli RIKTIGT nyfiken nu, man vet att man ska få en bebis, och man tänker på det ständigt, men man kan inte se vilket kön det är. Är det en pokje eller flicka må tro? Jag känner mig så bombsäker på att det är en pokje, så kommer väl bli jättechockad om det är en flicka :) hehe. Vilket som blir underbart!



Igår var vi och köpte ännu mer fisk, eller ja, min kära Älskling köpte fisk. Dyrt intresse han har må jag säga :) men oj så fina dom är sen då. Riktigt ögongodis. Vi satt framför akvarierna igår kväl i varsin fotölj, istället för framför tvn :) det händer mycket där inne, det kan man inte tro :D



Nu ska jag snart rota fram Tones reflexshalsband och ta en promenad med henne. Shit så mörkt det blir fort. Inte mörkt nu, men liksom grått på något sätt. Jag är väl den enda som tycker det är mysigt med mörker tidigt om dagarna. Jag tänder alla mina doftljus och bara njuter! :) Nu är det bara snö som fattas. Och julpynt :) men det får man ju snart ta fram, då jäklar.

Ne, rota efter halsband var det! På bilderna ser ni hur bebis "ser ut nu" och den andra på hur dom nyinköpta fiskarna ser ut!

Herrrå!

Gääsp!


Räcker det inte att man kommer få dålig sömn när den lill* är här!? Usch, sover så ruskigt dåligt, kan inte ligga bekvämt på något sätt. I alla gravidböcker står det " bunkra upp med kuddar under magen, så kommer du sova gott" Pssst säger jag! Det gör man inte alls, inte jag iaf!
Nu är jag iaf uppe med tuppen för jag har en tid hos barnmorskan 7.45. Kulkul, att gå upp så tidigt för att göra något som tar 15 min :) Jaja, slutgnällt!!!!

Skriver väl mer sen eller nått!

Krams

Katrineholm!


Sitter just nu i regninga Katrineholm, hos min mor närmare bestämt! Regnet öser ner, vilket jag INTE tycker om med tanke på att jag snart måste ut i rusket. Ska lämna Tone hos farfar kl 13.
Kom hit i går eftermiddag, skulle ha åkt tåg, men det visade sig att Emma var i Norrköping så fick lifta med henne :) snälltsnällt! Gjorde inget speciellt igår kväll, bara degade och kikade på film :)

Vid 13 kommer älskling med tåg, då blir det pizza med honom och Poyan på Venezia, sen blir det Hulta antar jag. Ikväll ska vi nämligen på musikal med svärföräldrarna, i etuna. Dom ska bjuda oss, och vi kan ju såklart inte tacka nej :) Kan ju bli intressant. Kan inte minnas att jag varit på någon musikal någon gång förut?! återstår å se. Det jag mest stonkar över är hur jag ska klara av att sitta ner i TRE TIMMAR!?!? Bebis har en förmåga att trycka upp sina fötter och ben under mina revben när jag sitter, inte alls skönt faktiskt...

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, och ringa och fråga farfar om han inte vill komma och hämta mig så jag slipper gå i regnet ;) han e ju för snäll så kan redan gissa svaret! :D

Ha en trevlig helg hörreni!

Kram

Fisk!


Idag ska Älskling ÄNTLIGEN sätta i sin bakgrund i det stora akvariet som han har gjort. Ska bli skönt att få bort dessa frigolitklumpar :) heeh. Sen ska han dessutom köpa lite mer fisk idag :) och det är ju alltid kul. kan gissa på att jag kommer att få assistera honom lite, lika bra det så att det blir bra gjort ;) hehe.
Konstigt hur mycket man kan tycka om ett par fiskar, dom simmar ju bara runt där och är fina. Men det är jättekul att mata dom och ha sig, och nu speciellt är det lätt att man blir stående framför det stora akvariet och kollar på alla små yngel som simmar omkring :) precis överallt.
Kanske dumt att skriva stora akvariet, båda två är ju ganska stora :) 720l och 375l! :) Phjuu!

    

Inatt har jag sovit SÅÅÅ DÅLIGT! Har aldrig varit med om maken alltså. Vaknade runt halv 5, sen var det kört. Kunde inte somna om hur jag än låg. Gör ont överallt, sparkar överallt, svettas som en annan gymnast och ja, jag kan inte förklara :/ runt halv 7 vaknade älsklingen min också så vi låg och pratade lite och skrattade åt vår mojjekatt Liannah! Somnade väl om runt kl 8, och så vaknade jag kl 10! usch och blä!

Nu ska jag sätta på hög musik här och fixa och dona lite!

Hare kanoners!

Vilket väder!!!!


Sånt här väder är inte alls kul när man har hund! Man vill helst inte gå utanför dörren när det regnar/blåser, men det struntar ju hunden i! Så det är bara att klä på sig och ta den där promenaden iaf :) utan gnäll. fast kan ju vara ganska skönt att gnälla ibland.

Ska väl kanske ta mig en sväng ner på stan också, kolla på lite julklappar. Bäst att börja redan nu. Kom på det här om dagen när jag var nere på stan, för er som inte vet är det en gigantisk backe ner till stan, och det blir ju då en GIGANTISK uppförsbacke när man ska hem. Jag trodde seriöst att jag skulle svimma när jag kom hem den dagen, blir så lätt anfådd och helt slut, och kan tänka mig att det blir värre under dessa veckor som är kvar med tiden med magen! :P

I morse blev vi väckta av att försäkringskassan ringde, att det ska vara så svårt det här med föräldrapenning! Men tror det löste sig nu och att det ska bli rätt. Inte mycket pengar man får direkt : / men nu visade det sig iaf att det kanske kan bli några fler kronor, så måste ringa till Willys för ett arbetsgivarintyg, sen så!

Nehe, vad ska jag ta först? Hunden eller stan!?

Jaja, visar sig! Krams

...


Usch för farsdag!

GRIS!


usch, känner mig som ett gammalt vårtsvin! buken är stor och iväg för allt. USCH! Nu har jag även börjat få problem att sova! Hur jag än ligger så är det obekvämt och trycker. ska bli VÄLDIGT skönt att bli av med buken sen. Men då ska den väl hänga som en annan bulldeg ist :D haha. Aldrig är man nöjd!

Pratade nyss med min mor. Hon har fått STICKMANI! hon stickar och stickar som en annan tant :) så söt så! Vet inte hur mycket tröjor,mössar och byxor lill*n kommer att få :) Nu ska hon börja sticka på en overall ( bilden under ), jättesöt är den verkligen! Hon är så duktig och söt min mamma!

 


Ne vet ni vad. Nu ska jag ta en lång härlig promenad med min vovve! Sen ska jag köpa lite chips till kvällen ;) hehe. Julmust finns det redan hemma :) usch, vad jag äter. Speciellt på helgen! Kommer fortsätta vara ett vårtsvin även efter jag slutat vara gravid!

Have a nice weekend! Kram

Think twice


Sitter här och lyssnar på Celine dion, hittade en skiva här om dagen. Hon sjunger ju faktiskt riktigt bra och med fina texter. Fast lite deppvarning på dom kanske...

Ska snart traska iväg till parken med Tone och passa på och handla samtidigt. Hon står här och tittar på mig med ledsna ögon som säger " snälla, kan vi inte gå ut nu " hon kan konsten att tjata!!! Hur nu en hund kan göra det : /
Älskling ska vara i skolan sent idag, till 5! :( Så tråkigt när han har långa dagar. Jag bara går omkring här hemma som en annan hemmafru!

Annars är det som vanligt ingenting speciellt som händer. Ovanligt va? ;)

Just ja, snart dags att börja småhandla lite julkappar... Svårt!! Pratade med min mor förut och hon började fråga om hur vi ska göra i jul... Ja, önskar jag kunde svara på det :P vill ju inget hellre än att fita jul med julmat osv, men kanske ligger och föder barn då.. Fast det vill jag ju såklart också, kanske inte själva födandet, men att äntligen få ut mitt knyte. Som min farmor Gun sa till mig tidigare idag när vi pratade i telefon " Jag lovar, du längtar inte till förlossningen, det gör så JÄVLA ont" - haha, stöttande farmor man har! :)

Jaja, ska sluta tråka ut folk med mitt bloggande och ta mig till parken ist.


Kramkram

Hålla på & ramla hela tiden!!!


Suck! Blir galen på mig själv. Jag har under loppet av bara några dagar ramlat omkull ute två ggr!! Här om dagen halkade jag på en isplätt och när jag var ute med tone nyss så "halkade" jag på typ löv eller något.. Nu fick jag dessutom skrubbsår på benet :( ajaj. Om inte annat så kan det ju vara farligt om jag slår i magen, men det har jag inte gjort iaf. Men attans vilken fast upp man får när man ramlar ;P då kan man inte tro att man är höggravid inte! haha. Men att ta sig upp ur soffan kan ibland ta evigheter!! konstigt!


Idag vet jag inte vad som händer, kanske ska ta en sväng ner på stan och kolla lite. Men så trist att gå själv! :/ jaja, det löser sig väl. Får väl dra med min karl ;) haha, eller inte. han hatar att gå på stan.

Nu ska jag tvätta mitt stackars sår! :(

Kram

Tones dag idag!


idag fyller lilla jycken 2 år. Stora vovven börjar hon bli! Och det ska firas såklart. Eller det har firats idag, bara tårtan kvar. I morse så gick hon och älskling till djuraffären där hon fick en grymtande gris, riktigt sabla ful men hon älskar den, har lekt med den preciiiis hela dagen.. Kanske inte lekt, men vad hon än har gjort så har den legat brevid henne :) så söt hon är min lilla jycke. Nu har vi nydligen varit ute på promenad och haft det skoj, gömt en massa godis i löven och lekt med pinnar, det gillar hon massor :) Senare ikväll ska hon få en "hundtårta"!

Annars idag har jag varit yr som två fyllon! Vet inte vad det kommer sig, men kan ju lista ut med lilltån att det har med graviditeten att göra.. Som allt annat! :) har kommit till den fasen i graviditeten att jag varken kan stå, sitta eller ligga bekvämt. Alltid är det en rumpa, en fot eller något annat som trycker där det inte alls är bekvämt, och om inte det så har jag samandragningar så att magen är lika hård som sten och det känns som mensvärk X5! Jaja, nogklagat! Jag har ju faktiskt valt det själv som någon anonym skrev till mig :) fast det kan ju faktiskt vara jobbigt ändå! Det ligger ju faktiskt en ca 2 kilos bebis i magen och har det trångt, konsitgt om det inte kändes jobbigt och tungt då och då! :P

Ikväll blir det pastasallad och myspys i hörmörkret! Jag gillar hösten! :)

Ne niiii, nu ska jag ta en sväng om med dammsugaren!

Kram!

Loppis!


Idag har vi spenderat vår dag på loppmarknad :P haha. Jag, Älsk och Marcus åkte dit runt kl 9.30 i morse med en fullsmockad bil! Sen var det bara att sälja. Massor utav folk dom första två timmarna, sen blev det lite dött och färre som kom och ville köpa. Men vi lyckades ändå få en hel del SKRÄP sålt :) vi tjänade lite över tusenlappen. Riktigt nice. Och väldigt trevligt var det också, faktiskt! Men så är det väl när man är med trevligt folk! Dagen gick sjukt fort.
Gick upp redan kl 6.45 i morse för att ta en långpromenad med min lilla gullevovve med tanke på att hon skulle få vara själv ett par timmar. SÅ nu är jag ruskigt trött ska jag säga.

Emma.e och hennes vilda systerbarn var här en stund förut, drack lite te och prata lite. Alltid trevligt när du e här strå! :) Sen blev det till att bada bubbelbad med älsk, somnade ju nästan, så sköönt! :) Nu har vi kollat på ett par prison break avsnitt och käkat tacos. Snart blir det väl sängen antar jag, med sovmorgon i morrn tack! :)

Idag går vi in i vecka 34 i graviditeten, vilket innebär att det är 6 veckor kvar nu. Länge tycker jag, fast om man tänker efter så kanske det faktiskt inte är det! :) kommer nog ändå inte att fatta att jag ska föda fram en liten bebis förrens jag väl gör det! :P

I morrn blir det lugna gatan kan jag tänka mig. Det söndagar är till för ju ;)

Sov sött, eller festa på.. vad ni nu ska göra under natten :)

kramkram.

RSS 2.0