5 timmar kvar...


... tills man får krypa ner i sin varma säng! Grr. Jag är as trött. Sitter här på jobbet och det är jättelugnt här. Nästan inga larm alls och ronden är inte förrens kl 5! Vad ska man göra? Städa kanske? ;)

Igår ( idag ) vad säger man? :P Sov iaf till kl 1, sen blev det promenad med Tone i parken å lite sådär. På kvällen åkte mina älsklingar ( Martin & Tone ) till kholm för att stanna där tills på SÖNDAG! :( Som jag ska sakna dom. Martin ska umgås med sina vänner samt hjälpa Poyan med bygge i huset, så kanske bra att jag är kvar hemma och jobbar hela helgen :) och min lilla skrutt Tone är hos farfar hon. Där har hon det bra med fläskfile osv, men oj vad jag redan saknar henne. Får nöja mig med katterna där hemma, varav en ( Liannah ) löper som en tok! Att det kan komma såna ofina ljud från en sån liten söt katt!??!?

Vad ska man göra senare idag då må tro? Efter att man har sovit vill säga... Är ju lördag men kan inte göra något som alkohol är inblandat i, för börjar jobba kl 7.30 på söndag, så kan ju bli tufft!
Annars hade ju kanske någon trevlig själ som typ Emma.e ha kommit hem till mig och dricka vin när det är karlfritt :) haha, skämt å sido.. Du förstår älskli!
Fast kanske bra iaf att jag jobbar, för pengar till alkohol eller nöjen exsterar inte just nu :/ fattig som en kyrkråtta. Och den nya månaden har inte ens börjat ännu, illa.

Nu ska jag ta och äta mina jordgubbar som jag köpte på hemköp igår. Otroligt gott :) Dom gör att man fåt lite sommakänsla, synd bara att den känslan försvinner när man tittar ut och ser lager med nö ute! Tone gillar den ju iaf, så får väl glädjas åt det :D min lilla Zone!

Hoppas alla sover gott, när ni läser det här ligger antadligen jag och sover :) * lääängta *

KRAM!

SÖTAST!


Och kom inte å säg att din hund är sötare. För min är SÖTAST! :)

image21

Staffbesök = finbesök :)

Hej alla ( några ) som läser min blogg!

Ikväll är goa Geppe på besök. Alex kom med honom vid 5 snåret, han ska vara här till 8. Så mysigt att ha en staffe här hemma. Love till honom.

                    image20

Har jobbat ett par timmar idag också, efter det blev det "storstädning" här hemma, rensade i skåp osv. Och så gick jag ner på stan och köpte nya gardiner. Så fint så nu! :)

Ikväll blir det lugna gatan här. Tänkte ta mig ett dopp i det blå nu ( om det vore så väl ) Får nöja mig med badkaret. Mkt skum ska jag ha :D

I morgon börjar jag kl 1, så sovmorgon för min del! Sen är det PÅSK.. Påskägg till mig tack ;) nejdå.

Ha en bra kväll! 

PUSS!
 

Trött i skallen.


ujuj. Sitter på jobbet nu! trött som tre stockar. den här tiden är värst när man jobbar natt minsann. Lugna gatan här inatt må jag säga. menmen, ska väl inte klaga.. Kan ju vara massor med.
 
Saknar min älskling gör jag också.. Som ligger och sover :) asvundsjuk som jag är.

Snart är det påsk, då får man påskägg och påskmat :) Vi kommer antadligen, som det verkar nu spenadera större delen av påsken i kholm.. trevligt! Älsklii ska väl festa någon dag i helgen, får väl se vad jag kan hitta på dårå. visar sig.

Nehe, om jag ska ta och dra mig tillbaks till mina arbetskamrater som sitter framför tvn. Tycker allt att klockan kan bli 5 nu, då är det dags fär rond, då rullar tilden på bra. Fast ska väl inte ljuga, allra helst tycker jag den kan vara 6.45 ;) för då slutar jag. Då ska jag springa hem till älskliinng och sängen :)

Hoppas ni sover sött!

Kram!

Linköping


I morse var jag & Tone ute & sprang det fösta vi gjorde på morgonen :) så skönt! Sen blev det till att duscha och kasta i sig frulle. Vid 11 kom Poyan & Malin ( & bebismagen ) så åkte vi till Ikea i linköping, dom skulle köpa en massa bebistillbehör, vilket jag såklart tyckte var väldigt kul :) Vi hanlade bara lite småkrafs, ljus bland annat :)
en väldigt trevlig dag iaf! Nu får den där lilla bebben ta & komma ut tycker jag! :D

Älskling är sjuk, jätteförkyld stackarn! Så när vi kom hem vilade vi lite. Nu ska jag snart och köpa cocca cola, sen blir det film ( The Mist ) ska vara jättebra, och verkar jättebra, så blir toppen! :)

I morrn natt och måndag natt ska jag jobba! Länge sen jag jobbade natt nu, ska bli härligt! Mkt hellre det är på dagen! Måste ju värma upp för i sommar! :)

Ne, cola var det.

ha en trevlig lördag!

Har du sett finare hund? oj, förlåt, FULARE! :)



Det roliga med Tone är att hon kan vara både otroligt söt, och otroligt ful! :) inte alla hundar som kan det inte!

                         image19


Kom nyss hem ifrån Elin. Vi skulle kolla på film, men den visade sig vara riktigt dålig! Så ist blev det skitsanck och för saltade popcorn ;) inte jag som saltade, nee inte alls. Och tone var fullständigt galen! Som hon alltid är med Elin & Tuva. Lät dom inte vara i fred en sekund med sin tunga.. nej nej! :) lilla lill fisen.

Och snart är det fredag!!! Vilket betyder att hjärtat mitt kommer hem ju! Saknar honom massor nu ju!!!

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Seinfeld! Sen ska jag väl sussa! :D

hare så bra eller så! Puss

Sanja & Jag - haha!

Kom nyss hem från en fika med Sanja. Galen tjej det där! haha, många skratt! För er som inte vet vem hon är så är det min jobbarkompis! den bästa man kan ha, lovar! :D

                     image18

Nu ska jag ta min lilla jycke och gå till parken. blir nog ingen springning idag. Har värsta träningsvärken ju :D ska ha latar dag idag! Kolla på någon film kanske..

I morgon kommer Hjärtat mitt hem! Som jag längtar efter honom! <3

have a nice Torsdag!

Puss

I kholm :)

Åkte till kholm igår, till min kära mor. skönt & trevligt att vara här. slippa vara själv hemma. Ha en lillebror att busa med :) det gillar vi! haha, retvänlig är han.

Idag vet jag inte vad som händer. ta en promenad i regnet. Nu ska vi käka. Körrförsås :) mumma.


Saknar min älskliiing!

image17

Spinga springa!


Pust & stön. I morse sprang jag & älskling runt strömmen, 2 varv  :) Tone var också med. har införskaffat mig ett par löparskor ;) eller älskling har köpt dom till mig.. Nu ska vi bli tränade :P hah. Riktigt slönt faktiskt. Så ska Sanja & jag från jobbet börja träna, hälsostudion? jaja, visar sig vad det blir.

Älskling åkte nyss till Kholm, han ska vara där tills på fredag :O en hel vecka! Hur ska det gå? vara ensam hemma i en vecka.. Blir en utmaning! Tur att jag har Tone.

Snart ska jag och jobba, bara 5 timmar :) skönt. Inne på min 4:e kväll nu, lite trist! Men i morrn är jag ledig. Som jag vet i vilket fall!

Ikväll blir det film med Elin, eller??? :)

Nu ska jag locka håret.

Puss&Kram
                                      EN bild på min långnäsa till hund! :D
image16

Rolig kväll


tack för en rolig kväll igår brudar! :)

Nu har jag varit på wasa för första gången också! haha, spännande! nje, kanske inte.

Idag mår jag prima ballerina. Snart kommer Elin, ska hjälpa henne med lita flytt grejer! i regnet!!! ;P

Nu ska jag käka något tror jag.

Älskar dig MARTIN!

RSS 2.0