Ullared!

Nu har jag varit på ullared för första gången, och absolut inte den sista gången! Härligt ställe det där.. Och var hur trevligt som helst att "campa" med Poyan, Malin och Linnea. Trångt var det, men det gick! Och våra älskade ungar skötte ju sig galant! Måste vi göra om! Inhandlades en hel del, mestadels kläder, dom billigaste byxorna jag köpte kostande 29 kr! Det kallar jag billigt! Men nu när vi har kommit hem kommer man på hur mycket mer man skulle ha köpt! Poyan och Malin hade minsann hittat en massa saker som jag också ville ha!!! Har blivit lite dålig uppdatering på senaste tiden, det blir inte av. Vi är aldrig hemma.. Ikväll har vi i vanlig ordning varit hos Poyan och Malin, idag var även Marcus och Elin där. Trevligt! Snart tittar även deras lilla bebis ut, om ca 3 veckor! Gud så spännande! Man kommer ju bli bebissugen på nytt då! Lukas är ju stora killen nu. Ligger inte still på en fläck nu, det rullas hela tiden, och kommer när som helst kunna sitta, eller ja, han kan det redan, men inte så stadigt och länge =) och så får vi ju inte glömma hans små söta risgryn till tänder. Tiden går fort! I morrn fyller lillebror Alexander 7 hela år! Somsagt, tiden går fort. Föddes inte han nyss? =) det blir iaf kalas för honom. Och så ska vi åka vattenskidor hos Marcus och Elin. Synd att jag inte är gravid som Elin, så jag har en anledning till att inte åka! =) Läskigt tycker jag, men jag ska väl våga mig upp på skidorna... Det blir till att skämma ut sig totalt! =) Nu ska jag snart sova. Här lägger vi oss tidigt trots att det är helg! Ingen skillnad på vecka och helg här inte.. Lukas vaknar lika tidigt även fast det är helg.. Så godnatt på er!

Lyckligadjur!





Kika in på www.lyckligadjur.se!

Sidan är under uppbyggnad så håll koll, för inom kort kommer det att komma fler djurtillbehör!





Ett litet risgryn

Vår lille plutt har fått sin första tand! Den är liten och vass :) ajaj för min del när jag i fortsättningen ska amma... Tiden bara springer iväg, han är redan så stor! Har nyss kommit hem ifrån Vingåker, har varit och tittat på bedårande små valpar hemma hos Elvira. Än är dom bara två veckor, så dom ligger mest där och är söta! Nu ska vi snart traska iväg i detta ruskväder hem till Mor min och bli bjudna på tacopaj! Det tackar man inte nej till inte. Vart har sommaren tagit vägen då? Är det så här sommaren ska se ut framöver? Tråkigt! Vill ju ha sol och värme... Igår tog sytern min studenten, många grattiskramar till dig! Nu är du vuxen och har hela livet framför dig! Hoppas att din stora dag blev som du hade förväntat dig och innehöll många skratt och att det blev ett minne för livet! Nu ska jag ta min son som ligger och smågnäller i sängen.. Mamma ropar han! ;)

Internet igen!

Nu har vi äntligen fått internet hemma! Det var på tiden! Nu börjar vi få ordning och reda i vår lya, äntligen! Hatar att bo i kartonger. Jag trivs faktiskt jättebra här, fast känns ändå inte som att vi riktigt bor här- Norrköping är ju hemma för mig än. Känns konstigt att inte bo där mer faktiskt! Men klart man känner sig hemma här med, har ju bott här längre! Man kan inte sätta foten utanför dörren utan att stöta på farfar dock! Kan ju vara lite jobbigt ibland ;) han är ju som han är! Men jag tycker om min farfar, massor! Stöter också på min farbror Håkan väldigt ofta, jättetrevligt! Ikväll är älskling på bio med sina vänner och jag sitter här hemma. Hade varit trevligt att gå på öltältet, var ju si så där 1½ år sen jag festade! inte för att jag saknar själva festandet sådär mycket, men det är ju trevligt att dricka gott och umgås med vännerna. Men det kommer fler gånger. Nu har Martin börjat vara pappaledig med Lukas, och jag jobbar och står i! Det funkar jättebra, minus att Lukas vägrar ta flaskan, så varje rast jag har kommer dom så att han får äta av mig.. Men vi tränar för fulla muggar! Känns jättebra att jobba, kul att träffa lite folk! Ja, vad ska jag annars skriva? Händer inte så värst mycket! Nu ska jag ta mig en lång dusch och njuta av ensamtiden.. Den är värdefull när man har barn kan jag lova!!


RSS 2.0