Gott nytt år.


Idag är det Nyårsafton, sista dagen på detta år med andra ord. Åren bara springer iväg! ^^ Kan inte förstå att det redan är 2009 i morgon. För 9 år sen när det blev år 2000 trodde jag att jorden skulle gå under ^^ haha, då var man inte gammal!

Här ute på vår gård märks det att det är nyårsafton, alla turkungar smäller raketer för fulla muggar, och har gjort nu i 3 dagar! Kan vara riktigt irriterande! haha, känner mig som värsta surtanten.

Vi kan vara ganska så säkra på att bebis blir en 09:a och det känns bra! Men somsagt, med min tur så kommer den väl precis innan tolvslaget ^^ För er som är intresserade så har min slempropp börjat lossna, vilket kan betyda att något är på g. Dock inget mer än så, inga värkar, ingenting! Men vi får väl se.

Nu ska jag faktiskt ta och vila lite, jag känner att både kropp och knopp behöver det.

Hoppas nu att alla får en trevlig nyårsafton! Och bli inte på tok för fulla ^^

Kram/J

Tisdag.


Shit, i morgon är det redan Nyårsafton. Vad fort tiden går! Har hela tiden gått omkring och trott att jag ska vara mamma nu, det har liksom inte riktigt funnits i mitt huvud att jag skulle gå över tiden ^^ men så blir det och här sitter jag utan min bebis.
Vi ska bara vara hemma i morrn, älsklingen och jag. Eftersom att jag har lite småont då och då känner vi inte för att åka ivög till kholm, skönare att vara hemma om det skulle sätta igång. Vi blev bjudna till Poyan och Malin, men tackade nej, tråkigt, hade varit trevligt att vara där! Vi ska ist ha mys här hemma med god mat och en massa gotta. Sen går vi till ett speciellt ställe vid tolvslaget och kollar på alla tjusiga färger på himlen.

Imorse var vi hos barnmorskan, sista besöket. Hon kollade allt hon brukar och bebis mådde strålande. Vi fick en tid för ställningstagande, på lördag. Då kommer dom kolla med ultraljud att det finns tillräckligt med vatten där inne för bebis samt kolla livmoderetappen osv. Ser allt bra ut får vi åka hem igen, då med en tid på Måndag för ingångsättning. Så man kan väl iaf säga att vi har en bebis inom en vecka ^^ Och jag tror ju såklart att det kommer få bli ingångsätting, känns inte som att det kommer att starta utav sig själv!

Nu ska vi äta ngt, men VAD?! Vi sa just det att det vore nice att bo i kholm nu, då skulle vi lätt besälla oss en vasin pizza. Pizzorna här i norrpan är inte ett dugg goda!! Bläk. Jaja, något ska vi väl kunna hitta på hoppas jag!

Kram på er/J

Måndag.


Jaha, då har bebis legat i min mage 10 dagar "över tiden", i morgon ska jag till barnmorskan, då kommer jag att få ett datum för igångsättning av förlossning. Om det inte kommer igång tidigare vill säga. Men det tvivlar jag på! Tråkigt att behöva bli ingångsatt, man vill ju att det ska komma igång av sig själv, menmen, huvudsaken är väl att ungskrället kommer ut ^^

Dagarna här hemma rullar på sakta utan Tone. Vi gör inte så mycket, kan inte ut och gå eller så, för får ju så grymt ont när jag går längre sträckor. Så vi är mest inne :P

Ja, var väl vad jag hade att skriva! Tråkigt inlägg, precis som alla andra av mina inlägg ^^

Ha det kanon!

Kram/J

Sjuka fiskar.


Våra finaste fiskar som vi har i det stora akvariet har blivit sjuka :( vilket är väldigt vanligt för just denna fisksort. Någon slags tarmsjukdom. Började med att vi hittade en död igår kväll, och nu idag har vi hittat yttligare två. När dom får denna sjukdom måste man ge dom medicin så fort som möjligt, såklart är akvarieaffären stängd idag, så i morgon kl 10 när den öppnar ska vi vara där! Riktigt tråkigt, tycker massor om dessa fina fiskar. Hoppas inga fler ska behöva dö bara.



Idag har det varit en segodag, det är ganska vanligt med det nu för tiden- på både gott och ont. Skulle ha fikat med Elin idag, men känner mig inte på topp. magen gör ont då och då, dock inte på det sätt det ska. Bara trams. Vilket kanske är bra, så den håller sig där inne någon dag till, men samtidigt vill man ju ha ut bebis.

Ska snart ta mig ett bad och sen ta hand om mig själv lite.. Lite "hemmaspa" ^^ alltid nice.
Ikväll blir det väl tvn som vanligt, älsklingen ska sitta vid datorn ikväll, så får se vad jag ska se på.

Krams/J

Pust och stön.


Ujuj, vad trött jag blev efter vårt lilla äventyr dag. Har nyss "sovit" i en timme nu.
Planksteken var i vanlig ordning goooood! Äsklingen var så söt så han bjöd mig, som vanligt typ ^^ nästa gång är det min tur att bjuda faktiskt.
På stan var det massvis av folk, högt och lågt. Ingen har respekt för andra, utan springer bara rakt fram. usch för människor! hah.

Hade inte riktigt tänkt köpa ngt, bara titta lite och kanske hitta ngt. Och det höll jag ganska bra, köpte bara en liten pjyamas till bebis. Jättsöt var den, och kostade bara 39 kronor ^^ vilket kap!

Ikväll ska vi smaska i oss hemmagjord pizza. Vi bara äter och äter känns det som ^^ hehe. Är det man får underhålla sig med i väntans tider.

Martisn föräldrar ringde nyss och berättade att Tone mår bra och lever livet ^^ så mycket promenader som hon får nu har hon nog aldrig fått! Härligt att veta...

Nu ska jag snoka runt lite på nätet sen får vi se vad som händer och sker!

Tycker folk är dåliga på att uppdatera sina bloggar! Fy skäms! Ta åt er! ^^

Lördag.


Idag är jag på bättre humör :) hela dagen igår var verkligen blä. vaknade helt enkelt på fel sida!

idag ska vi ta oss ner på stan, försöka iaf! Måste ju spana lite nu när det är mellandagsrea ju. Men till det bästa, innan ska vi och käka på bacchus! MUMMA säger jag bara! Världens godaste plankstek!

Ikväll blir det kex och alkoholfritt vin, mys. Drack det här alkoholfria vinet hos Martins föräldrar här om dagen, och det var faktiskt jättegott! Har alltid trott att det inte smakar och att det bara är larvigt att dricka vin om det är alkoholfritt, men se på tusan, det smakar ju till och med vin :)

idag har bebis legat 8 dagar över beräknad förlossningsdatum.. Det är en envis liten rackare.. Fast tror dock den är ganska stor! Jaja, den får faktiskt hålla sig kvar där inne några dagar till. För sitt eget bästa :) Magen har ändrar utseende dom senaste dagarna, den är jätte långt ner nu.. Ser ut som ett hängbukssvin! ;)

Och oj vad jag saknar min lilla Tone. Så otroligt tomt utan henne här hemma. Ingen som springer efter mig som en svans och vill gå ut hela tiden!!! Men hon har det kanon i Hulta, det vet jag.

Nu ska jag ta och kladda på lite smink!

Kram/J

Världens tråkigaste dag!!!!


Asså USCH säger jag bara! Den här dagen slår alla andra dagar i tråkhet! Kan inte minnas när jag hade så tråkigt senast. Har inte gjort ett skit, bara gått omkring och varit sur och tvär. Martin är som en annan retsticka och tycker att det är askul att jag är på så dåligt humör!!

Har nyss gjort köttpaj, den står i ugnen just nu, ska väl äta snart sen vet i tusan vad jag ska göra! USCHUSCH!

Mellandagsrea nu också ju! Men orkar jag rulla ner på stan? NEJ! tjock å klumpig är vad jag är!

Nej, nu blev det för mkt klag!

hejsvejs!

Hemma igen då.


Så var denna jul över, för vår del iaf ^^ kom hem ikväll efter tre mysiga dagar i kholm.
Julafton spenderade vi somsagt hemma hos min mamma, där åt vi julmat i stora lass och fick en massa julklappa ^^ å det är ju alltid trevligt. Vi fick väldigt bra saker och är jättenöjd. Vi åkte till Hulta sen lite senare på kvällen där vi fick önnu fler klappar, jättebra grejer där också! ^^ Idag har vi varit hos min farmor Gun där hela lilla släkten var. Åt en massa god mat och fick yttligare lite klappar. Kanoners.

Vi kom hem runt 7 tiden nu ikväll, fick skjuts av Martins föräldrar, vi stannade även på Willys och handla! Haha, trodde verkligen inte att det skulle vara öppet på juldagen, men det tackar vi för att det var... ^^

Vår älskade lilla jycke är kvar i Hulta hon :( tanken har ju varit att Martins föräldrar skulle komma och hämta henne när det var dags för bebis att komma ut, men vi kom fram till att det är bättre att hon stannade nu eftersom att det kan komma igång när som helst nu.. Men kan ju också dröja! Vilket jag, hör och häpna, tycker att det kan göra! Du får stanna i min mage tills 1 januari, inte längre. Och det är för ditt eget bästa! ^^ Faaaast, har under natten haft väldigt skumma känningar, som jag inte kännt förut och även när vi skulle åka till min farmor hade jag ONT, fast sen har jag inte kännt ngt mer .Så, man vet aldrig. Känns som att det kanske inte kommer få bli ett nytt år. Men det visar sig. Är ju väääldigt trött på denna graviditet nu.. Jaja, tjattjat!

Nu ska jag fixa och dona lite här hemma och kanske trycka i mig lite julgodis ;) har ju en HEL DEL av det! ^^

Hoppas att ni haft en trevlig jul iaf och är nöjda med era klappar ^^ om ni fått några! heh.

Kram/J

Jul i vårt hus.


Nu sticker vi till kholm :) Först till farfar och berit, sen ut till hulta där vi ska sova tills i morgon. Julafton kommer spenderas hos min mor. mys. Sen är det juldagen också, den ska som vanligt spenderas hos min farmor Gun.

Kommer inte att skriva något under dessa dagar, så - GOD JUL på er!

Kram/J

Måndag.


Hms, man kan ju bli tokig på alla dessa känningar... " Är det något?"  "ska det kännas såhär?"... Min mage är somsagt helskum, men jag tror att det är som så att man "inbillar" sig att det kanske känns mer än vad man tror.. Bara för att man vet att det kan komma igång när som heslt ^^ fast ont har jag faktiskt ibland, men antadligen inte så ont som man SKA HA!

Idag ska jag plåga ner mig på stan igen! Suck! Jag som hade bestämt att jag inte skulle ner på stan ngt mer under tiden som gravid. Men måste till apoteket, plus att man karl ska med, för det ska inhandlas julklappar till hans systers barn, han e ute i dålig tid! Kommer väl vara MASSOR av folk på stan som trängs! ^^

Nehee, onödigt inlägg som vanligt!

I morgon bär det antadligen av till kholm. Kan inte fatta att det är julafton på Onsdag redan! Var ju nyss sommar? Ska bli mumma med all julmat, verkligen! ^^ julklappar har man väl blivit för "vuxen" för  att längta efter, men jag längtar ^^ är fortfarande som ett barn när det gäller julklappar!!!

Nu ska jag göra något vetigt!

Kram/J

Söndag.


Bläk! Verkligen värsta promenaden ever. Ont överallt och fick stanna hela tiden.. Lilla Tone får gå promenader med husse nu. Hon var också bongstyring, skulle dra en massa å ha sig. Usch och fy! Men hem kom vi tillslut. Somnade till en stund, sköönt.

Nu har vi gjrort lite mandelmassegodis ^^^ doppat i choklad. Mumma :) Vi skulle baka pepperkakor också, men det får bli i morgon eller så. Klockan springer ju iväg. Har nyss kokat lite risgrynsgröt som vi ska smaska i oss. Ikväll är det ju verkligen nada på tv, så ska försöka hitta ngn bra film kanske. Men först ska jag ta mig ett långt bad!!!! ooh så skönt!

I morgon är det 3 dagar över beräknad förlossning, och det kan faktiskt bli fler dagar nu när det är julafton på onsdag. Vill fasktiskt fira den. Ska ju vara hos min mor, och vi har inte firat jul med varandra på massor av år... Så ja, bebis, stanna ngn dag till, ÄVEN fast jag är dötrött på att vara DRÄKTIG!!!!! ^^

Badet var d! Bjuder på en bild på Martins konstverk. Ska föreställa Tone ^^ tycker han lyckades ganska bra!



Kram på er/J

....


Äsch, ingen magont som ledde till något! Bara lite smärtsamma sammandragingar. Tror jag kommer känna när det är på riktigt :P drömde inatt att jag hade ont, vilket jag har gjort ett par nätter, antadligen för att jag har det. Livmodern tränar väl för fulla muggar!

Nu ska vi snart käka lite våfflor, som vanligt på söndagar :P sen blir det långpromenad med Tone, vis ka se till att gå förbi hemköp och inhandla saker så vi kan göra pepparkakor och så ska vi ha mandelmassa :) kanoners. Sen vips så är det väl kväll och man sitter framför tvn igen...
Sen så, ja då hoppas vi på att föda lite barn! :P haha. Vore skoj om den kände för att komma ut i morgon, för då fyller Martins pappa år, då får han ju iaf en trevlig present :) faaast, njaa.. Jag vill fira jul i kholm, inte på BB.

Sluttjatat om detta nu, våfflor var det.

Infected mushroom - in front of me. Lovely!

?!



Min mage gör ont...

Lördag.


Happ, då har jag köpt klart juklappar nu då. Var nere på stan en sväng förut och handla lite.
Igår var twinsen här i Norrköping ochhandla lite julklappar, så jag var med dom nere på stan och sprang runt som en annan yr höna. tack och lov så fanns det lite fotöljer här och var så jag kunde vila mig mellan varven :) meningen var att vi skulle hinne med en fika, men tiden sprang iväg, så det får vi göra en annan gång.

Annars har ingen annat skoj hänt. Sovit bort hela dagen, vilket är ganska vanligt nu för tiden. ikväll blir det kyckling och någon bra film. bebis sparkar på och lever loppan där inne i magen och har nog inga planer på att komma ut än på ett tag.. tyvärr.. Vore skönt att få ut den, av många anledningar. Jaja, ut ska den tids nog.

Nu ska jag ta och börja lite smått med maten. Hoppas alla får en bra lördagskväll..

Kram/J

0 dagar kvar.. Jo tjena! ^^



Du är på dag 280 av 280. (100%).
Du är i vecka 40.
Du har gått 39 fulla veckor och 6 fulla dagar (v39+6).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum idag
Du har 0 dagar kvar till förlossning.

Kära bebis, idag går ditt hyreskontrakt ut, du har till 00.00 på dig ikväll att flytta ut. Annars så blir hyresvärden ( jag ) hmm.. ptjaa... Ledsen! ^^ men det strunar väl du i! ^^ Inga känningar här inte, får väl vänta en massa dagar till. Men somsagt, din bostad behöver renoveras nu, och vara utan inneboende! ^^

Förövrigt så är jag fortfarande förkyld, känner inte så mkt av det på dagarna, men nätterna är hemska, och nu på morgonen. bläk!
Lite senare idag kommer twinsen till norrpan och ska shoppa julklappar, så vi skulle ta en fika på stan. Trevligt! Sen ikväll vet jag inte vad vi ska göra.. Bir väl som vanligt ngn film eller så!

Ne, nu ska jag ta lite varm choklad och fortsätta tycka synd om mig själv ^^

Kram/J

Sjuk i näsan.


Inatt har jag inte fått många timmars sömn inte. Fy attans säger jag bara! Har legat och vridit och vänt mig hela natten nästan.. Gic och la mig vid 12 ungefär och vid halv 5 hade jag inte somnat än! Efter det har jag väl sovit lite iaf, men inte bra. Dumma förkylning!!!! Plus att det har gjort ont i magen inatt, dock så är det ju bara sammandragningar som gör ont. Larv, kan väl komma riktiga värkar ist! Beräknad förlossning i morgon, vilket jag kan lista ut med lilltån att det inte kommer en bebis då! :(

Idag blir det till att kurera sig, vill ju bli frisk. Lästa också att om man är sjuk så skjuter kroppen upp förlossningen... Den tar liksom en sak i taget.

Älsklingen min är på långpromenad med Tone. Han skulle också köpa lite halstabletter till mig, och känner jag honom rätt blir det något mer :) han kan konsten att ta hand om sin sjuka tjej! haha.

Nu ska jag bädda ner mig med en kopp varm choklad!

Bye/J

Sjuk?


Ja, minsann. Så lämpligt. Sitter här hemma med halsont och en rinnande näsa. Suck, säger jag bara! Vaknade inatt av att det värkte i halsen min. Älskling som har smittat mig minsann. jaja, bara att ta det med en klackspark och hoppas på att det inte blir mkt värre än såhär.

Idag är det ondsag ja, och jag hade ju tänkt gå ner på stan. Men verkar inte bli så. Ska spendera dagen i sängen, och kvällen i soffan ;)

Nej usch, känner att jag inte kan sitta här nu, snurrar i kolan. På köpet har jag lite småont i magen. fast det vill jag ha :) men mer smärta TACK :D haha.

Hare bra! Kram/J

...


Satt och tittade på lite bilder från förr i tiden...



När jag såg denna kom jag på hur MYCKET jag saknar att kunna ligga på mage! Haha...

Inte barn?


Vips så var snart denna dag också snart slut! Dagarna bara springer iväg tycker jag. Men det är bara bra d!

Idag har jag varit hos barnmorskan, för sista gången förhoppningsvis. Allt såg bra ut med bebis, den sparkade på barnmorskan när hon försökte mäta min mage. Trångt där inne nu ju.. Kan ju vara en rejäl liten klump, vilket det säkert är :) ska väl vara så svårt som möjligt att få ut den! :) heh. Fick iaf en tid dagen innan nyårsafton om den inte skulle ha tittat ut då.. Men det hoppas jag verkligen att den har!!!! Tyvärr så är det ju ganska vanligt som förstföderska att man går över.. I mitt fall lär det ju bli två veckor, och i såna fall blir det en 2009-bebis. Visar sig!
Är faktiskt väldigt trött på att vara gravid nu. Det trycker, spänner och värker mest hela tiden.

Läste lite bloggar tidigare idag, och oj vad alla är emot att få barn! Ingen vill ha barn känns det som! Bara jag :) hehe. Vist att man kanske inte vill ha när man är ung, men dessa människor vill aldrig ha barn. Aldrig någonsin, utan det är deras största mardröm typ. Men klart, alla är ju olika. Känns bara så naturligt för mig att man vill ha barn!

Har slagit in lite julklappar ikväll, så nu ska allt vara klart. Om jag inte ska ta en kort vända på stan i morgon och köpa en till julklapp.. Vi får se. Beror på vad magen vill! ;P

Kan inte fatta att det är julafton NÄSTA vecka. Noll julstämming! Vart är snön? Tråkit.

Nu ska jag dra med min karl till tvn tänkte jag! Här kan man ju inte sitta hela kvällen inte.


Kram/J

Helgen avklarad!


Denna helg har verkligen varit toppen! =) I Fredags var Älskling oh jag på bio, trots att bion kanske inte var sådär jättebra så var det ändå väldigt mysigt. Var dock litr obekvämt att sitta ner, magen trycks liksom upp =/ men det funkade. Så har dom ju dessutom gjort om biosalongerna, så det är jättesköna stolar, man kan sträcka ut benen och så finns det "läskhållare" på armstöden. Nice!

I Lördags var det julbord för hela slanten. Vi kom dit vid halv 7, värmde maten och hade det trevligt. Vi var totalt 11 stycken, 12 med lilla Alva =) maten smakade kanon och det var faktiskt jättetrevligt, alla prata med alla. Tone var ju med, och kan säga att hon blev allas lilla favorit under kvällen.. Haha, hon skulle sitta i allas knän och fick hon något smarrigt av något så var den personen mycket populär! Sötisvovven. Vi var väl hemma runt halv 12 kanske. Medans några var kvar för att fortsätta sitt festande som vi ju tyvärr inte kunde delta i. =) Vi slog på "När lammen tystar" när vi kom hem, alla har sagt att den ska vara så bra och otäck.. Men otäck tycker jag minsann inte att den var, men helt ok annars. Sen slockande vi som små barn.

  Tone vaktar maten! =)

Igår var vi en aning sega och sov lääänge. Sen blev det promenad med Tone, sen bara slapp hela dagen lång.

Idag vet jag inte vad som händer och sker. Jag tycker vi kan få åka och föda bebis. Men dessvärre håller inte bebis med om det.. H*n har det bra där inne i värmen.. Har dock haft lite ont under nattens gång.. Men är väl bara livmodern som tränar upp sig antar jag. Är ju 4 dagar kvar till beräknad förlossning. På tok för länge =)

Nu ska jag faktiskt ta mig ett bad tror jag.. Sen kanske kika lite på "Våra bästa år" var vääldigt länge sen. haha. Ska väl svänga ihop lite mat också, pastasallad står på menyn idag!

Kram/J


Bild!


Här kommer en liten bild på det nyuppstartade akvariet.. Liiitet å sött! =) Är endast 54 liter, medans vårt största är 720 liter. hehe. Fiskarna syns dessvärre inte, dom är en aning nervösa nu när allt e nytt.



Mycket växter, det gillar vi!

Nu ska jag fixa till mitt risiga hår =/

Bye.

Lucia!


Idag är det Lucia. Inget speciellt med det egentligen :) men lite mys såklart.. Förr i tiden ( haha, låter som jag e en gammal tant ) så gick man ju alltid ut och festa :) men nu kan jag ju inte det.
Vi ska istället på knytkalas ikväll med temat julmat såklart. Det är med Martins klasskompisar med respektive :) ska bli jättetrevligt. Tone ska följa med och så kommer även lilla Alva som är 3 månader att vara där, mys med en bebis :)
har nyss rullat och stekt klart köttbullarna som vi ska ha med oss, blev totalt 138 st :) d ni! Och det var bestämt att vi skulle ta med 40-50 st :) haha, jaja, ju fler desto bättre! ;)

Vi har också hunnit med att köpa fisk idag igen :) dock bara tre st.. Men ska väl bli fler. Vi har nämligen startat upp mitt lilla akvarium, så nu har vi ett till! Haha, min karl är ju somsagt fiskgalen och det har nog lyckats smitta av sig!

Nu ska jag ta mig ett långt varmt bad, sen duscha och göra mig klar inför kvällen, och komma på vad jag ska ha på mig!?!? Kommer ju inte i något typ :S kan ju inte komma dit i mysbyxor direkt!! Hoppas alla får en kanin lucia vad ni nu än ska hitta på!

Kramar/J

Sömntutor!


Idag sov både jag och Älsklingen länge och väl. Jag vaknade runt halv 12 och Älskligen så sent som kl 1! Fast han satt ju faktiskt uppe till halv 6 i morse och spelade =/ han är tokig somsagt! Men har man jullov så har man...

Nu ska vi snart käka ungspannkaka och kika på "unga mödrar", eller som vi kallar det "unga idioter", hehe. Älskling vill väl inte direkt se det men gör det bara för att jag vill.
Ikväll blir det väl en eller två filmer för min del och sen nanna kudde.

Har konstiga smärtor i magen/ryggen idag, och speciellt när jag var ute och gick med hunden förut! USCH säger jag bara.. Så nu blir det mer vila och kortare promenader! Kanske dags att inse att man inte är stålkvinnan =) som jag håller på och konkar med saker, bär och har mig.. och inte tala om dammsugningen som gör mig helt slut! heh.

Idag är det iaf 8 dagar kvar till beräknad förlossning.. Men somsagt, gärna tidigare... Men blir väl senare =(

Nu ska jag pussa på min duktiga karl som diskar!

Kram/J

<3





Mina absoluta Älskliiingar!!!!!!!

Slempropp!


Jahappsan, inatt lossnade en del av slemproppen som sitter för livmoderetappen.. Den har suttit där sen graviditetsvecka 4. Men det betyder ju dock inte att det är dags än =/ tyvärr! Men vilken chock jag fick när det "ploppade" till =) hah.

Idag har det "snöat" lite.. Somsagt, vet inte om kan kalla det för snö. Mer snöregn. jag och Tone var ute och fick i vanlig ordning och vi blev ganska blöta. Och jag fick som vanligt duscha henne när vi kom hem, snacka om grusig och lerig jycke hon kan bli.. Inte så värst bekvämt att stå böjd och duscha henne med en mage ivägen =) man blir helt slut, när man är klar är man redo att lägga sig och dö på sängen =)
Ojoj, så tomt det kommer bli utan magen sen... Hur såg man ut innan man var gravid? vist, hade ju en kula då med, men inte riktigt lika stor och hård =) kommer iaf att kännas jättekonstigt utan den, har ju glömt bort hur det känns att inte vara gravid! Kommer ju att ha en bulldeg sen ist! haha.

           
Vecka 17                   Vecka 26                                Vecka 38

Happ, ska snart ta mig ett bad tror jag, sen är det ju Bonde söker fru ikväll. Det går ju inte att missa.. Även Insider lite senare. Älsklingen min är fortfarande sjuk och ska kurera sig framför datorn hela kvällen/natten! han tror minsann inte på att vila gör en frisk, nejdå, det är datorn som fixar det... toker!

Ne, om jag ska ta och sluta tråka ut er med mitt bloggande!!! =)
Ha en trevlig kväll vett ja!

Kram/J

Segodag!!


Blä för såna här dagar då man bara känner sig så seg! Eftersom att Älsklingen min är sjuk blir jag helt plötsligt också seg och trött när han sover och har sig :) menmen, är väl lika bra att passa på att sova och att ha "segdagar" - antar att dom kommer bli färre sen.

Har iaf hunnit med min dagliga promenad med Tone, hon vill minsann inte ha några segdagar :) tyvärr. Nu ska vi snart käka lite, potatisbullar. Sen blir det till att sitta i soffan hela kvällen och mysa.
Shit, är redan Onsdag i morgon, vart tar dagarna vägen? Jag som inte gör något speciellt borde ju tycka att veckorna går långsamt...
I helgen blir det bio ( the day earth stood still ) - min karl vill så gärna se den. Och så på lördag ska vi ju på knytkalas med julmat :) så innan dess ska vi rulla lite köttbullar minsann! Det ska bli mycket trevliigt! Så bebis får faktiskt gärna vänta med att komma ut till efter helgen iaf :)

Nejni, nu tror jag att potatisen har kokat klart!

Kram/J

10 dagar...


kvar! Kanske mer eller mindre. Vi hoppas på mindre :) inte mer iaf!
Idag kan jag knappt gå! Var nere på stan och skulle handla lite saker till min sjuka älskling på apoteket.. Och vilken pina rent utsagt! Känns som att ungen ska ploppa ut när jag går.. Jätteskum känsla.. Men man ska väl hålla på och inbilla sig en massa saker nu när det är så pass kort tid kvar :) hehe. Igår kväll hade jag lite skuma värkar i magen som gick bak i ryggen, men är antadligen samma sak där, inbillning :)
Jaja, visar sig ju tids nog!

Och älsklingen är somsagt sjuk, har jätteont i halsen.. Hoppas han inte håller på att få halsfluss stackarn! Inte så bra läge för det nu ju! hehe. Och så ska väl jag bli smittad på köpet!

Ptjaa, vad ska man mer skriva då må tro? händer ju inte så värst mycket. Ska nog gå och mysa lite med min voffse nu, då blir hon glad!

hare bra folket!

Kram/J

Våfflor & besök


Idag har Poyan, Malin och lilla Linnea varit och hälsat på. Alltid trevligt att umgås med dom =) vi käkade lite våfflor och busade med Linnea. Hon är stora tjejen nu, fast ändå väldigt liten =) så go!

Sen har jag och Älskling hunnit med en promenad med hunden i detta tråkiga väder. Bläk!
Nu ska jag snart ta mig ett vaaarmt bad, ska ligga där länge känns det som =P sen blir det slapp i soffan framför någon bra film.. Om jag hittar någon att ladda ner vill säga. Är otroligt seg idag =/ men sover ju somsagt inte sådär jättebra på nätterna.

Läste lite bloggar förut som jag har följt i ett par månader, två st tjejer som också är gravida, eller nu ska jag väl säga var gravida =) dom har båda två fått bebis nu i helgen. Den ena gick över ett par dagar och den andra fick åtta dagar innan beräknad förlossning =) så nu längtar man ännu mer när man läser att dom fått sina små! =)

Neheee ni! Ett bad på det här somsagt!


Lite bilder på Linnea här under. Klicka på dom så blir som större =) ( för er som inte vet, typ min mamma ;)

    

   



Kram/J

Aj!


Denna natt har inte alls varit rolig! Har haft värsta sammandragningarna som har gjort jättont. Har inte sovit mycket alls..

Snart kommer svärpärona på besök :) alltid lika trevligt.
Ikväll blir det väl mys och slapp precis som igår, orkar inget annat. Känner mig ju som en annan tjockis som knappt kan röra mig.

Onödigt inlägg, men ville skriva något! :)

kram på er/J

:,(


Någon idiot har stulit min cykel! :( Mitt på ljusa dagen också! Såg den i morse, men nu är den puts väck!

Blääää!

Onyttig


Nu när det är helg måste man ju såklart ha en massa gotta hemma och snaska på! ska snart ta voffsen och gå och inhandla diverse onyttiga sakerna. Vad är det alla säger "när man är gravid får man äta vad man vill" haha, ja, det blir ju lätt så.. Vad ska man skylla på sen när man är sugen på gotta? =)

Håller på att ladda ner två filmer till ikväll.. Några skräckisar! Det är grejer d! Hoppas dom är bra.

Pratade med min mor nyss, hon höll på och stickade raggsockor och (benvärmare!?) till bebis. Så frysa kommer den ju inte att göra utanför min mage iaf!

Nehe, ska väl ta och gå ut med voffsen nu innan hon tjatar ihjäl mig här.



Kram/J

2 veckor!


Suck och stonk! Idag är det två veckor kvar till beräknad förlossning. Jag tycker det är på tok för länge, och så kan det ju bli längre också.. Får hoppas på att det barnmorskan sa stämmer =) det vore ju trevligt om vi kunde fira jul med bebis. Vi längtar ju så mycket efter bebis nu, och inte bara vi utan även speciellt MORMOR till bebis =) och farmor och farfar. Någon morfar får minsann inte bebis. Men det klarar den sig galant utan =)

I morse åt jag risgrynsgröt till frukost, så gott. Speciellt när den är hemmagjord.

Blä, jag har inte en aning om vad jag ska göra idag! Så tråkigt. Förhoppningsvis slutar Älskling lite tidare än 5 idag så kanske vi kan hitta på något. Annars går man här hemma som en annan tråkmåns. Är ju iaf helg nu vilket innebär att jag får ha min karl hemma =)

Usch, hade världens skumaste dröm inatt, hade den här om dagen också. Kanske inte skum, men den är obehglig. Tänker inte skriva vad den handlar om men den måste ju betyda något! Eller det vet jag att den gör, den personen det handlar om kan ju hoppa upp och ta sig där bak!

Jaja, nu kom Älskling hem =D

Kram!

Snart helg igen


Bara jag som tycker att veckorna går otroligt fort? Redan fredag i morrn ju!
I helgen kanske Poyan, Malin och lilla Linnea kommer förbi, det vore ju jättettrevligt. Jätte länge sen vi sågs. Linnea har hunnit bli ett halvår :O tyckte nyss vi såg henne för första gången och bara var några dagar. sötungen.



Idag blev det också en sån där sovmorgon =/ men det funkar ju ändå. Idag ska jag släpa mig ner på stan och handla den sista julklappen, gud så skönt att ha det klart sen.

Någon anonym frågade mig om jag tagit körkort ännu, och tyvärr så är ju svaret nej. fast egentligen har jag inget större behov av det just nu. har inte riktigt den ekonomin att ha en bil iaf. Sen kostar det ju en halv förmögenhet att ta själva körkortet också =/ vissa har ju turen att få det betalt av föräldrar tex =/ kan ju jag tycka är lite skumt. Jaja, det kommer. Min älskling har ju iaf körkort om vi skulle vilja åka iväg någonstans.

Ne ni, nu ska jag ta och kika lite på fiskarna.

Kram/J

Full rulle


Idag har det verkligen varit fulle rulle hela dagen! har hunnit städa, gå långpromenad med vovven, handla, tvättat, bakat lussekatter (dom fulaste lussekatter jag någonsin har skådat!! HAHA) och lagat mat =) Vi har också varit på djuraffären och köpt en "julklapp" till våra två tokiga missar. Ett stort klösträd med en massa hyllor å grejer, mycket uppskattat! =) deras förra var inte så helt eller roligt.

Nu ska jag snart kolla på Bonde söker fru och käka en massa manadriner som jag för övrigt skulle kunna äta hela dagarna! Så grymt gott! heh. Senare ikväll ska jag koka lite risgrynsgröt så vi kan käka det till frulle i morrn.
Så mysigt det är nu när det börjar närma sig jul.. Allt är mys då ju.

Nu ska jag gå å pussa på min Älskling!

kram på er.

katter!



Justja, katter ska det bli! Jag ska baka lussekatter! Jag kom på den för en halvtimme sen så jag sprang iväg till hemköp å köpte jäst! Nu jädrar ska det bakas katter! =) Det är ju hur gott som helst!

Bara så ni vet det liksom! =)



Byebye!

Mer fisk!


Haha, min Älskling är fisktokig! Efter att han kom hem efter skolan igår så vandrade vi till fiskaffären igen, vi har typ blivit stammisar där =) han köpte 20 st fiskar denna gång. Denna gång till det största akvariet. Dom är så fina så. "troffar" kallas dom.  Och är DYRA! :O shit pomfritt!




Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon =/ inte kul att vakna och klockan är massor tycker jag, man blir liksom seg hela dagen då... Ska väl snart börja med maten här, ost/skinksås med spaghetti blir det idag. Så har vi tvätt idag =/ och vem tycker att det är kul!? Jag slipper iaf släpa på skiten =) bra att vara höggravid och inte få bära!
Just ja, får inte glömma att jag ska förga håret idag också.

Ne, nu ska göra något annat!

kram / J

Kanske tidigare än beräknat :O


Som rubriken lyder så kanske bebis vill komma ut tidigar än beräknat! :O Vist, det vet man ju, att det kan bli 2 veckor innan eller efter beräknat datum. Var iaf hos barnmorskan i morse ( TIDIGT ) och när hon kände på bebis huvud så sa hon " ojj, vad den är långt ner i ditt bäckenbotten, det känns som på någon som ska ha i dagarna" hmm, vet inte vad jag tycker om det!!! Man är ju så inställd på det beräknade datumet =P när jag sen skulle gå så sa hon att hon trodde det var sista gången vi sågs ( har en till tid den 16:e ) !! Jaja, återstår att se! hehe.

har nyss kommit in från regnrusket, har varit på min dagliga långpromenad med Tone. Synd att hon inte är som jag, vill vara inne när det regnar =) men nejdå, hon ska ut i alla väder minsann.

Annars är det lugna gatan som vanligt. Ska nog ta och vila lite nu, känner mig som en uppblåst flodhäst och har ont på diverse ställen. ett bad kanske!? =)



Jaja, hare nice.

Kram

Nu var det ett tag sen..


Jag kan ju inte påstå att jag är så duktig på att skriva blogg så ofta =/ fast kanske bäst det också =) skriver ju inget intressant direkt.

Nu har iaf åter en helg gått. Vi har inte gjort så mycket, umgåts och haft det mys med film och mat. Igår var min Mor, Henrik och Alexander här på besök. Dom hade med sig en massa lussebullar och så fick vi en massa söta bebiskläder som min Mor har stickat =) jättefina. Just ja, får ju inte glömma att vi fick en babyitter också =) jättesöt.

Idag ska jag ÄNTLIGEN till frissan!!! Det behövs ska ni veta, haha. Ser ut som en annan tomte. Måste ju fixa till mig nu till jul å allt. Ska köpa hårfärg också så man får lite liv i håret =) men hm, vad ska jag göra innan? Ska inte dit förrens kl halv 4 ju! =/ jaja, jag ska nog få tiden att gå...

Idag är det 18 dagar kvar till beräknad förlossning! Jag tycker man kan få skippa förlossningen... låter så otäckt =) hehe. ju närme jag kommer den dagen dest mer nervös blir jag! Men så många andra har ju klarat det så det ska väl gå.. Trots smärtan =/

Ne, nogpratat om det, ska börja laga lite mat nu!

Kram på er!

RSS 2.0