Halvt föräldrafritt!


Ikväll/natt är jag och Lukas ensamma hemma. Pappa Martin är och lanar hemma hos Danne. Lukas somnade efter ett bad runt klockan 7. Han var jättetrött ikväll, lille gubben.

Dagen har vi spenderat hemma hos min mamma. Martin har varit i Hulta. Jag tog med mig lite blåbär hem till min mamma och gjorde en blåbärspaj. Den såg ut att vara god, hann inte smaka! lagade ävn lite mat. Lite senare på eftermiddagen kom Emma.e och Emelie över på en fika. Emelie åker till Mallorca i morgon i en vecka. Vissa har det bra :) är också bra sugen på en resa. Gärna Thailand!

I morgonbitti bär det av till Vingåker och hämta min mammas valp Nowa. Hon behöver ha hjälp med henne i bilen, och jag ställer mer än gärna upp när det gäller en liten valpis! Ska bli kul att se henne, har bara sett henne en gång innan och då var hon bara 2 veckor gammal.

Nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag nog spendera resten av kvällen i min bok!


Rea på barnkläder!


Jag lägger ut mycket länkar nu ser jag, den jag ska tipsa om nu är för er med barn :) så typ Jessica kan ju skippa att läsa detta inlägg! ;) Här får jag inga poäng osv för att jag länkar. Tyckte bara att det fanns mycket fina kläder där, och dessutom är det rea nu. Beställde lite kläder till Lukas nyss, och hittade faktiskt mycket fint och billigt. Han har bara vips växt ur alla sina kläder!! Han växer så att det knakar verkligen. Han har storlek 74 nu, alltså storleken för en 1-åring! :)

Iaf, kika in på Dunderbutiken.se, finns inte bara kläder, utan även en massa annat skoj till dom små liven!


Idag har vi spenderat hela dagen/kvällen hemma hos Poyan,Malin och Linnéa. Vi åkte dit vid lunch och grillade lite, samt åt min blåbärspaj, eller ja, vi åt halva min blåbärspaj. Det råkade nämligen bli som så att andra halvan hamnade på bilsätet!! Den kom ju nästan precis ut ur ugnen när vi åkte så den hade liksom inte stelnat till ordentligt, och det tänke ju inte vi på när vi åkte i ilfart til dom.. Jaja, den var god iaf! Sen underhöll vi våra små barn som sov om varandra, och väckte varandra! Det är inte lätt med två små barn, och fler blir det sen nu när Marcus och Elin har sin lille Isac. Phjuu! Kvällen avslutades iaf med familjepizza och singstar, väldigt gott och trevligt! Sjunger som en kratta gör jag, men vad gör det? Det är ju så otroligt kul! Lyckades iaf vinna en gång, över Martin :)
Vi åkte hem runt halv 8 med en väldigt trött Lukas som somnade som en stock här hemma. Vi ska väl också gå och nanna kudde snart. I morgon ska vi åka ut till Hulta och ge svärmor lite sällskap.. Hoppas även att hinna med att träffa min mamma som kom hem efter sin semester ikväll.

Sov gott!

GratisBio!


Jag har nyss blivit medlem på gratisbio.se, det verkar vara en väldigt rolig sida där man lätt kan samla poäng genom att  blogga om gratisbio.se (som jag gör). Man behöver inte bara blogga utan man kan också vara med i tävlingar, spela roliga spel samt vara med i olika undersökningar. När man sedan har fått ihop poöng kan man få presentkort som man kan utnyttja nästan var som helst! Hur bra som helst!

Gör som jag, bli medlem på gratisbio.se HÄR!!

Husmor!


Igår var vi ute  skogen med svärfar och plockade blåbär. Det blev ungefär 8 lite, varav 6 liter är vår. Lukas låg i sin vagn och sov med myssnätet på. Såg riktigt sknt ut. Skogsluft och tyst, kan nog inte bli bättre. Iaf, så igår gjorde jag lite blåbrssylt, och den blev faktiskt jättebra. Idag ska jag göra paj, den ska vi ta med till Poyan och Malin och äta upp! Vad mer kan man göra med alla blåbär?

Idag verkar det bli ganska fint väder ute. Hoppas! Jag och Lukas gick upp halv 7 idag, och pappa Martin får lite sovmorgon idag. Vet ju hur skönt det kan vara, så han fick ligga kvar.

På tisdag ska jag med min mamma till Vingåker och hämta hennes lilla staffvalp., Lilla Noowa. Ska bli kul med en liten valp. Tone kommer väl vara en riktigt "mamma" och försöka uppfostra! :) Påtal om min mamma, så är jag ju kattvakt åt hennes katter, så tror nästan att jag och Lukas ska ta cykln bort till dom s att dom får komma ut. Men först blir det frukost..





Lilla Noowa 7 veckor. Är hon inte för söt?

 


Badhuset


Idag blir det badhuset för hela slanten. Så fort Lukas har vaknat efter sin förmiddagslur ska vi cykla iväg. Poyan och Linnéa ska också med. Hoppas Lukas kommer ihåg hur man dyker, det var ju ett bra tag sen vi var och badade nu. Sen ska jag ta och simma några längder tänkte jag, nu ska fettet bort :) och bara godis på helgerna.

Idag har Lukas klappat händerna för första gången, vi sjunger "klappa händerna när du är riktigt glad" och vips så började han klappa sina små händer. Så himla gulligt. Han börjar bli så stor nu vår kille. Tiden går så otroligt fort..

Det här blev ju ett nödvändigt inlägg! Nu ska jag ta och fixa och dona lite innan Lukas vaknar.

En hemsida ni måste kolla in!



Besök www.lasershop.se - där hittar du häftiga laserpekar och mycket mer!



Nu sitter vi här hemma, vid en varsin dator. Så sociala är vi! :) Lukas sover, såklart! Han har blivit så duktig på att sova. Det räcker med att lägga ner honom i sin säng så somnar han inom 15 minuter, så skönt att få den där ensamtiden på kvällen.

Idag har jag haft Mia och hennes lilla Julia på besök. Var väldigt trevligt. Julia har blivit så stor nu, redan 2 år. Hon var jätteduktig med Lukas, gav honom nappen och satt på filten med honom och lekte. Lukas tyckte det var jättekul att titta på henne. Det där med att ligga på en filt fr Lukas del kan vi nog glömma snart, för han ålar sig bort ganska direkt när man lägger honom där, och ska vara på allt han inte får, t.e.x sladdar osv. Idag hade han även försökt ställa dig i krypställning när han och Martin var i Hulta. Så det dröjr inte :) kul!
Efter att Mia och Julia hade gått kom Emma.e och Jessica förbi en sväng och fikade.

I helgen ska vi väl umgås med Poyan, Malin, Marcus och Elin. Karlarna ska väl fixa och dona och vi kvinnor får väl ta hand om barnen :) vi ska också hinna med att vara ute i Hulta hos svärföräldrarna.

Nu ska jag nog ta och läsa lite i min bok, sen nanna kudde.

Ha en trevlig helg!

Få en gratis fotobok!

Skulle precis framkalla en massa bilder på fujifilm.se, och fick då se ett jättebra erbjudande! FUJI direkt ger dig möjligheten att få en fotobok HELT GRATIS (värde 344;-) om du berättar om den med 100 ord på din blogg eller hemsida.


En Fotobok är precis som det låter - en bok med bilder. Men det är med dina egna bilder. Du installerar en programvara på din dator. Sen är det bara för dig att ladda upp dom bilder du vill ha, beskära, lägga till effekter och redigera direkt i programmet. Du kan lägga till flera små bilder på en sida med  text  som du själv väljer och göra en enda stor bild av nästa sida. Du väljer helt själv hur du vill göra din fotobok! När du är nöjd med din design laddar du upp den på Fujifilm. Efter ca två veckor får du hem din fotobok, fylld med minnen!

RSS 2.0