Så otroligt trött!


Kan inte i ord förklara hur trött jag är. helt makalöst. Sitter på jobbet, slutar om lite mer än en timme. Har varit den segaste natten jag någonsin jobbat! Shit pannkaka, klockan har gått så sakta och så trött hela natten. ujuj vad jag längar hem till min säng nu. Som dessutom är nybäddad :D

Igår kastrerades Ilysse och Liannah. När jag kom till vetrinären för att hämta dom berättade vetrinären för mig att båda två var högdräktiga. Ilysse hade TIO kattungar i magen, och Liannah bara EN! :( Det viste vi inte att dom var. Bleb väl antadligen i Hulta då när vi tog med dom utan att tänka på att dom var okastrerade. Men nu finns inte ungarna längre iaf, och våra små kissemissar mår inte allt för bra. igår kväll när jag gick hemmifrån till jobbet var dom fortfarande påverkade och trötta. Stackars! Men nu kan dom iaf se framemot en sommar i Hulta :)

Vad ska man göra idag då tro? Försöka sova så länge som möjligt, har dock lite svårt för det. Vaknar runt ett. Lite för tidigt kanske. menmen. I morgon och på fredag jobba jag dagturer på 2an.. Skulle du komma på fredag Emma.e? Vore kanontrevliigt!

Ne, nu ska jag kika in på mina tanter och gubbar för att ge medecin osv.... sen vänta på att klockan rullar på!

Ha en bra dag! En bra valborg till och med :)

KramKram!

Hulta


Snart åer vi till Hulta :) Martins päron kommer och hämtar oss kl 12. Härligt värre att vara där i det här härliga vädret, om man jämför hur det är att sitta i den här lägenheten. nejtack! Blir bra sen när mor min och hendrick har hus också :)

                         image22

Ikväll vet jag inte vad som händer, var prat om att kanske grilla? :) Det skulle ju inte sitta helt fel! Kanske träffa Poyan och malin också?

Älskling ska vara kvar i kholm tills på söndag, medans jag åker hem i morgon för jag ska jobba på söndag, en delad tur :/ bläk så tråkigt! Och på Måndag blir det till att jobba natt :) det gillar jag.

Nehe, nu ska jag föna håret.Och sluta må illa JATACK!

jaja, ha en trevlig helg alla!

KRAM!

Order av Emmae!


Hej på er få som läser :)

Pratade med kära Emma.e i telefon idag, hon tycker att jag bloggar allt för sällan. Men som jag sa så har jag inget speciellt att skriva! Händer inte så värst mycket. Njuter mest av det vackra vårvädret som tittat fram sakta men säkert :) riktigt härligt är det.
Varit ute på promenad med Tone dag i parken, hon älskar våren lika mycket som jag.

Helgen som var så har vi varit i kholm och bland annat firat Martins syster som fyllde 40 år. Sen hände det inte så mycket. Vi skulle ha åkt till badhuset med Alexander men tråkigt nog så blev det inte så. Vi får helt enkelt ta den en annan dag. Kanske här i Norrköping? Länge sen skitungen var här nu.

Snart fyller man år också. 21 år. Tråkig ålder :) Men är väl nödvändigt att fylla så man blir vuxen någon gång ;)

Mjaa, annars inte så mkt. Lite jobb nu, tråkigt! Man behöver ju pengarna. Får roa mig med att vara med Tone och älskling när han inte e i skolan. Just nu håller han på och styr med sitt enorma akvarium som det komemr flytta in fisk i under morgondagen * spännande * :)

Nehe, nu ska jag äta lite jordgubbar med mjölk och kika på ett avsnitt Greys anatomy.. Bra grejer!

hare bra i våren!

KRAM!

Jobba i natt då!


happ, här sitter man. Länge sen jag skrev nu. har inte haft någon vidare lust!

Ska strax springa iväg till jobbet, börjar kvart i nio. Skönt att ha nära :)

Annars händer det inte så mycket. Fick i veckan veta att jag får tillbaks 8200 på skatten :D då blev man ju riktigt glad må jag säga! Hade jag aldrig trott! Och för dom pengarna blir det körkort, hör och häpna ;) heh.

Ny vecka i morrn då. Hoppas på mkt jobb, behöver lite klirr i kassan må jag säga :) haha. Till helgen blire väl kholm, Martins syster Sussane fyller 40 år! :) Så var det snack om att ta Alexander till badhuset också? Vore ju väldigt skoj! kasta runt med honom i vattnet, haha! kan tänka mig!

Hmm, och annars sker det lite andra saker som får mig och älskli att tänka! Hur ska det bli! Det återstår å se!

Jobba nu! Puss & kram!

RSS 2.0