Ny dag med nya möjligheter!


Idag är det faktiskt ganska så fint väder ute och det uppskattas. Man känner sig så mycket piggare då tycker jag! Lite senare i eftermiddag kommer lilla älsklingstjejen Linnéa hit medans mamma och pappa ska spela lite golf. Hon kommer att få somna här och så hämtar dom henne senare. Ska bli väldig spännande att ha två barn att se efter. Vilken tur att vi är två. Hade iaf tänkt att dom små liven skulle få bada i badkaret tillsammans, plaska och ha kul! Båda två älskar ju att bada.

Innan funerar vi på om vi ska ta en liten sväng ut till Hulta och äta lunch, om vi får tag på svärpärona vill säga. Ska även ta en sväng till elgiganten och lämna in vår filmkamera som inte funkar. Vill ju kunna filma Lukas nu när han är liten, jättekul att titta på om några år, både för oss och honom. Önskar att min mamma hade filmat mig när jag var liten, hade varit riktigt kul att se faktiskt!

Nu väntar vi bara på att lillpluppen vår ska vakna så att han kan äta lite gröt, sen får vi se vart det bär av. Hoppas ni får en bra dag!


En till tävling!




"Jag vill vinna ett presentkort + fraktfritt från Helhjärtat - butiken med saker att älska hos Tant Ulrika"

Tävling





"Jag vill vinna ett presentkort värt 200kr + fraktfritt från Syster&Bror hos Tant Ulrika!"

Spikmattor.


Någon som skulle vilja ha en spikmatta eller två? Skriv till mig så i såna fall! Ni får dessutom dom till ett riktigt dunderpris. mycket billigare än i butiker osv.




Nu kommer snart Noowa hit en liten stund och Lukas ska alldeles strax sova sin eftermiddagslur. Själv ska jag duscha, har inte hunnit med det än. Full rulle här med diverse saker.

Nu ska jag byta blöja på lillkillen!


Äntligen fredag igen!


Så var fredagen här åter igen. Fort går det!
När Lukas har sovit klart ska vi ta bilen och åka och gratta Lukas kusin som fyller 12 år idag- alltid kul med kalas, och gott!! :) Efter kalaset åker vi hem till Marcus, Elin och lille Isac. Poyan, Malin och busigaste ungen av dom alla - Linnéa kommer såklart också. Blir hemmaGjord pizza och bus med våra barn.

Idag har det inte hänt så mycket. Vi har cyklat till öb och köpt lite billigt och välbehövligt kraffs. Var även inne på Elgiganten och kikade på dammsugare, vi behöver nämligen en ny. Den vi har nu suger på att suga och så är den nära på att falla samman. Så vi får väl se vad det blir för en. Tråkig grej att lägga pengar på dock!

Somsagt, Lukas sover nu, även Martin. Han är trött efter att ha gått upp runt kl 6 men en pigg liten unge :)
Jag försökte mig nyss på att baka en nutella/bananrulltårta, men det gick åt skogen! Så den hamnade i soptunnan! usch så arg jag blir!

Nu ska jag packa skötväskan så att all kommer med till lillen. Ha en trevlig kväll folket!

Dagarna springer iväg!


Snart är även denna dag slut. Förstår inte hur dagarna kan gå så otroligt fort nu för tiden.

Att vara hundvakt åt lilla Noowa i morse gick precis som jag trodde, bra. Hon var full av bus och jättemysig. Lillkatten tyckte hon var lite väl jobbig, han fräste och hade ekorresvans :) men ändå så kunde han inte låta bli att vara framme att nosa på henne hela tiden. Tone var ute på långpromenad med min farfar, och tur var väl det!
I eftermiddags var vi i badhuset, Lukas älskar verkligen att bada, han skiner som en liten sol! Vi badade i vanlig ordning i en halvitmme, sen passade jag på att simma några längder, skönt!

Ikväll har vi ätit en kycklinggryta som jag hittade på tasteline.se, dom har faktisk många goda recept. Ibland måste man förnya alla maträtter känner jag, blir lätt tjatigt med samma hela tiden.. Förutom hemmagjord pizza då, som vi gör varje fredag :)

Nu ska vi väl fortsätta att titta på Sagan om ringen, sen blir det sängen!

Kram på er!

Hundvakt


Godmorgon i stugorna!

Idag gick jag och Lukas upp kl 6. Det var inte jag, utan Lukas som bestämde det! :) Martin får sovmorgon idag och sover ännu. Även Lukas ligger i sin säng och ska sova lite till. Det är tyst inne på hans rum så han kanske har somnat.

Klockan 10 ska vi vara hundvakt åt lilla Noowa, min mammas valp. Ska bli spännande. Katterna lär ju springa för livet här hemma, och Tone ska väl i vanlig ordning vara poliskonstapel över alla sina saker. SKa inte vara hundvakt så längre, och tur är väl det ! :) Vad som häder resten av dagen återstår att se. Verkar nästan som att solen ska titta fram, men om det tänker komma och stanna vet man ju aldrig. Om inte så blir det nog badhuset idag igen.

Nu ska jag titta till sonen som muttar lite i sängen. Hoppas ni får en bra dag!

1 vecka och 6 dagar..


Så länge sen var det jag skrev blogg. Det hinns inte med längre. Tiden försvinner när man är småbarnsföräldrer! Nu har det ju varit så fint väder ett par dagar också så att sitta vid datorn då är ju inte det första man tänker på.

Sitter just nu och väntar på att Martin och Lukas ska komma hem, dom har varit i Hulta sen i förmiddags medans jag har varit hemma med huvudvärk. Inte alls kul, har sovit bort halva dagen. När dom kommer hem ska vi åka och storhandla, det behövs verkligen. Kylskåpet ekar och blöjorna är slut!

I helgen har vi umgåts med Poyan, Malin och sötungen Linnéa. Vilket har blivit som en tradition varje helg! Hur trevligt som helst. Vi har bland annat gjort hemmagjord pizza, badat i Lyttersta/Duveholmsbadet, kikat på film. Igår skulle jag testa att åka vattenskidor efter Marcus båt, och det gick hur dåligt som helst! Man ska ligga som en köttbulle med flytväst och skidor på innan man ställer sig upp, och det var svårt! Jag låg som en köttbulle, fast under vattnet! Slutade med att jag släppte linan alla gånger. Men jag tänker inte ge mig, jag ska upp! Martin testade också, och han kom upp, men det gjorde han inte sist, så det borde ju betyda att jag kommer att klara det nästa gång! Helst av allt vill jag ha en sån där ring som man sitter i efter båten, det kan ju iaf inte vara svårt :)

Så har det ju varit Katrineholmsveckan också, och vi var inte ute en enda gång. Var lite sugen, men det är absolut ingen som frågar om man vill följa med, folk tror väl att man inte vill bara för att man har barn.. Men jag kan, för jag ammar inte längre! Så det så :)

Nu ska jag skriva matlista här innan mina pojkar kommer hem!

Hej svejs!

RSS 2.0