blåbär.


jajjemensan! igår kväll var älskling och jag ute i skogen och plockade blåbär, kanske inte så många blåbär, men iaf 1½ liter ;) det är lååångsamt att plocka blåbär! Det var så mysigt så. Sen åt vi blåbär med yoghurt  *mums*

Vad fort veckorna går om man tänker efter. Snart helg igen :P Då kanske det bli paddling om det är några som är sugna vill säga... Annars hittar vi väl på något annat skoj..
Idag ska jag jobba, dom ringde mig precis när jag hade vaknat. Så jag börjar 14 och slutar 21.

Nu ska vi snart äta här sen kommer väl farfar och hämtar mig och tone snart.

ha det kanon.

krams

Denna hetta.


Otroligt varmt och skönt ute måste jag säga! =)
Igår kom vi hem efter en hleg i Skara sommarland. Det har varit jättetrevligt och mysigt. Kanske lite väl mycket folk för min smak, åkte inte sådär jättemycket men hade det nice iaf. Alexander älskade stället och skulle ha kunnat vara kvar mycket längre :P .. Bilresan dit och hem är något vi helt vill glömma :P en varm TRÅNG bil! usch! Har verkligen ont i hela kroppen. Och lite färg har man lyckats få också. Bränd på magen :P den sticker ut för mycket. haha.

idag ska det jobbas... Börjar klockan 2! Innan dess ska jag väl njuta av solen och äta lite lunch med Martins päron :)

Kramkram!

Avklarat!


Nu har vi varit på ultraljud, vilket var jättehäftigt =)
Vi fick då se att det är EN bebbe och inte TVÅ som många trodde! =) H*n var frisk som barnmorskan kunde se och var riktigt livlig, simmade runt och hade sig.. H*n är 19 cm lång och väger ca 250 g! :P Datum för förlossning var 19:e December, precis som vi hade räknat ut! Nu kan jag säga att vi längtar ännu mer och vill att tiden ska springa iväg!
Men för tillfället får vi nöja oss med ultraljudsbilderna på vårt lilla knyte!



I morgon ska jag jobba mellan 8.30-14.00. På kvällen ska vi som vanligt umgås med Poyan och Malin och lilla Linnea. På lördag bär det av till Skara sommarland! =)

Nu ska jag äta blåbärspaj och sen sova!

Gonatt!

snart ultraljud =)


Som vi längtar nu!!! Ultraljud på Torsdag. Ska bli riktigt kul att se den lilla och få veta mer exakt när h*n planerar att komma ut! =) och få lite bilder. kulkul!

Sitter hemma hos mor min, vi har nyss grillat och ätit en massa gott! Kan det bli bättre än så här i det härliga vädret! Älskling skulle komma förut vi 6, men hans bil gick naturligtvis sönder så han kommer senare.. förhoppningsvis! I morgon ska jag åka med Mor,Henrik och Alexander till Reymyre på marknad =) och om vädret tillåter blir det väl bad någonstans också.

Någon som vet hur vädret ska bli till helgen? Då åker vi ju till skara sommarland, vore nice om det var fint väder då!!
 
Kommit på att jag är riktigt sabla dålig på att skriva roliga blogginlägg. Vet massor av folk som skriver så roligt, finns ju liksom dom som tjänar pengar på sitt bloggande ;P Jaja, ni får ge mig tips på vad man kan skriva om! Om det ens är någon som läser. Ha ha.

Nu ska jag ta en dusch tror jag! Och invänta min kärlekskarl ;) haha.

Kramkram!

Faderskap!


Är så glad att det är Martin som ska bli pappa till mitt barn, han kommer aldrig att svika sitt barn, han kommer alltid att finnas där vad som än händer. Han kommer absolut inte låta någon komma emellan honom och sitt barn.

Jag blir så ledsen och arg när jag tänker på pappor som struntar helt och hållet i sina barn - bland annat min pappa. Om man ens kan kalla honom pappa. Han valde sin fru istället för mig, och mina syskon såklart. Men jag, vad är jag för något att ha? Att en människa kan få en att känna sig så fullkomligt värdelös. Helt otroligt!
Att bli förälder är ett livslångt ansvar - man sätter någon till världen, och det gör man väl inte för att sen strunta i sitt barn?

Åååh blir så arg! Men mest ledsen.
Att du bara har mage att stå där, som om att jag inte fanns. Bara ignorera mig. Du är så jävla dum i huvudet.

Jag hatar dig!  


                                                       

...






Idioter är allt jag har att säga om er!

blame.


Helgen har varit väldigt bra. I fredags vad älskling och jag barnvakt till Alexander. Vi mös med film och chips. I lördags var det inflyttningsfest hos emma.e, nyktert för min del men trevligt iaf ;) Kan ju vara lite roligt att lyssna och kolla på alla fyllisar :P Älskling gick på statt medans jag cyklade hem till mor och sov...
Igår var jag barnvakt igen och bakade en massa kanelbullar, dom blev så goooda så :D haha.

Ikväll ska jag jobba, så vi hoppas på en massa snälla kunder :) haha.

Usch vad dålig jag e på att blogga. Vet inte alls vad jag ska skriva!! Ska väl ta och hoppa in i duschen och sen försöka äta något som förhoppningsvis får stanna kvar i magen! Inte kul att jobba på tom mage inte.

Saknar min älskling, blir åter igen en vecka utan honom! :(

Kram!

helg då.


Äntligen helg så man får umgås med älskling lite! :) Jag har ju sovit hos mor min hela veckan och han i hulta. Ikväll ska vi vara b-vakt åt Alexander när mor ska jobba natt. Vet inte om vi tar en sväng till Poyan, Malin och lilla Linnea eller om vi myser här på hallandsgatan- Återstår att se.

I morgon kanske det blir en sväng till Emma.e på inflyttningsfest? Kan ju inte dricka alko men kan ju vara lite trevligt iaf.
Nu har jag inte jobb förrens på Måndag - långledig. Men vem vet, dom kanske ringer. Hope so. Behöver pengarna. Och så är det ju faktisk ganska kul! Mindre kul att det kommer vissa idioter och handlar av mig, att dom inte bara kan ta en annan kassa när dom vet vad jag tycker om dom! Blääk!

Nu ska jag hoppa in i duschen, fast först blir det nog ett samtal till Älsklingen- vi har ju faktiskt inte pratat idag. Sen var det prat om att baka bullar?

Ha en kanon helg!
KRAM!

jobba.


Ska snart hoppa på cykeln och åka till jobbet. Slutar halv 8 ikväll, min första kväll med andra ord! :) Skulle egentligen till frissan idag, men får man jobb så är det bara att avboka ;) får vänta i en vecka med att bli fin i håret!
Ikväll ska Älskling komma upp till Willys, han kommer väl retas och jag kommer väl bli nervös i kassan! haha.. Nejdå, det tror jag inte, det går faktiskt jättebra! Väldigt kul!

Ne, nu ska jag platta håret sen stolpa iväg!
Ha en kanondag i värmen! Och GRATTIS tvillingarna på er dag!

KRAM!

Siffror.


Haha, hela mitt huvud vimmlar av siffror efter att ha jobbat idag! 4666 tex, det slår man in om någon handlar gul lök ;) allt har ju olika PLU nr som det heter. Hoppas alla sitter i huvudet snart, jobbigt att leta hela tiden ju! stress.
Jobbade till halv 1 idag, sen gick jag till farfar i regnet så fick jag skjuts av honom hem till mor min. Snäll som vanligt min farfar. I morrn börjar jag jobba halv 9 till 2, nästan så man längtar till att börja :) Så har jag då aldrig känt inför att jobba förr!

Sitter och lyssnar på Dido- white flage, gammal goding som fortfarande funkar :) Väntar på att maten - köttförsås - ska bli klar så vi kan äta :) Så kommer Älsklingen och äter också!

För övrigt händer inte så där himmla mycket - som vanligt med andra ord :) Är iaf otroligt skönt att komma igång och jobba nu igen, och med något NYTT :D

Hare bra!
PUSS!

Willys.

ujuj, haha. Jag började igår jobba på Willys :) Kommer alltså under sommaren sitta i kassan på Willys. Så kom och handla av mig :P Riktigt kul faktiskt. Många nummer att komma ihåg i huvdet som ska knappas in, men dom sätter sig nog i huvudet snart. Om jag säger så här, 100 ggr roligare än alla dessa gamlingar som man har jobbat med i alla dessa år!!!

Sitter just nu hos Mor min, ska sova här eftersom jag börjar jobba klockan 8 i morgon ( vilket betyder att jag måste ju upp kl 5.30 för att spy och ha mig. Kul att vara gravid, jaaadå )
Idag har Älskling och jag varit och hälsat på min lilla farmor i Vingåker. Ätit god mat och gått en liten promenad med vovvarna.

Ny vecka i morrn då, vilket betyder att man inte ser Älskling så värst mycket. Bara jobbar och jobbar. Fast det kommer ju faktiskt jag också att göra nu så ;)

Nu ska jag ta mig en banan och lägga mig och läsa, sen sussa sött minsann!

Gonatt på er!
Kram

Veckorna går.


ojoj vad veckorna går fort. Konstigt med tanke på att jag inte gör så där värst mycket. Slappar ute i Hulta och tar dagen som den kommer. Och spyr såklart ;) Att det inte bara kan få gå över tycker man? men nejdå, ska väl vara så här i 23 veckor till!
Kan inte fatta att jag redan är gravid i vecka 17! Tiden går otroligt fort, snart halvvägs ju :) Och snart det efterlängtade ultraljudet :D

har varit barnvakt åt Alexander idag, vi har byggt lego och haft oss. Min mor var hos frissan och gjorde sig fin, och snäll är hon minsann också, hon har bokat tid för klippning och färgning åt mig på onsdag som hon betalar :D Hon tyckte jag såg ut som en "gammal älg" i huvudet :) och att jag behövde göra något kul! Det tackar man för :D verkliigen!!

I morrn är det fredag, då blire besök hos Poyan,malin och lilla Linnea i vanlig ordning! Dom har fixat klart sin övervåning nu så det bli väl film där uppe, och pizza? :)

Ne, nu ska jag gå och busa lite med min älskliing som är i lillstugan! Eller ne, jag ska ringa min söta farmor först och säga att hon får besök i helgen av oss :) Som hon tjatat om det :P hehe.

Ha en bra helg allihopa!

KramKram!

RSS 2.0