Husvisningar


Igår kväll fick vi ett ryck och ville gå på bio, jag och Martin. Vi ringde Lukas farmor och farfar som mer än gärna kom för att vara barnvakt åt lilla busungen. Han var precis tokig när dem kom, i eld och lågar. Han älskar verkligen speciellt sin farfar. Han sprang omkring och busade och sova var det inte tal om. Vi gick i alla fall hemmifrån runt kl sju och då var han vaken än. Vi käkade lite pizza och var bara vi för en gångs skull. Sen lite bio på det. Den var inte alls som vi hade trott att den skulle vara. Det verkar som att det var mer en ungdomsfilm :) men det var mysigt i alla fall. Lukas hade somnat lite efter åtta och sov gott när vi kom hem.

När vi väl skulle sova ser och här vi att det kommer ett stort flyttlass fullproppat med både möbler och kartonger. Nya grannar! Dem kände alltså för att börja flytta in klockan ELVA på kvällen! Vi har ju vårat sovrum precis vägg i vägg med trappuppgången så det var allt förutom tyst kan jag säga. Detta tyckte inte vi var acceptabelt och ringde till störningsjouren. Så dem kom och sa till dem men de fortsatte i alla fall. Suck! Klockan ett på natten var de klara! Då fick vi äntligen sova!

Idag är vi i vanlig ordning i Hulta för lite lunch och bara umgås. Lukas sover just nu och Martin är ute och skottar hustak. Själv sitter jag här :) När vi kom förut så visade svärfar oss ett radhus som han hade hittat på nätet som var till salu. Jag fastande såklart direkt, och kan flytta på stört :) det var så öppet och fräscht tycker jag. Vi ska i alla fall och titta när det är visning så får vi se sen. Kika ni och säg vad ni tycker:

http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=3GRAQG2ED3TR73JT


Ja, det är väl ungefär det som har hänt än så länge i helgen. Nu ska jag vara lite social med mina svärföräldrar!



En liten bebis-Martin.

Upptäcka!


Lukas har verkligen blrjat upptäcka alla möjlig saker här i vlivet som faktisk är riktigt kul! "Att jag inte gjort detta förr"  ser det ut som att han tänker. Han är så klok vår son, och så duktig!

Idag upptäckte han att det var kritor, knubbiga sådana. Och oj så kul det var, bara han kom på vad som gick att göra med dem där konstiga färgglada sakerna :)





Kärlek






Nu efter all brödbakning och bus på morgonen sover lilla hjärtat. Han var helt slut stackarn. Efter att vi väckt Martin vid halv 10 traskade vi ner på stan en sväng. Föst gick vi till Busbjörnen och kikade, och där har det hänt grejer må jag säga! Jättefint verkligen, och massor av saker som jag vill köpa, både leksaker och kläder. Vi kommer att stå och trampa utanför dörren vid invigningen :) Lukas trivdes som fisken i vattnet där, han sprang omkring i sina mokkasiner och var helt lyrisk av alla leksaker.

Sen gick vi och hämtade våra förlovningsringar som äntligen har kommit! Jättefint med gravieringen var det. Så nu sitter dem där de hör hemma :) sen kikade vi även lite på bokrean med hittade ingenting vi ville ha.

Vad som händer mer idag vet vi inte alls. Vi brukar ju vanligtvis vara hos Poyan och Malin på lördagar med lillskruttan där har fått vattkoppor och några sådana vill vi inte ha nu när Lukas börjar på dagis på Tisdag.

Nu ska jag allt ta och vila mitt huvud ett tag framför tvn.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Ryck!

Det blev inget bad för oss. Har nu istället bakat lite bröd :)

Gott för Martin att vakna till doften av nybakt bröd. God frukost idag!

Vad ska vi göra nu då tro? Lukas äter lite vindruvor. Brödet är klart om en timme. Så tråkigt att ingenting göra.. Kanske tar det där badet nu i stället.

Sjuk?


Sitter här hemma och känner mig inte på topp! Jag har sen igår kännt mig sjuk på något konstigt sätt. Huvundet värker, allt snurrar och jag känner mig allmänt trött. Inte alls kul faktiskt, speciellt inte när man har en son som vill starta dagen redan 5.30.

Kvällen igår var i alla fall Emelie här. Vi käkade lite tacos och tittade först på filmen "bröllopsfotografen", den var faktiskt riktigt dålig. Förstår inte hur den kan ha fått så bra kritik?! Sen avslutade vi kvällen med serien Solsidan. Både jag och Emelie var trött igår kväll tror jag och jag somnade dirket när hon gick hem. Sov skönt när jag sen vaknar upp mitt i natten av att någon bankar som en tok på fönstret- MARTIN! Han var full och glad, och det var inte jag! Sen hade jag jättevårt att somna om såklart, men han låg brevid mig och snarkade som ett annat fyllo! Inte rolig natt med andra ord...

Och sen ville somsagt min lilla älskling Lukas vakna 5.30. Det är ett under att jag ens kan sitta här för han vill bara vara med mig :) just nu var det dock godkännt att sitta och titta i en bok själv en stund. Nu ska vi nog ta oss ett bad i badkaret. Undrar om grannarna uppskattar det såhär dags? :)


.


somna inte osams med dig själv

drick vad jag har sagt med lite socker

såg du när jag vann min hand

den natten är en fiende och vän

 

jag åker ner på stan och kommer in

går planlöst runt med kvalmig luft i bröstet

jag känner ingen, bryr mig inte

ögon stirrar, munnar säger skål

 

nu skulle jag inte säga nej

till en fribiljett mot himlen

är du ute nånstans

inatt så drömde jag om dig

och det väckte gamla minnen

jag fick aldrig nån chans

 

 

du viskade nåt i allt jag tog mig för

du värkte som en borr i mina snedsteg

allt i mig var fult och ingenting

jag hade mätte sig med ditt

 

jag vill bara visa dig nåt stort

jag kanske har nåt som du beundrar

jag drömde att du lyssnade

att du hörde nåt i mig som du förstod

 

nu skulle jag inte säga nej ...

 

jag hoppas det ser ut som att jag vet

fast jag har faktiskt ingen aning

och du viker mina knän

jag svarar på ett språk jag inte kan

och kommer undan med en varning

och du är alltid suverän

 

nu skulle jag inte säga nej till en fribiljett mot himlen ...


Leka?


Idag var Martin snäll och lät mig sova till halv 9. Vilket lyx för en trött mamma. Sen käkade vi lite fruskost, sen begav jag och Lukas oss till Emelie. Hennes systers son skulle komma på besök. Perfekt för lite bus tänkte vi.
Jag tror inte att Lukas direkt har kommit i den där "leka med andra barn åldern" så han fixade och trixade mest för sig själv medan Emelies systers son var lite blyg och ville mest vara hos sin moster. Han är 2 år så det skiljer ju 1 år mellan dem, men det kunde man faktiskt inte tro rent storleksmässigt :) inte alls stor skillnad. Men annars märktes det då han kunde prata och sådär.

Sen gick vi i alla fall hem och åt lunch och nu ska jag jobba på eftermiddagen. Det verkar ha kommit in många beställningar idag så jag har nog att göra ett tag :)

Uppdaterar nog mer ikväll. Bjuder på ett par bilder på Lukas och sin "kompis", Emelie hamnade visst också med på några bilder! :)








Jobba!

Händelserik eftermiddag!


Full rulle har det varit i eftermiddag som dem alla andra flesta dagarna. Jag kom hem ifrpn jobbet mitt runt klockan 3 och vid halv 4 kom Mia och Julia hit för lite bus. Lukas var på sitt sura humör och ville absolut inte dela med sig med sina leksaker, absolut inte! Tillslut höll väl småttingarna sams ganska bra. Vi lekte lite och avslutade med lite fika. Lukas fick också en försenad födelsedagspresent av dem. En stapelclown från BRIO, bra grejer! Han älskar den och är hur duktig som helst på att använda den rätt.




Sen blev det middag för oss. Vi testade ett recept från tastleline, kryddig korvgryta med potatis till. Väldigt gott var det! Sen fick vi ett ryck att klippa Lukas. Hans hår har verkligen sett förfärligt ut :) som en enda stor kaluffs! Så vi tog fram trimmern :) han tyckte att det var askul och bara satt och flinade. Nu undrar han vart hans hår har tagit vägen. Han blev i alla fall jättesöt! Nu är det slut på att ha morgonfrisyr hela dagarna minsann.




Lukas avslutade kvällen med ett dopp i bakaret, vilket är hur kul som helst det också. Han vill helst inte slita sig därifrån när det är dags att stiga upp. Jag är hur uttråkad som helst ikväll och trött också för den delen. Så nu har jag kommit fram till att jag ska kika på en film, bröllopsfotografen, någon svensk film som tydligen ska vara bra. Hoppas på det, annars kommer jag somna i soffan.

I morgon hoppas jag på att jag och Lukas ska träffa Emelie och hennes systers son Ceasar för lite bus och lek! Annars är det väl jobb i vanlig ordning som gäller :)

Ha det!


Bra prylar


Sitter och kikar lite på lite olika prylar som jag kan tänkas mig köpa och sälja. Mycket finns det!

Denna funderar jag på att själv köpa till Lukas. Perfekt att bara stoppa in i munnen och vips så vet man om lillen har feber eller inte. Den är CE-märkt och godkännd.

Nämligen en smart napp-temp. Fast jag ska nog köpa en blå :)

Napp-temp 149 kr.


När jag var gravid med Lukas så lånade jag en angelsound av Poyan och Malin. En väldigt rolig pryl att använda för att lyssna på bebisens hjärtljud redan från graviditetsvecka 12. Nästa gång jag har en knodd i magen ska det nog inhandlas en sådan.



Angelsound 399 kr.




Nu ska jag kika vdare, för mer finns det :)

Tävling


Tävla om dessa fräcka stringkalsongerna med en söt elefant. Passar utmärkt till alla storlekar och är både het och söt!

Kanske en rolig present till pojkvännen eller varför inte som en present till dig själv?

Hur tävlar jag?

Skriv en kommentar om varför just DU ska vinna dessa stringkalsonger. Den som skriver bäst vinner dem.






Tävlingen avslutas den 2 mars.

Lycka till!

Lekbesök


Idag är det åter igen en sån där lugn och tyst dag på kontoret. Vart har alla kunder tagit vägen? :)

Nu vid lunch ska jag med min kära mamma ner på stan när hon ska shoppa lite för sina pressentkort som hon fick när hon fyllde år. Sen hoppas jag på att vi käkar lite lunch också för jag är väldigt hungrig!

Senare i eftermiddag kommer Mia och hennes dotter Julia hem till oss på besök. Ska bli kul och se om Lukas vill leka med henne. Hon är ju 3 år i sommar så det är lite åldersskillnad, men det ska nog gå bra! Mer än så händer det inte idag. Kvällen ska jag väl spendera framför datorn i min ensamhet eller något. Martin har "spelkväll" ikväll så han sitter fastklistrad framför sin dator hela kvällen lång. Passar faktiskt bra just ikväll för jag ska sätta mig och framkalla lite förstoringar. Fujudirekt har ju halva priset på förstoringar denna vecka så det gäller att passa på!

Nu ska jag faktisk ta och ha en liten tävling här på bloggen. Mest för skojs skull. Håll koll på nästa inlägg! ;)


Insidan som räknas...



... här är min fina vän Emelie!





Jag är glad att jag har dig! Sen att du är så vacker också gör ju det hela ännu bättre! :)



Obs! I vanliga fall är denna tjej vacker på både in och utsidan! :)

Jatack!


Är det fettisdagen så är det... Tycker Pappa i alla fall!!! :) Martin ska alltid skämma bort vårat lilla busfrö med godsaker när jag inte är med. Idag fick det bli en EGEN hemmagjord semla som farmor och farfar gjort! Bjuder på ett par bilder på honom när han upptäcker att semla är väldigt gott!





"Det här var ju en rikitig smakupplevelse!!"



" Mmmm Farfar, du måste bjuda mig på semla nästa Tisdag också"



Dagen på jobbet med Alexander gick som jag hade trott jättebra. Han var snäll och skötte sig alla tiders! Gick och lämnade honom hos min mor sen som var hos frissan. Passade då även på att boka en klipp/färgtid nästa tisdag. Förändring ska det bli!

I eftermiddag gick jag och Lukas hem till grannen Emelie för att fika lite nybakt. Muffins med gotta i bjöds det på. Bullarna hon höll på att baka var ju dessvärre inte klara. Vi tackar och bugar för det goda fikat i alla fall, och sen är det ju alltid väldigt trevligt att umgås med Emelie också!

Nu sover lillskrutten och vi ska lata oss i soffan framför en film. Blir Butterflyefect 2 eller 3 idag. 1:an är grymt bra! Den kan jag rekomendera starkt! :)

Nu gick jag!

"Vill vara med min syster"

Idag är det en riktigt lugn dag på kontoret mitt. Inte många beställningar, telefonen är tyst. Vad ska jag göra? Idag har jag turen att få ha sällskap här på mitt tysta kontor. Min vilda och tokiga 8-åring till bror kommer på besök i 2 timmar. Min mamma ska på ett frisörbesök och vågar inte lämna "lillen" hemma själv.

" Han kommer att vara så tyst och snäll, inte störa dig, bara sitta snällt och rita " min mammas kommentar om hur det kommer att gå att ha honom här. I ett rum på 15 kvadrat med ett skrivbord, två stolar och en hylla. Det ska bli intressant! Men vad gör det en dag som denna? Jag kan behöva lite energi, han kanske kan dela med sig av all sin? :)


Ska vi gå på dagis?


Vad jobbigt det är när alla ska bry sig så hemskt mycket om alla andras liv, deras val, deras personlighet, deras intressen osv.. Listan kan göras lång. Jag trodde att man slutade upp med det där samtidigt som man lämnade skolbänken, att man då växte upp en smula och kanske insåg att alla här i världen är olika, och att man inte kan tycka samma sak som alla andra. Man kan inte tycka om alla, det är heller ingen som tvingar dig till att göra det. Tycker du inte om en person, bry dig då inte om denna person. Låt den personen vara och var istället med de personer som du tycker om och som är precis som du. Jag orkar inte sitta och lyssna på personer som bara maler skit om andra, den är så, den är inte så, den gör så osv.

Och det västa av allt måste väl endå vara att vissa personer är så falska, trots allt skitsnack hit och dit så är verkar det endå vara ok att umgås med den där personen som är så idiotiksk? Men då är ju helt plötligt personen i fråga helt underbar. Ååh så trött jag blir! Jag vill inte höra allt skitsnack, jag är inte kvar där! Jag snackar inte skit! Säg vad ni tycker om varandra i stället. Ge varandra en chans att förbättra olika beetenden!

Nej, trött på dagisnivåer! Jag har för fasiken en son som ska böra på dagis, räcker inte det!? Ni är inte barn längre, ni ska föreställa vuxna människor... Börja uppföra er som det! Annars vill inte jag vara med längre!




" Du är dum, jag vet bättre, den är min, jag vill ha den fast den är din, jag ska ha allt jag vill ha "

Ska 23-åringar vara som 1-åringar? Skillanden är att 1-åringar får bråka om saker på det sättet dem gör, för de är BARN!

Just ja..


.. glömde ju skriva att vi kommer att få ta lån! :) Så nu ska det letas hus!




En dålig natt!

Sen vi kom hem i från Thailand har Lukas sömn inte alls varit bra. Inte varje natt, men i alla fall 5 av 7 så är vaknar han och bara skriker och vill inte sova, utan bara vara i famnen eller få välling. I början räckte det med att vara i famnen i 3 minuter och sen lägga sig igen, men nu skulle han kunna ligga i famnen hela natten om han så fick. Detta är inte alls bra! Så i natt började vi med 5 minutermitoden även på natten. Denna metod har ju fungerat kanon på kvällarna, att få honom att somna då har ju aldrig varit några problem. Det verkar som att det funkade i natt också, det tog ca 20 minuter innan han somnade efter en hel del skrik! Sen vaknade han dock 2 ggr till och vi gjorde samma visa igen.. När han vaknade vid halv 6 var jag som en levande zombi och gav honom då välling i hopp om att få sova någon timme till. Och han var snäll vår son, jag fick sova till kl 8! :)

Idag ska det visst blåsa storm ute. Inget jag kan se nu direkt men det kanske kommer. Tänker på våra kära vänner Poyan, Malin & Linnéa som är ute och åker kryssning i stormen. Hoppas att det inte är allt för gungigt! Vi går se om vi vågar ta bilen mot vingåker till min farmor Gun idag eller om vi stannar hemma. Senare i eftermiddag ska i alla fall min farfar med sambo komma hit, de ska nämligen ta med sin Tone hem. Hon ska flytta dit på prov. Vi har verkligen noll tid för henne nu när jag jobbar, och Martin ska börja jobba. Plus att hon visar tendenser till att inte gilla små barn, vilket inte alls är bra. Så då kan hon ju inte få ett bättre hem än hos dem!

Ikväll blir det lite party hos Cicci. Ska bli kul och skönt att tänka på lite annat som man faktiskt gör när man dricker alkoholhaltiga drycker! ;) 

Det här blev visst ett långt inlägg. Nu ska jag leka med Lukas som precis satt sig och lekt med sina kastruller som vi köpt från Busbjörnen :)

Bankbesök


Idag ska jag & Martin på möte på banken för att prata om lån. Sist vi gjorde det, förra våren, gick det inte så bra. Nu har vi inkomster båda två så hoppas att det ska gå bättre denna gång. Vore helt underbart att kunna flytta till ett litet hus, ha en grösplätt och ja, bara ha något eget! SÅ håll tummarna för oss idag kära vänner!

Så var det helg igen, tiden går någon så otroligt fort. Det är ju både bra och dåligt! Just nu känns det bra! I kväll ska kanske jag & Martin på bio, det beror lite på om det går någon bra.

Nu ska jag jobba lite sen hem för lite lunch!






Pappa + Lukas = Sant!


Kärleken mellan dem är total! Och se vad kul de har tillsammans :)




Så glad att jag har mina två pojkar!

Chefen!


Idag har jag varit hemma större delen av dagen då Martin varit på möte inför sitt kommande jobb. Jag och Lukas har i vanlig ordning lekt och busat en massa, och jag ska säga er, han är en riktigt liten chef denna lilla kille! Allt ska vara som han vill, man ska göra som han tycker och det är inte tu tal om att göra någonting ensam inte. Mamma SKA vara med hela tiden! Oftast gör det inget, fär självklart vill jag leka med min buse! Men ibland behöver man få pusta ut lite och göra någon vuxengrej, typ diska... :)




Sen har vi även hunnit med att storhandla idag, köpt en micro till mitt kontor (slut på utemat nästan varje dag!!) sen kom Emelie förbi en sväng på fika. Jag bakade kokosrutor precis när hon kom så det bjöds på nybakat fika minsann. Nu på kvällen har vi varit över en sväng till min farfar. Mer än så blir det inte idag. Jag planerar att ligga i soffan större delen av kvällen. Sen hoppas jag vid min gud att Lukas sover bra inatt!

Allt för nu!

Liten blir STOR!


Nu är det snart dags! Min lilla bebis har blivit stor, han ska börja på dagis! Närmare bestämt den 1 mars. Uuh, det är blandade känslor. Kommer vara jobbigt att lämna honom till männiksor som jag inte känner, men samtidigt är jag säker på att det kommer gå bra för honom. Han gillar andra barn och är inte speciellt blyg heller.

Känns bara så konstigt att han har blivit så stor, min lilla bebis. Känns ju som igår han kom till oss. Så är det nog för alla föräldrar. Vad jag därimot inte kan hålla med om är att tiden går FÖR fort, jag tycker egentligen bara att det är kul. Han växer och utvecklas och blir bara roligare och roligare.



Min lillskrutt 2 månader..

Irriterande!!


Vad irriterad jag blir på mig själv! Jag har beställt över 500 bilder, fick dem idag och så är det HELT fel storlek! Jag trodde jag hade beställt i 10x15 format, men nejdå. Dessa bilder är i 11x17!! Var på fotoaffären och där säger dem att det inte finns album till dessa format! Grrr vad sur jag blir!

Nu får jag köpa album med blanka sidor och sätta in alla kort själv med hjälp av hörn! Vad jobbigt det blev nu!


Du är min glädje!


Jag är så glad att jag har Lukas, att vi har honom. Han är verkligen för mig helt underbar, jag skulle inte vilja leva en sekund utan honom. I stunder då man mår mindre bra och allt bara känns tråkigt räcker det att titta på honom så vet jag att jag är så lycklig, och att så länge jag har honom vid min sida kommer jag fortsätta vara lycklig!



Jag älskar dig min glada lilla fina son <3




Älskade älskade du...


Igår var det Alla Hjärtansdag. De senaste åren har de inte varit så bra och därför ville jag att det skulle bli extra bra i år. Men det sket sig direkt! När Lukas väcker mig vet jag direkt att något är fel. Jag blöder. Har jag fått missfall? Skulle jag inte få vara gravid längre? Tankarna var många.

Sen fick vi det konstaterat efter ett ultraljud, det finns inget där. Bara en tom livmoder. Allt känns bara så tomt. Jag skulle inte vara gravid nu, det var något fel. Nu har jag bara värken kvar.

Nu ser vi framåt...


Fiende & vän



Jag fryser, jag är hungrig, jag vill sova! Inte mycket som är bra inte :)

Ikväll blir det mat & bio med Emma, och kanske Emelie också hoppas jag. Ska bli kul med lite tjejkväll bara sådär!

Nej det var nog allt jag hade och skriva tror jag, det händer inte så mycket!

På Söndag är det Alla hjärtansdag! Vad mysigt!!






Gratta Mormor


Idag fyller min Mamma 43 år. Vi ska dit och gratta henne och få lite tårta och det är ju alltid gott. Grattis till henne!

Lukas är hänging efter 1-årssprutan som han fick igår. Han är varm och febrig och allmänr gnällig idag. Han vägrade att äta maten så det fick bli lite nyponsoppa istället och sen sängen för e eftermiddagslur. Hoppas att han känner sig piggare när han vaknar!

Nu när de flesta vet att jag är gravid igen så kan jag ju även skriva om det här också. Ska bli så spännade att gå igenom en graviditet igen. Kommer den se likadan ut? Kommer jag må illa osv. Just nu känner jag inte av någonting. Peppar, peppar.... Men ska somsagt bli jättespännade att se. Och sen är det ju så fint med gravidmage också, och mysigt. Men det dröjer allt innan den börjar synas.

Nu ska jag jobba lite och sen är det dags för kalas!



Jobb!!

Tänka sig, Martin fick jobbet idag!! Vi är så glada! Nu har vi inkomster båda två och kan därmed spara pengar och få ta lån till hus och ny bil! :)

Nu ska jag nanna kudde efter en lång dag. 1-årskontrollen med Lukas gick kanon. Han var en godkänd 1-åring. Verkar dock som att han har fått lite feber sen sprutorna. Han vaknade förut och var ledsen och varm.. Lilla älsklingspojken då! Hoppas att han ska sova gott i natt i alla fall, för jag är SÅ trött!

Nu ska jag ta macka med smörgåsgurka på, mumma så gott!

Sov gott!


Jobb, kanske hus?


Idag blir det en kort jobbdag då Martin ska till Norrköping på arbetsintervju för ett jobb som är här i Katrineholm. Om han får detta jobb kommer han att jobba som doktorand på logistikcentrum och också på universitetet i Norrköping. Spännade! Vore så himla bra om han kunde få det här jobbet, och bra för vår ekonomi. Nu är det ju bara jag som drar in pengarna :) Om han dessutom får jobbet kan vi med stor chans få ta ett lån och därmed köpa ett hus!!
Vi ska faktiskt och kika på ett hus på söndag i övre värmbol. Ett jättemysigt hus om jag får säga det själv och dessuto med nyrenoverat kök 2010!

Jag och Lukas ska vid 14,30 traska iväg till BVC för 1-årskontrollen. Den har blivit lite försenad! Han ska också få spruta, mammas lilla plutt. Gör alltid lika ont i mammahjärtat när det är sprutdags! Tur att smärtan för honom går över fort!

Annars rullar livet på, fullt upp varje dag i vanlig ordning :)


Bullar i ugnen...

Igår kväll bjöd Poyan & Malin oss på mat. Det serverades varm smörgåstårta och sen en jättegod chokladtårta till efterrätt. Senare på kvällen spelade vi ett spel. Det var ju både roligt och lite sisådär pinsamt spel! Men vi hade kul som alltid!

Idag har dagen spenderats i Hulta hos svärföräldrarna. Vi blev i vanlig ordning bjudna på jättegod mat och efterrätt. Lukas åt med god aptit som alltid när vi är där!

Ikväll har vi käkat lite tacos och nu håller jag på och bakar kanelbullar, det står en hel hög i ugnen nu och fler väntar på sin tur. Alltid bra att ha lite fika hemma när man får besök titt som tätt :) kan ju bli populärt i morgonkväll hos Emma.e och Emelie när vi ska ha vår traditionella tv-kväll hemma hos mig.

I morgon är det ny vecka, jobba som gäller. Ska ägna mig åt att lägga upp lite nya produkter på hemsidan, bland annat mobiltelefoner. Så ska ni ha ny mobil vet ni vart ni ska kika! :)







(fortsättning följer......)


Jag är inte där....


Jag ljög visst sist jag skrev, jag skulle ju uppdatera dagen efter men det blev dåligt med det!

Nya kontoret, elle ja, nya och nya, är i alla fall jättebra. Jag trivs här, jag är själv och det är lugnt och tyst.

Idag är det äntligen Fredag. Ikväll blir det myspys med älsklingen hemma i soffan framför något bra på tv. Något gott till det blir det nog också, men inte godis utan kanske en god fruktsallad?

Martin har gått och blivit en riktigt hemmapappa. Han är en så underbar pappa! Hela denna vecka har det varit ny äventyr varje dag. Badhuset eller öppna förskolan. Lukas är lyckligt lottad!
Jag blir allt lite avundsjuk, jag vill också bada och busa med Lukas på öppna förskolan. Men jag får dra in pengar istället :) spara till det där efterlängtade huset!







Stackars den som inte bryr sig, 
stackars dom som aldrig tyr sig till andra än sig själva...


...



...Jag är glad idag! :)




RSS 2.0