LYX! :)


Vår lille bebis är ju verkligen helt otrolig! Igår kväll gick vi och skulle sova runt kl 12, jag skulle då ge Lukas mat eftersom han senast åt klockan 10. Men nej, han ville promt inte ha! Han somnade och jag suckade och sa att nu kommer han inte sova länge alls! Tjii fick jag när jag klockan 6 i morse vaknade upp med sprängfyllda bröst!! Fram med pumpen och pumpa, men det hjälper ju nästan inte alls! Klockan kvart över 7 vaknar han! Snacka om att sova BRA ^^  innan vaknade han ju varannan timme om nätterna.

har tvätt nu på morgonen, annars hade nog jag också legat i sängen nu, precis som Lukas gör den lille sjusovaren! Efter att han hade ätit så låg vi och "prata" i sängen ett bra tag, han är så pratglad så det är inte klokt! Och sparka och vifta med armar och ben är jättekul! Han har även upptäckt sina händer nu, dom är jättespännade! Han ser väldigt rolig ut när han tittar på dom.

Klockan halv 3 går tåget mot Katrineholm, då ska vi åka till Willys och visa upp vår guldklimp, eller ska jag säga guldKLUMP ^^ för, hmm, ja det blir ju våra jobbarkompisar ^^ Både jag och Martin har ju jobbat där. Sen bär det väl av ut till Hulta.

Nu ska jag packa lite, och fixa och dona i vanlig ordning!

NU!



Jag vill flytta NU! Längar som bara tusan! åååh, ge mig första juni! =)

Martin byter blöjan på Lukas nu för tusende gången ikväll, sen ska vi kika på lost! Spännade..

Hungrig, vad ska jag äta? Havregrynsgröt kanske. Mättande!

Intressant inlägg va? ;) som vanligt!

Sovbebis!


Ja, vår lille bebis har vekligen blivit en riktig sovbebis! Inatt sov han från 23.30 till 6.30! :O jag därimot, vaknade 5.30 och fick pumpa ut mjölk med bröstpumpen! Men sen kunde jag somna om och sova i en timme till ^^ jätteskönt! Sen åt han lite för att sen sova vidare till klockan 8.30.. Skönt! Hoppas det fortsätter så. Inget jag tackar nej till ^^ Nu ligger lillkillen under sitt babygym och pratar för fulla muggar! Det är riktigt kul att ligga där under förstår ni!

Idag ska vi gå till Graflunds och säga upp vår lägenehet! Gud så underbart! ^^ På fredag ska vi kolla på ett radhus och ett hus i katrineholm. Radhust tycker jag ser riktigt fint ut, och så ligger det nära och bra till det mesta. Hoppas det
 är lika fint som det ser ut och att vi får köpa det! ^^ Nu längtar jag verkligen till flytten, ska bli så skönt att bo i katrineholm igen. Och s¨längtarj ag såklart till sommaren! ^^ Hoppas denna sommar blir bättre, mina minnen från i somras består nästan bara av illamående och spyor! Men denna sommar ska jag ju inte vara gravid ^^

Vi åker somsagt till Katrineholm i morgon eftermiddag, och stannar tills på Söndag. Om ngn vill hitta på ngt på lördag, så hojta till! Martin ska till Markus och bygga i hans hus då, så jag och Lukas har inget att göra ^^

Nu ska jag bädda rent i sängen tänkte jag! Om jag får det för lillen! ^^


<3




"En bebis kommer göra kärleken starkare, dagarna kortare, nätterna längre,plånboken mindre,hemmet gladare, kläderna sjaskigare, det förgångna bortglömt och framtiden värd att leva för"

Semeldagen! :)


Trevligt, idag får man äta semla ^^ fast jag har ju faktiskt fuskat å redan ätit en. Ska ner på stan sen och kika lite då ska jag passa på att köpa en varsin semla till mig och Martin. Smarrigt!

Idag fyller min "lilla"syster 19 år, tiden går otroligt fort. För mig är hon fortfarande typ 10 år. Eftersom att vi inte ses så ofta så är det ju så jag minns henne, från den tiden då vi träffades ofta. Tråkigt att vi har så pass dålig kontakt som vi har tycker jag! Vi börjar ju bli vuxna båda två nu. Någon gång kanske det bli bättre på den fronten.

Snart kommer det någon fastigehetsskötare hit och ska kolla avloppet, det har luktat apa därifrån ett bra tag nu. Lillprinsen ligger och sover i min och Martins säng. Han har börjat få in en bra rutin nu, han somnar runt 23.30 för att sen vakna kl 05.00, äter en snabbis för att sen sova till 08.00. Jätteskönt! Och bäst av allt är att han sover i sin egen säng också ^^ inga problem alls. Sen somnar han oftast om igen runt kl 9 och sover någom timme.
Han är så duktig min lillkille!!!

Stora killen.


Idag har jag varit på bvc med Lukas. Han väger nu 6240 kg och är 62,3 cm lång! Här går det undan ^^ Han är väldigt stor för sin ålder! Han är ju inte ens 2 månader och är så stor! ^^ Sköterskan på bvc säger att man kan tro att han är äldre, inte bara för sin storlek utan också för hur han är till sättet! Hon kikade lite i hans mun för jag trodde att han hade fått svamp på tungan, men det var det tack å lov inte! Därimot upptäckte hon att hans tänder ligger väldigt tydligt, och vi skulle inte bli förvånade om han fick tänder SNART! :O trevlig!

Nu tjatar min andra halva om att jag ska göra potatismos! Så byebye!


Den bästa


Jag tänker ofta på hur lyckligt lottad jag är som har Martin. Han finns för mig i alla lägen, vad som än händer. Han är ärlig och jag kan lita på honom til 110%! Jag är så glad att han är pappa till mitt barn, att just han och jag delar det finaste som finns, ett välskapt barn. Jag vill inget hellre än att dela mitt liv med honom. Vi har haft våra svårigheter, men det har bara gjort oss starkare.

Älskar dig nu och för alltid!



Alkoholfritt vin!


Oja! Ikväll ska jag slå på stort och dricka alkoholfritt vin! Det smakar faktiskt nästan precis som vin med alkohol i! Det är vad man får nöja sig med när man ammar sin lille pojke! ^^ Älsklingen är väl inget större fan av vin, med eller utan alkohol, så jag får nog dricka det själv...

Har nyss varit nere en runda på stan. Bytte Martins tröja, så hittade jag två söta tröjor till Lukas, så svårt att låta bli att handla saker till min skatt! Han fick ju faktiskt sitt första barnbidrag idag! ^^ Nu håller jag på att baka lite mockarutor, vi får ju besök i morrn så då vill man ju bjuda på något gott!

Runt klockan 3 ska jag gå runt strömmen med Lukas och Tone såklart, hon behöver springa av sig! Å det ska hon verkligen få göra, för först ska hon springa ett varv med Martin innan jag sen går rundan med henne ^^

Nu ska jag kika på min son som sover i vagnen ännu!

Kram

Fredag igen.


Godmorgon gott folk!

Jag kelv nyss upp ur sängen, låg och gav Lukas mat i sängen och somnade ^^ mys! Gick sen upp för att fylla på badvatten i badbalan medans prinsen låg kvar i sängen, när jag skulle hämta honom hade han vist somnat om ^^ han är en riktig sjusovare ibland! Speciellt på dagarna.. Hade varit bättre om han sov lite mer på eftermiddan/kvällen så att Martin och jag kan ha lite egentid ^^ men det vill minsann inte lillen.

Idag ska jag ner på stan och byta en tröja som jag köpte till Martin igår, den var vist för liten. Sen blir det nog i vanlig orning lugnt. Man orkar inte med så mycket mer när man har lillprinsen. Tiden går så fort, han blir hela 7 veckor i morgon. Och han börjar få mer å mer personlighet också! så kul!

Nu vaknar han tror jag! Badbaljan nästa! :)

Ha en trevlig helg! Kram

Borta bra, men hemma bäst.


Nu är jag och Lukas hemma i Norrköping igen. Vi åkte hem igår kväll! Det är bra kul att vara i Katrineholm ett par dagar och träffa en massa människor, men det är verkligen skönast att vara hemma.
Jag har verkligen hunnit med mycket dessa dagar i Katrineholm. Har träffat en hel drös med människor ^^ Först fikade jag med en tjejer, vi var väl 7 stycken. Sen har jag också träffat min Farmor, Farfar, Mia och hennes lilla (stora) Julia och så Dessan. Väldigt trevligt att hinna med att träffa alla! och så har jag ju varit hos frissan också,det behövdes. Trött på att ha en "hjälm" på huvudet, och jobbigt att ha luggen hängandes i ansiktet hela tiden!

Idag ska jag ta det lugnt!! Inget alls inplanerat! Härligt! Ska väl bara ut på en promenad med Tone, såklart. Och städa lite här hemma kanske.. Men det är ju inget ovanligt ^^

I helgen får vi besök av Martins äldsta syster Katarina + familj. Dom har inte träffat Lukas ännu. Så vi ska bjuda dom på mat hade vi tänkt. kulkul! Nästa helg bär det ju av till Katrineholm igen. Vi kommer spara många hundralappar när vi bor i Katrineholm, slippa åka tåg hela tiden ^^

Nu ska jag fixa lite medans min son fortfarande sover!

Kram

Katrineholm


I morse fick jag ett ryck och ville åka iväg till Katrineholm. Så nu sitter jag här hemma hos mor min. Men det tog en jädrans tid att komma hit! Tåget skulle avgå 10.33, men var försenat till 11.55! Hade jag vetat att det skulle bli så mycket försenat skulle jag ha gått hem, men dom flytta hela tiden fram det med typ en kvart, och stannade till slut på 11.55 somsagt! Lukas vaknade ju såklart på tåget och var hungrig efter att ha legat i vagnen i 2 timmar.. Kanske inte sådär jättekul att amma på tåget.. Men allt för min klimp såklart. När tåget äntligen är framme så mosar sig folk in på tåget innan folk som ska av får stiga av tåget, folk står i vägen och ja jag vet inte allt, så det resulterade i att dörrarna stängs och tåget åker vidare till Eskilstuna, med MIG kvar på tåget, så en vänlig själ sprang och sa till och dom fick backa tillbaks för att släppa av mig! Vilket psyk alltså!

Har hunnit med en fika med en hel drös av brudar! Trevligttrevligt, men dom var lite dåliga på att fika tycker jag ^^ bara jag som moffa i mig en stor semla! Ska man fika så ska man fika ordentligt! hehe. Nu har vi nyss ätit här hemma och min son har jag inte sett på länge nu, han är hos sin mormor och kan gissa på att han kommer vara lvar där tills han vill ha mat! ^^ skönt att vara lite "fri" men jag skulle nog ändå helst vilja ha honom hos mig! Hönsmamma!!

I morgon kommer min kära farmor hit på besök, hon har köpt en fårfäll till Lukas som han ska ha i vagnen.. En som kostade "många fina femhundringar" som hon så fint sa! Hon är så snäll min farmor. Sen blir det förhoppningsvis frissan också! Behöver bli av med min HÄSTMAN till lugg! Ingen kommer bli så glad som Älskling om jag klipper av den! ^^

Nu ska jag se vad min mor gör med min lille son!

Kram!

1,5


Då var nästan helgen avklarad då! Den har gått fort, precis som alla andra dagar ^^

I fredags hade vi lite filmmys här hemma, ungefär i vanlig ordning. Igår kom Dessan hit på förmiddagen, vi tog en runda nere på stan, och så käkade vi lite. Lukas var såklart med, han var så snäll så ^^ han passade även på att ge Dessan ganska många leenden, han är en riktig liten charmkille! Tror minsann att Dessan blev lite är i min son! Sen var Dessan snäll och skjutsade mig till Willys så att jag kunde handla en massa mat! Tackar och bugar!

och nu har jag ÄNTLIGEN fått de Patrik 1,5! Har varit nere på videoaffären här nere och tjajat och frågat när den kommer. Så igår när jag gick in på Tankafett.se så fanns den till min stora lycka där ^^ så den kikade vi på igår! Jag tycker den var alla tiders ja! Lukas sov som en stock inatt, han somnade vid 23.30 igår och vaknade vid 5.30 ^^ så länge har han aldrig sovit! Jag blev glad, och pigg! Men dessvärre rinner min näsa och halsen börjar värka, så nu är jag trött för det ist! Hoppas jag inte ska bli allt för sjuk, kan ju bli jobbigt, och vill absolut inte att min lillprins ska bli sjuk!

Idag har vi gått runt strömmen, har ju varit jättebra väder. Vi tog med några gamla hamburgarbröd och matade ankorna med, dom blev glada och helt plötsligt från att vara 4 ankor var dom typ 50 ^^ ryktet spred sig fort!

Nu ska vi snart käka lite varma mackor och titta på Seven Pounds med Will Smith, den ska  tydligen vara bra! Lillprinsen sover just nu, han kommer i vanlig ordning vakna när jag ska ta första tuggan av mackan, och vara hungrig så att jag får äta en kall macka! ^^

Jaja, sluttjatat! Hoppas ni haft en trevlig helg iaf!

Kram!

Föräldraskap


Så var det äntligen fredag! Det betyder för mig jag kommer få ha Martin hemma i 2 dagar! I morgon kommer Dessan hit en sväng, vi ska väl vist ta en runda på stan och hitta födelsedagspressent till Simon. Alltid trevligt med besök av Dessan ^^

Idag kommer det ett par tjejer hit som intervjuade Martin igår om hur det är att ha blivit pappa. Dom ville spela in "miljöljuden" här hemma. Det kommer kanske att sändas i p4. Det vore ju lite roligt ^^ Säger till om det ska sändas, så får ni lyssna. Iaf så ska jag baka tills dom kommer! Kan ju vara trevligt att ha något att bjuda på. Sen hoppas jag hinna med en runda på stan och kika lite.

Lukas sover som en stock, men antar att han vaknar precis när jag ska börja med maten ^^ brukar vara så! Min lille tjockis!

igår ringde Poyan och frågade Martin om vi ville följa med till paris, men fattiga som vi är så fick vi ju tacka nej :( det hade varit jätteroligt annars. Men somsagt, vi har ju planer på att åka med dom och våra barn till Thailand om nått år ^^

Fredag den 27e ska vi till Kholm och prata med banken om lån. Vi vill ju helst flytta till ett radhus nu när vi ska flytta tillbaks tilö kholm, så hoppas vi får ta lån! Vore ju nice. Emma.e, var det den helgen ditt det där partyt var???

Ne, nu har jag inte tid att sitta här!

Kram på er.

Länge sen nu..


Ser att det var ett tag sen jag skrev nu. Har haft fullt upp!

I Söndags var jag och Lukas i katrineholm, Tomas, min mammas kompis kom och hämtade oss på dagen. Sen var jag hemma hos min mamma ett  tag, sen kom Emma och hämtade oss så for vi vidare till Emma.e på en fika och lite prat! Alltid lika trevligt, och många skratt i vanlig ordning! Tone har fått sig en ny favorit, Emma! :) Hoppade upp i hennes knä i bilen när hon körde och inte tala om hur mycket hon vaktade henne, hon kände att Emma.es lilla kattunge Zixten var ett stort hot! haha, meshund! På kvällen hos min mor käkade vi mat och tårta då min mamma fyller år IDAG faktiskt :) Grattis min mor!
Lukas sov som en dröm på natten, och jag kände mig faktiskt utvilad på Måndagen, tråkigt nog fick jag väcka honom för annars skulle mina bröst spricka..

På Måndagen segade vi mest, sen kom Emma och Bella förbi på fika! Trevligt!! Så kul att träffa lite folk, det händer inte så ofta! Hoppas på ändring :) Sen kom iaf svärpärona och hämtade mig så åkte vi hem till Norrpan.

Igår var jag på "mammaträff" hemma hos trevliga Erika och hennes Hampus! Vi var samanlagt 5 st mammor med våra små älsklingar, alla bebisar var gudomligt söta. Vi fikade och pratade bebis såklart! Var där i ca 3 timmar, tiden går fort när man har trevligt! :) Hoppas på fler sådana träffar. Och Lukas höll sig ju ganska lugn så det var ju skönt!

Och så var det idag då.. Snart kommer Älsklingen hem så ska vi köka lite lunch, sen kommer Elin förbi och ska träffa Lukas för första gången.

Just nu sitter min lille Älskling i sin babysitter och pratar med sig själv, han är så söt min prins! han har sovit ganska bra inatt också, så idag har han en ganska pigg mamma.

Nu ska jag fixa och dona lite här så det inte ser ut som en bomb har landat här när Elin kommer.

Bye.

 
    GRATTIS TILL LUKAS MORMOR!
Vågar väl inte skriva hur gammal hon blir! ;)

Full rulle!


Hej alla, eller ska jag skriva ni få som läser min blogg? ^^ vilka är ni? Inte så många som skriver komentarer så svårt att vete vilka som läser egentligen!

Dagarna rullar på, förstår inte hur dagarna kan gå så fort, för så mycker gör man ju inte! Går mest här hemma och myser med min lillkille. Sen har det blivit en fika hit och dit med lite olika människor ^^ alltid trevligt! Påtal om fika så ska jag till Erika och Hampus på fika på tisdag, hennes lillekille är 2 månader och hur söt som helst! Nu har hon även besök av en tjej som också har en lillskrutt på 2 månader, så vi ska fika och prata bebis antar jag! Hur kul som helst!

Igår var jag åter igen på bvc med Lukas. Han har blivit stora killen, han ligger långt över kurvan på hur stor man "ska" vara i hans ålder. Han väger nästan 5,5 kg och är redam 61cm. Sköterskan där sa också att han var väldigt allert för sin ålder, hon kunde få honom att le massor samt att jollra.. Vilket han gör massor här hemma! Det är så härligt att se honom så där busigt glad! ^^

Igår kväll kollade jag och Älskling på film (Changeling) den var faktiskt ganska bra! Vi kom fram till att filmen blev dubbelt så lång när man har en bebis! Skulle det inte bytas blöja mitt upp i allt så ville han att man skulle prata med honom och inte titta på tvn.. haha!

I morgon åker jag och Lukas till Katrineholm och stannar där tills på måndag. Vi ska umgås lite med min mor! Ska bli trevligt, och kul för henne att få mysa lite med sitt barnbarn. Hoppas även jag ska hinna träffa Emma. På måndag åker jag med mina svärpäron hem till Norrpan, dom ska hit så det passar ju utmärkt.

Nu ska jag ta fram köttfärs och förbereda maten liten. Och kanske hinna duscha? haha, inte hunnit med det än- fullt upp med en liten skrutt ju!

Kram på er!

Att vara mamma


Har nu varit mamma i ca en månad, och tro mig, det är verkligen helt underbart! Att titta på sitt barn, som har vuxit inom dig i 9 månader är helt otroligt. Jag kan pussa, lukta och bara titta på Lukas i flera timmar känns det som. Förstår nu föräldrar som säger att man inte riktigt kan förklara känslan att vara förälder. Man måste ha barn för att förstå! Förlossningen var bland det värsta jag gått igenom, en enorm smärta som man aldrig trodde skulle ta slut, men det är värt allt, jag skulle göra om det gång på gång bara jag får ha Lukas hos mig. Och jag kommer absolut att göra om det någon gång, för syskon ska minsann Lukas få! :) Ni som inte vill ha barn missar verkligen något, det största som kan hända i livet!

Sen är det denna oro!! fast han bara är 1 månad gammal så är man orolig konstant! Har han det för varmt, kallt, är han mätt, har han ont i magen, andas han? Listan kan göras lång! Och denna oro kommer ju garanterat bara bli värre och värre ju äldre han blir! Mammas lille plutt! Älskar verkligen honom så det värker! Kommer alltid att finnas för honom, kommer aldrig att lämna eller svika honom, han är mitt barn och jag har satt honom till världen.

För övrigt så saknar jag min gravidmage! :P Väldigt tomt utan den! jag har glömt bort hur man sover på mage :P haha. När jag hade magen var det jobbigt på många sätt, men mysigt också. Att känna honom sparka där inne var otroligt härligt. Men är ju såklart härligare att ha honom är ute med oss! Men längtar redan tills nästa gång jag får ha en gravidmage! Men det dröjer ett litet tag iaf :)

Nu ska jag pussa massa på min fina son!

Kram!


1 månad idag.


Idag blir lillkillen vår 1 månad gammal! Tiden bara rusar iväg. Han gör fler å fler framsteg och man märker stor skillnad på honom från när vi kom hem från bb. Ska bli så kul när han börjar vara med ännu mer, nu är han ju mest ett litet "paket" ^^^ eftersom han blir en månad idag ska han börja få AD-droppar, det ska bli spännade å ge honom dom ^^ tror inte att herren kommer gilla det!

Idag vet jag inte vad som händer å sker, är ganska trött! Lukas har inte riktigt kunnat slappna av inatt. Han ligger oftast mellan mig och Martin (spjälsängen är inte rolig) men inatt har han velat ligga tätt intill mig under samma täcke, det fick han, när han sen somnade flyttade jag honom men då blev han ledsen såklart.. När man har honom under samma täcke och så nära kan man inte direkt sova bekvämt, man tänker hela tiden på att han ligger brevid och rör sig försiktigt och ligger som en stel fiolsträng! Nu därimot ligger han och sussar så skönt där inne i sängen. Funderar på om jag också ska lägga mig en stund!

Vill att tiden ska gå fortare! Vil flytta till kholm och kunna träffa vänner oftare! Och bara kunna traska över till min mor någon timme eller två. Nu har man ju ingen! tråkigt! Vilken tur att jaghar Lukas, man ver ju vad man har att gör om dagarna om man säger så ^^ mata,rapa,trösta,byta blöja, söva osv.. Och jag ÄLSKAR allt det där ^^

Nu blir det till att vila lite, om herren i huset tillåter vill säga! ^^

Kram på er



Länge sen!


Såg nu att det ar flera dagar sedan jag skrev blogg! Man har faktiskt inte tid att sitta så mycket vid datorn när man har en bebis här hemma ^^ och när man väl sitter här så har man honom i knät, och att skriva blogg med en hand är inte så lätt!

I fredags skulle tvillingarna ha kommit hit och kika på Lukas, men nästan bara 1 mil ifrån Norrköping ringer dom och säger att bilen inte vill åka längre! Så dom kom inte! Vi skulle ha åkt med dom tillbaks till kholm, men det sket sig ju ^^ så svärfar kom och hämtade oss ist. Så på fredagskvällen var vi ute i Hulta och hade det trevligt, sen sov vi kvar där. På lördagen lånade Lukas farmor honom, dom var ute och gick och hade det mysigt! Jag och Martin åkte lite spark på isen och jobbade lite ^^ tog bort all vass! Nu blev jag enarmad! :P  Lite senare åkte jag och Lukas in till stan för att göra ett nytt försök till att träffa tvillingarna, och vi lyckades! Vi fikade och dom mös lite med Lukas. Sen bar det av till Marcus och Elin, och sen vidare till Poyan oc Malin. Där käkade vi lite mat och prata lite. Vi åkte hem till Hulta ganska skapligt och sov, man blir ju trött när man har en liten lillskit! ^^

Igår kom vi hem! Borta bra men hemma bäst stämmer! ^^

Nu ska vi snart käka lite, sen sova antar jag! trött är bara förnamnet!

Kram

RSS 2.0