Pizza


mmmm, nu är jag hungrig! Vilken tur att vi ska in till stan och käka pizza ikväll då :) blir väl hemkörning till Poyan och Malin.. Så ska vi såklart titta oss ännu mer kära på lilla Linnea ( hur go som helst och liiiten ) ...

I morgon fyller Alexander 6 år! Så då blire kalas med tårta! Sen vet jag inte vad man ska hitta på. Känns ju som att det vore trevligt att göra något när det är helg.

har nyss tagit mig en dusch och nu väntar jag bara på att Älskling ska komma hem från jobbet, sen stan!

vad ska ni hitta på i helgen då??

Krams!

Norpan


Sitter nu hemma och väntar på att klockan ska bli kvart i elva. Då ska jag iväg på ett ärende. Har mycket att göra idag! Puuh! Tur att jag inte mår så illa idag då... Fast man ska ju aldrig säga aldrig, spenderade ju hela tågresan på toan : / men mår ju oftast illa som tre ägg på morgonen :P Börjar liksom bli van.

Väntar också på att Älskling ska skicka bilder på lilla Linnea, han hade fått det på sin mejl av Poyan.. Är så nyfiken :) Och i morrn får vi se henne på riktigt.. ooooh så mysigt med en liten bebbe. ska handla något sött litet gosedjur till henne idag tänkte jag :) Om jag hinner med det vill säga, ska ju ha mina ögon på bror Alexander  :) busen nr 1! Måste handla något till honom snart oxå, han blir ju 6 år på lördag! :O

ooooh nu kom bilderna! SÅ SÖT! Nu vill jag också!

Nee, nu ska jag fixa litem sen cykla iväg!

PUSS!

På hallandsgatan!


Sitter här hemma hos min mor och surfar lite ;) Inte så ofta man gör det nu förtiden. Detsamma när det gäller bloggandet. Vet liksom inte vad jag ska skriva om... Händer inte så mycket just nu..
Har nyss gjort pannkakor till bror och mig, det var riktigt mumma.

Hm, vad gjorde vi på midsommar då? På dagen var vi i Hulta och åt gott och kollade på folk som dansade kring stången. Nästa år måste väl en annan också dansa :) Då ska ju om allt går som det ska vår lille vara 6 månader ( känns konstigt att skriva det ) hehe. På kvällen åkte vi till Emma.e och grillade. Var lite folk där som man inte träffar så ofta, bland annat Emma.h, så fick jag träffa hennes karl, han var en trevlig prick :D

Och så i lördags föddes ÄNTLIGEN Poyan och Malins lilla Linnea :) Vi fick en bild på henne igår över telefon, en riktig liten pralin! :) Längtar tills vi får se henne. Men för oss dröjer det innan vi får se vår lille. Men har iaf sett den på ultraljud, inte för att man såg så mycket, mest det lilla hjärtat som slog :D Tiden går lite sakta tycker jag, bara V.15 ju!!!! Jaja, snart halvvägs iaf.

Ne, nu ska jag ringa min farfar och fråga om lilla Tone kan vara där i morgon, ska nämligen till Norrköping och fixa lite saker och sen till IKEA med Mor,Henrik,Tomas och Alexander. trevligt! :)

Ha det bra i det regninga vädret :/

KramKram!

Livet som gravid ( än så länge )


Mja, inte är det lätt att vara gravid inte. Säkert inte att vara den "gravida " mannen heller - Martin i detta fall.

*Jag mår illa som ett as - oftast. Vilket betyder att jag inte akan äta så värst mycket, heller inte vad som helst. Spy är ju inte    heller så värst kul om man säger. Speciellt inte när man har gjort det i sisådär 6 veckor.

* Jag har blivit HÅRIG! Man kan tydligen bli det.. Och då måste jag ju såklart bli det. Håret har satt sig så fint på magen. Vilken tur att det försvinner sen!!! Vill ju inte se ut som en gorilla.

* jag kan inte sova på mage - mina tuttar gör allt för ont då! Råkar jag komma emot någonstans med dom så gör det sviiinont! Smärta. Och bara det räcker ju inte, måste ju redan börja LÄCKA bröstmjölk också - såklart. Fins med en fläck på tröjan! :/

Och mycket mer därtill jag kan lova. Och somsagt, stackars Martin. En illamående, hårig och bröstläckande tjej. Som dessutom inte är på så gott humör! :( Älskar honom för att han står ut med mig.

Och jag är bara i veck 14! Hur ska detta sluta? :P




RSS 2.0