Coolaste hunden i stan...

                                                                                                                              
Tone måste lätt vara den tuffaste hunden. Hon har idag fått en"tröja" från Rusta för 20 kr med en döskalle ( se bild ) :) och är så grymt söt i den. Verkligen hennes stil!


Kom nyss hem, har varit med Elin halva dagen! :) Föst fick hundarna leka i den LERIGA hundgården. Sen har vi varit på diverse affärer.. Willys, Rusta, JULA, Ö&B, Coop och säkert någon mer som jag glömt! :)
Och så har det ju varit värsta sköna vädret idag, så vi har till och med haft fönstrena i bilen nervevade :) lovely!

Nu är jag ledig i 4 dagar, skönt! Men vad ska man göra? I morrn ska jag & älskling göra något, kanske gå på bio och ha det lite mys.. Och på lördag ska vi ut och käka. Sen återstår det att se vad som händer och sker. Nu ska jag fixa lite här!

Puss&kram!

                        image14
                                                                  Min underbara sötvovve!!!

Håll mitt hjärta <3


Håll mitt hjärta Håll min själ
Lägg mitt huvud i ditt knä
Säg att du menar
och vill mig väl
Håll mitt hjärta Håll min själ

image13

Som jag väntat alla år
Du kan läka mina sår
Ta mina händer och gör mig hel
Ta mitt hjärta
Ta min själ

Håll mit hjärta Håll min själ
Låt mig bara stanna här
Så allt jag ber dig allt jag begär
Håll mitt hjärta Håll min själ
Håll min själ


Jag tänker på DIG MORFAR! kan inte ritkigt förstå att du inte finns mer. Jag ska alltid minnas dig...
470531 -  080128

Älskar dej Morfar..

Jobba på.


Jajjemensan, här jobbas det på! Kanske inte just nu, men nu har vi ju fika. Sitter här och ska skiriva i lite rapport.
  
                                                           image12

Slutar kl 12 idag, så skönt så. Då ska jag ner på stan och köpa en sak på en "turkaffär" ;) Sen blir det hem och gå på promenad med tonevovven.

ledig i helgen är man också. Gud så skönt! men vad man ska göra återstår att se.

ne jobba var det va?

Är hon söt eller?


                                  Min hund måste vara den sötaste som finns. Tycker du annat så säg! :)

                      image11
                                      Okejdå, Tuva är också ganska så söt, men ingen slår Tone!

Regn & Rusk.


idag är det riktigt trist väder. regnet bara öser ner. igår var det ju helt underbart väder- nästan vår.

Sitter här hemma i min ensamhet, älskling kommer inte hem på sin lunch, utan ska äta med klasskompisarna på pastastället. Snart kommer Elin hit och lämnar Tuva, hon ska v ara här en stund medans Elin tatuerar sig * avis * .. Vet inte vad jag ska hitta på med dom små jyckarna, skulle ju vilja ta en promenad, men somsagt, vädret! Dom får väl helt enkelt leka här inne :P

Börjar kobba halv 4 idag, kort pass. Väldigt skönt! Bara 5 timmar. Hoppas jag jobbar med Sanja ikväll!

Kom på igår när jag var ledig att det är väldigt tråkigt att vara ledig! usch och fy! Hade sjukt tråkigt igår, gjorde inget alls. jag och älskling traskade iväg till ICA kl9 ch köpte frukt till en fruktsallad, det enda jag gjorde igår :P haha.
 
Neh. ska väl försöka göra något vettigt!

hare bra.


image10

At Work


Sitter nu på jobbet, roligt värre! fast tvärtom :) haha. Just nu är det lugna gatan här, fram tills halv 4, då är det fikadags med moccarutor som vi bakat idag.

Igår sjöng Elin och jag lite singstar hemma hos henne tillsammans med några lakritsshots! :O jag vann EN GÅNG! Bara.. :( Elin är för duktig. haha. Huvudsaken är att jag vann med Kikki Danielsson - Bra vibbrationer, grym låt! Right Dessan? :)

Sen blev det Deli för vår del, tog en cider och en drink och pratade lite skit. Konstigt att man alltid börjar prata om sex :) haha, iaf jag och Elin. Vi gick därifrån typ kvar över 12. Trött som jag var efter att ha jobbat hela dagen. Men det var så trevligt så.. Vi måste som du sa Elin ta en riktig festkväll snart, gå ut och dansa osv :) När du har pengar!!
Idag innan jobbet tog älskli och jag en promenad med Tone.. Hon fick testa på lite "agillity" på en lekpark, gick på gungbräda och hoppa igenom grejer åså, hon tycker det är skitskoj! Jag med.

Och nu sitter jag somsagt på jobbet. Slutar kl 9! Då ska jag gå hem och glo på tv och bara slappa - ledig i morrn! :D

Och just ja! Får inte glömma! Systeryster MOA fyller 18 bast idag! hoppas du får en kanondag. Skulle vilja fira dig, men sänder tid en tanke ist Love U sis.

Have a nice söndag! Puss...

Hemma på rast...

Nu sitter jag hemma på en timmes rast från jobbet.
Konstigt att den där timmen går kan gå så himla fort, och på jobbet känns en timme som flera timmar.
Har hunnit dammsugit och ätit lite mat. Älskling pluggar för fulla muggar.
Slutar jobba 18.oo ikväll, då blir det varm smörgåstårta som älskling ska göra.
mums mums.

I morgon börjar jag jobba kl 13.oo, till 21.oo. Skulle egentligen jobba delad tur men Sanja på jobbet och jag bytte tur, mycket skönt att slippa den delade turen.

Nu ska jag nog allt mysa lite med min vovve. Hon är extremt uttråkad idag stackars.
Men tack Elin för att hon fick vara hos dig ett par timmar förut.  guld värt!


Ha en trevlig lördagskväll gott folk! :)


Bjuder på en liten kattungebild, vill ha kattungar igeeeen.. eller kanske inte :)


image8


Morfars begravning


Nu är begravningen avklarad, det var så vackert och han hade fått massor av fina blommor. Nu har vi ätit smörgåstårta och vanligtårta och ljusen brinner vin morfars kort. Han hade älskat alla godsaker här :)

image6

Senare ska Henric och tomas skjutsa hem oss, skönt att komma hem. Blir till att gå upp tidigt i morrn och jobba ända till kl 18! : / usch och fy!

Ne, nu ska jag vara social ned folket.

Älskar dig Morfar.

kramhej

Katrineholm


Det är ju faktiskt ganska så roligt att blogga :) därför jag skriver en massa.

Blir vist så att vi åker till kholm ikväll, kl 9 närmare bestämt. Tomas, min mors vän kommer och hämtar oss. Skulle bli så krångligt att åka i morrn tackvare att det inte går några tåg ( pga att ett tåg gick av spåret i helgen ) så då skulle vi få åka buss, vilket blev dyrare och det var inte säkert att man fick plats. Så ändrade planer alltså.

Idag blev det verkligen en sån där slappdag som jag skrev att jag skulle ha. har inte gjort mkt inte. Bara varit i parken med Elin & Tuva typ :) haha. Och ätit amrickanska pannkakor med mig själv :P

Ne, nu ska jag packa liite. hare så bra.

Otroligt trött idag?!


Idag är jag något grymt trött! Vad det kan komma sig har jag ingen som helst aning om. Så idag blir det iaf en slappdag, som det ser ut just nu iaf. Min karl ska vara i skolan till 21 ikväll vilket innebär att jag får slappa helt själv. Både bra och dåligt. Kan vara ganska skönt att vara själv ibland, men det kan också bli ganska så tråkigt!  Vilken tur att jag har Tone då! <3 Ska väl gå på promenix med henne också.

image4

I morgon är det morfars begravning. Blandade känslor.. Kommer bli jobbigt, men samtidigt skönt att få det där riktiga avslutet när man säger hejdå. efteråt blir det smörgåstårta hos mor & henrik.. Har aldrig riktigt förstått varför man ska äta gott efteråt osv, menmen, smörgåstårta tackar jag icke nej till!

Fick veta igår att min mor & henrik äntligen fått hus nu :) ska bli grymt kul. Då kan man spendera lite mer tid där! härligt!

Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa min "härliga hund" tidning som kom idag sen blire väl till att kolla/snegla på Våra bästa år! haha, den serien är ju sjuk! precis som jag! ;P

Puss på er.

Mätt & trött!


Pjuhhhh! Nu har den GALNA Plingan nyss gått hem! Vi har umgåts med varandra sen kl 3 idag! Så den lediga dagen blev inte så tråkig trots allt! :) Vi har hunnit med en fika, med en massa te som gör en kissnödig, shoppat lite, iaf jag :) och så har vi ätit goood tacos som gjorde oss mätta! Och så har vi pratat om hårda saker i brallan osv.. haha, när man är med Elin så blir man ju lite kocko :) men vad gör det. Är man kocko så är man.

Nu ska jag ta min karl och gå till sängen. Jag är trött! Han med efter en låååång skoldag! I morrn är jag oxå ledig, hoppas den dagen ska bli lika bra som denna!

Tack pliingan för en heltrevlig dag/kväll!

image3

tråkigt.


Det är ju konstigt nog tråkigt att vara ledig :/ vad ska man göra? usch vad trist.

heart...


Hur gör man? Hur klarar man sig igenom en sådan här sak?


image2


Bloggar som alla andra...

Alla andra bloggar, så varför ska inte jag göra det? jag snokar i alla andras bloggar, så nu finns det något att snoka tillbaks på :)

Idag har jag jobbat till 12, pust och stön, inte många timmar, men jobbigt när det är på en avdelning man inte trivs på. Alla dessa dementa gubbar & gummor. Efter jobbet gick jag hem och åt lite, sen blev det städnin som vanligt :)
Sen har Elin och jag varit ute med våra galna hundar som beter sig som syskon :) så söta så tillsammans. Har även hunnit med att gå upp till Elin på en fika, alltid trevligt! och hundarna lekte såklart igen.

image1

Vad ska man hitta på ikväll då må tro? ledig i morrn, är faktisk ledig i tre dagar nu.. väldigt skönt! fast jobb i helgen. Ska ner på stan i morrn och hitta något svart som jag kan ha på mig på morfars begravning på fredag.. Svårt tycker jag.. vad ska man titta på? förslag? Har bara varit på begravning en gång, och då var jag ganska så liten.

Nu ska jag ta hand om min lilla voffsa. Och tvätten ska fixas. Fast det är ju Martins jobb :)

Herrå!

RSS 2.0