2 månader av saknad


Idag är det exakt 2 månader sedan vi tog det tunga beslutet att avsulta Ilysses lidande. 2 månader och 4 dagar sedan Jeenge vandrade till katthimlen. Det slår mig varje dag att jag saknar de så otroligt mycket. Att vi har lilla Poqita här hemma som fyller våra hjärtan av kärlek och skratt hjälper bara en gnutta. Hon är för mig en annan katt, och kommer aldrig att ersätta Ilysse och Jeenge. Jag hade betalt mycket pengar för att få mina vackra pälsbollar tillbaka.

Över dem växer det nu hägg och blomm, och där ska de ligga i all evighet. Jag kommer alltid, varje dag att minnas mina hjärtekatter, jag ska aldrig glömma mina hjärtans katter.



En stor katt i ett stort påskägg. Jeenge 20 dagar innan han dog..

Får en doft av sommaren.


Vilket sommrväder vi har fått! Det ska visst regna och åska i morgon, men vad gör det när det vackra vädret ska komma tillbaka igen.

Var ett bra tag sen jag bloggade nu. Semestern i Skara var jättebra, Lukas trivdes som fisken i vattnet där! Tur för honom att han gillar semester, vi åker ju till Gränna och är där i 3 nätter på fredag. Så härligt att komma iväg, tänka på lite annat, inte behöva oroa sig över städning, disk eller matlagning. Bara vara och njuta!

Sitter och lyssnar på lars Winnerbäck, snart är det dags att åka och se honom live. Ska bli helt underbart! Pojkarna är nere vid Djulö och tar ett dopp i det "blå". Jag tvättar!










Mycket vill ha mera....

En till slut fin dag


Dagen började ida klockan 8. Lukas är snäll och låter oss få sovmorgon när vi är på semester tydligen :) det uppskattar vi såklart. Mot vår besvikelese så var det grått och mulet ute när vi drog upp persienerna. Vi traskade iväg i alla fall för att göra det bästa av situationen.

Dagen blev till sut bra i ändå. Molnen försvann och fram kom solen. Vi har åkt en himla massa karuseller, lekt i lekparker och killarna har även badat och åkt vattenrutchkanor. Slutligen så har vi grillat lite korv precis. Lukas småsover inne i stugan medan jag och Alexander sitter på verandna. Vi hoppas på lite kubbspel snart.

Idag är det en ny dag och vi hoppas på lika vackert väder då :) vi satsar på att åka hem vid 19 tiden i morgon så det blir sen hemkomst.

Campinglivet är härligt!


Glass är gott i sommarvärmen :)

Semester in my heart

Alla måste väl hålla med om att semester är otroligt härligt. Humöret är på topp och livet leker. Så gott humör som Lukas har varit på idag så är jag gärna på semester året om :)

Nattningen av de små barnen tog sin lilla tid ikväll. Men vi hann med ostbollar, cider och lite prat för det. Nu sover alla pojkar i denna stuga och jag ska göra detsamma har jag tänkt.

I morgon väntar en dag på Sommarlandet. Vi kommer ha KUL!






Du härliga lilla semesterpojke <3

Mini semester


Nu sitter vi i bilen på väg till Skara sommarland. Vädret är strålade och vi hoppas att det ska hålla i sig de två dagarna vi ska stanna i Skara. Lukas har sovit i 1½ timme så han ska förhoppningsvis vara pigg och glad i eftermiddag. Alexander är också med, han har kollat på film under tiden som Lukas sov.

Vi borde vara framme om 30 minutern. Då börjar semestern. Gud så skönt, och kul! Poyan, Malin och Linnéa kommer också. Ikväll blir det kubbspel, grillning och en kall cider när kidsen sover för natten.


En nyvaken Lukas på väg till sommarland :)

Härliga sommarkvällar


Idag har man fått lite smak på vad sommaren kan ge. Nämligen lite sol!

På eftermiddagen tog vi vårat pick och pack och åkte till hallandsgatan till Lukas älskade "momooo". Med oss tog vi Fia och hennes två hundar. Efter en massa bus och skratt blev det grillat och till det en cider. Sommaren är väl för härlig. Lukas var nakenfis och lekte med det roliga vattnet, men allra roligast är nog att ta med mamma/pappa upp till Alexanders rum för att kolla in alla hans roliga leksaker.

Lukas sover som en stock sedan klockan 7. Nu ska jag snart göra detsamma för i morgon väntar, förhopningsvis en solig och fin dag på kolmården tillsammans med mina pojkar. Jag gissar på att Lukas kommer störtälska alla djur som finns där. Hans lilla pekfinger kommer peka för fullt kan jag tro.

Godnatt på er!


Vattenlek tillhör sommaren.

Ecuador



Denna gamla goding har jag börjat lyssna på. Minns inte när jag hört den som liten/yngre men jag könner igen den väldigt mycket. Lite rolig tycker jag, haha! :)

Idag regnar det. Fy vad tråkigt! Men kan inte sticka undet stolen och säga att jag inte gillar det lite. För lite mysigt är det minsann, så länge man kan hålla sig inne iaf.

Idag ska lite ärenden fixas på eftermiddagen sen ska allt vara klart. Så kul det ska bli!


Desperata hemmafruar


Idag känns inte livet på topp. Känner mig allmänt ur och seg. Har varit så mycket på den senaste tiden känns det som, jag tror att jag har tryckt bort det lite och att allt kommer på en gång nu. Ledsen, trött och allmänt sur känner jag mig. Huvudet dånar mest hela tiden, och eftersom att Lukas är på urkasst humör efter dagis är ljudnivån här hemma ganska hög, inte så värst skönt när man har huvudvärk konstant. Nej, idag är en sådan där dag då livet känns meningslöst. Och det finns ingen jag kan prata med heller känns det som, känner mig bara dum och fånig när jag väl försöker..

Var meningen att jag och Emelie skulle ha gått till Harrys ikväll för en matbit och lite öl, men jag orkar bara inte. Jag vill bara dra täcket över huvudet. Och det är precis vad jag ska göra nu. Köpte idag för en billig slant "Desperate housewives" säsong 1 som jag ska titta på under kvällen. Har alltid velat följa serien, så idag slog jag till.





Hoppas att Ni i alla fall känner er på topp! :)

Snäll katt!


Det är mycket möjligt att Poqita är den snällaste kattunge vi haft. Än så länge i alla fall. Tycker mest att hon sover och myser. Sen får hon såklart sina busryck då och då, men vad vore en kattunge annars? Det hör ju helt klart till. Annars är hon en mycket kurrande och pratglad liten kattflicka som är väldigt nyfiken. Det gillas. På nätterna ligger hon tätt intill och är hur mysig som helst.

Martin håller på och bygger ett klösträd på balkongen i detta nu. Eller han snurrar "klöstråd" runt själva trädet. Tidigare idag har vi klätt hyllorna med tyg. Kommer bli kanonfint när det är klart. Varför köpa ett för tusentals kronor när man ka bygga ett för någon hundrig liksom. Poqita gillar det redan.

Herr Lukas är på ett riktigt kinkhumör om man säger så. Inget, eller i alla fall nästan ingenting duger för herr "chefen i huset". Efter dagis är han gnällig till max, vill inte äta och är allmänt olydig. Antar att detta är en fas som vi får ta, det kommer ju och går. Behöver jag säga att vi längar tills denna fas är över? :) Sen ska jag inte säga att han är gnällig hela tiden, han har självklart sina mysiga och goa stunder också. Han är, hur sur han är alltid min lilla solstråle.

Nu vanskas det soffmys, om jag får in Martin. Annars får jag misann stänga balkongdörren för nu börjar myggen komma in. I morgon är det en ny dag då det ska hinnas med en hel del.


Mycket spännade att kolla in det nya klösträdet.

Poqita


Nu har vi äntligen fått hem vår fyrbenta nykomling. Det känns jättebra att ha en katt som busar omkring här hemma igen. Den lilla damen sover mest, och sköter sig galant. Vi är GLADA!

Nu ska vi sova, och hoppas på att Poqita vill detsamma. Att ha en kattunge är som att ha en liten bebis på många sätt :) bra att Lukas sover bra i alla fall!

Gonatt på er!


Lycklig ägare till *S little L´s Harmony "Poqita"

Hjärtekatt

Jag hoppas att min kära sambo kommer kunna ta sig till den nya missen som vi hämtar i morgon. Jag har aldrig mött någon som älskade sin katt så djupt som han, Liannah var verkligen hans hjärtekatt. Och han var hennes hjärtehusse. Hon litade på honom till fullo och jag var bara en fjärt i rymden för henne om man jämförde med Martin.

Jag hoppas det ska gå bra. Ilysse och Jeenge var mina katter, de lyckades riktigt aldig få den där speciella platsen i Martins hjärta. Trots att Ilysse hade funnits med oss i nästan 5 år.


Bu och bä!

Tjock päls?


Jotack! Om det finns någon därute som vill ha en vinterpäls i vinter kan ni ju vända er till mig :)
Jag var hemma hos min farfar igår och trimmade Tone. Och ja jag säger då det, pälsen tog aldrig slut. Jag glömmer bort för varje år som går hur mycket päls det faktiskt är. Jag kan nog bli hundtrimare så många timmar som jag lagt ner på trimmning :)

Och påtal om hår så är det ju Fredag i morgon, då får vi äntligen hämta vår lilla hårboll som ska flytta in till oss. Nu är det slut på hårfritt här hemma, och jag älskar det! Jag ska aldrig mer klaga på att det är hårigt här hemma! JAG ÄLSKAR HÅRIGA SOFFOR numera :) bara jag får ha katt!

Hoppas att ni får en underbar dag i solen!


En nästan ny trimmad Tone 2008.

Ensamma hemma


Idag har jag och Lukas varit hemma utan pappa Martin. Han är och roar sig i Stockholm med jobbet. Vi har såklart klarat oss bra endå :) vi har mer eller mindre haft en heldag med vår favorit Emelie. jag är så lyckligt lottad som är vän med henne. Hon är inte bara en vän, hon är även helt fantastisk med Lukas. Det är inte alla som har lätt för andras barn, men det tror jag minsann hon har. En sådan vän är en sann vän. Har också träffat Emma.e idag, och Jesscia. Alltid lika trevligt, något som händer sällan nu för tidem-

Har även äntligen hämtat ut lars Winnerbäck biljetterna. Den 8 Juli bär det av till Linköping för lite Lasse. Helt underbart! Är det något som kan få en på gott humör så är det hans låtar. Tro det eller ej :) Jag och Emma.e kommer ha kanonkul!

Nu ska jag vika lite tvätt sen ska jag faktiskt sova skapligt idag. Gyn står på schemat i morgon, sen jobb. På eftermiddagen hoppas jag på lite bak med min mamma.


Min prins!

Upprepande missfall


"När en kvinna har haft tre eller fler missfall efter varandra talar man om habituell abort eller upprepade missfall. Detta förekommer hos 0,5 - 1 procent av alla kvinnor som blir gravida"

Hoppas verkligen att vi ska slippa detta. Blir vi gravida igen efter detta missfall hoppas jag med hela mitt hjärta att det tar sig. Annars vet jag inte om jag orkar försöka igen faktiskt. Jag kan inte fatta varför jag fått 2 missfall efter varandra, jag menar HUR MYCKET OTUR kan man ha då?


(Bild lånad av google.se)



Jag tycker det är trist och orättvist. Hur kan vissa människor röka, dricka alkohol och misssköta sig men ändå få friska barn efter 9 månader?

RSS 2.0