Busunge!


Lukas har verkligen fått en egen vilja nu! Att bli matad är ju absolut inte speciellt kul tycker han. Han vill själv! Tyvärr går det ju inte sådär jättebra! :)

Bjuder på ett par bilder på herren när han försöker äta sin morgongröt!


Inte samma vanliga,

ikväll ska jag göra någonting som jag inte gjort på väldigt längre. Jag ska umgås med Emma, Dessan och Alec. Vi ska göra lite tacopaj och dricka gott. Det var väldigt länge sen jag både träffade dem och drack gott, så det ska bli väldigt kul faktiskt! Skönt med sovmorgon i morgon också! :)



Idag ska Martin komma hem lite tidigare ifrån jobbet, redan halv 2, då far vi ut till Hulta och svärföräldrarna, Martins syster med familj är där så vi vill träffa dem. Lukas har inte träffat dina kusiner sen i somras så det ska bli kul! Vi ska väl kääka lite lunch och sådär.

I morgon ska vi vara hundvakt åt min mammas hund Noowa, det ska bli intressant!! Tokigare och vildare hund får man leta efter! Men det ska nog gå bra. På Lördagar åker ju alltid vi till Poyan och Malin för att käka pizza och umgås, vi får väl se hur det blir i morgon eftersom att vi har Noowa. Men vore ju tråkigt att missa det tradiotionen!

Just ja, min kamera är trasig! Tips på en bra kamera? Måste ju ha en ny!!

Idag står mycket att göra på listan!! Ska skicka paket som vanligt, handla till tacopajen, systembolaget och så vill jag ju såklart hinna med att göra något kul med min lillplupp!!

Vad ska ni göra i helgen!?




The love I feel for you baby!

Kärleken till sitt barn måste verkligen övervinna allt, precis allt här i livet. Jag skulle gå genom eld och vatten för Lukas, jag skulle utan tvekan dö för honom. När han tittar på mig med sina fina blå ögon och skrattar kan jag inte annat än att vara lyckligast i världen! Klart att det kan vara riktigt jobbigt ibland att vara förälder, att vara trött för det mesta, att aldrig kunna ta sig själv i första hand. Men det är värt allt det där, dem bra sakerna överväger allt det där jobbiga!

Lukas är verkligen inne i peridod av framsteg, han växer så att det knakar, börjar bli en riktig liten person med en vilja. Man ser på honom att han förstår mycket mer nu än vad han gjort tidigare. Det ska blis å kul att fortsätta se honom växa och utvecklas och bli större, tillslut vuxen!

Jag funderar ofta på vad jag gjorde innan jag hade Lukas? Klart att man kan vara lycklig när man inte har barn, men när man väl fått barn så förstår man att den sanna lyckan är att ha ett barn.

Att ha fått Lukas är det bästa som hänt i mitt liv och jag vill aldrig förlora min fina son!



Handledarutbildning.

Då var det avklarat- handledarutbildningen. Den bjöd på många intressanta saker, och många skratt, det var väldigt roliga "filmer" dem visade måste jag säga, haha! En annan rolig grej var ju att Tim, min 17-åriga lillebror (om man nu kan kalla honom lilla) också var där. Lite komiskt att han och jag ska ta körkort samtidigt, och att jag är 5 år äldre än honom, så nu blir det eld i baken, för vem vill få sitt körkort efter sin lillebror. Han var i alla fall där med vår pappa, så vi var tre Mokvisare där. Jag var där med Martin, som jag tror kommer bli en väldigt bra handledare, ansvarfull osv :) så detta kommer bli kanoners tror jag!

Lukas var här hemma med sin farmor och farfar som ställde upp som barnvakt åt honom. Så han har spenderat 3 timmar med dem ikväll, och det hade som förväntat gått jättebra, förutom att han hade varit lite kinkig med kvällsgröten, men så går det när man har varit vaken hela eftermiddagen! Nu sover han sött iaf pojken vår.

I morgon ska jag väl i vanlig ordning skicka och ta emot paket! :) det tar en hel del av dagen ska jag ta och berätta. Många turer i vagnen för Lukas, säger det igen, TUR att han gillar att åka vagn! Vid 15-tiden kommer min Pappa på besök, det blir väl fika och bus med Lukas kan jag tänka mig. Känns skönt att vi jobbar på vår relation, och jag hoppas verkligen att den kan bli bra efter allt som varit, nu ser vi framåt. Och speciellet för Lukas! Jag vill verkligen att han ska ha en Morfar som finns där, och att det ska fungera. Det tror jag att alla skulle må bra utav. Vore ju även jättekul om kontakten med mina syskon förbättrades!!!

Nu ska jag ta och sova tror jag, det är inte jag som har sovmorgon till 7,20 i morgon, det är herren i huset som har. Och känner jag vår son rätt vaknar han 05,48 i vanlig ordning.

Sovgott!

Min lillebror som inte är så liten längre!!!! :))

Beroende?!

Igår blev det ett medelpass med Elin på Friskis&Svettis, det är verkligen hur kul som helst! Att jag inte gjort detta innan!? Känner mig nästan beroende av att gå dit numera, är så himla skönt att bara släppa allt och vara för sig själv. Och inte tala om hur nöjd man känner sig efteråt, svettig och alldeles mör i kroppen. Idag blir det i alla fall inget träningspass, det blir till att umgås hela familjen på eftermiddagen, inte ofta det händer. Lukas tror väl att man antingen har en pappa eller en mamma, väldigt sällan som vi är allihopa känns det som.. Idag står det mycket på "schemat", håller just nu på att tvättar, Lukas somnade nyss så jag ska väl passa på att duscha. Sen blir det till att skicka lite (MÅNGA) paket på företagscenter, lämna in vår trasiga videokamera och så vill jag mer än gärna hinna med badhuset med Lukas också!! Just ja, BVC för vägning och mätning kl 13.00 också. Phjuu! Snacka om fullspäckad dag! Hur får man allt att gå ihop?! Nu ska jag väl inte sitta här och gnälla om att jag inte kommer hinna med allt, kanske dags att sätta fart! :) // Johanna

Bloggtorka!

Det här med att blogga är inte riktigt min grej, vad skriver alla om? ja, jag har då inte mycket att skriva i alla fall. Idag har jag, Lukas och Tone varit på promenad med min mamma och hennes lilla Noowa, även Fia och hennes Lily var med. Det var trevligt! Har blivit ett par promenader denna vecka, det är ju hur skönt som helst. Tur att Lukas gillar att åka vagn!

Nu var vi nyligen kommit hem efter en svääng i lekparken. Lukas älskar verkligen att gunga, hur kul som helst. Han blir lite ledsen i ögat när han gungat klart. Vi blev kvar i lekparken i nästan en timme, och gungade bara! :) han har blivit så stor vår lille kille. Han ställer sig ju nu mer upp mot precis allt, och har precis lärt sig att man kan sätta sig försiktigt sen så att man inte ramlar och slår sig. Och ja, mycket mer händer med honom, små framsteg hela tiden! Att vinka och att klappa händerna är ju också väldigt kul, och att peka på lampan får vi inte glömma! han har även börjat försöka "prata" väldigt mycket, dröjer nog inte innan han säger ett ord eller två! :) var har all tid tagit vägen? Föddes inte han nyss?!

Ikväll blir det ett träningspass igen! Svårt att inte vilja gå, är ju så otroligt kul och skönt! Sen är det ju Grey´s ikväll, det går ju inte att missa! Nu ska jag äta äpplepajen som jag gjorde i förmiddags! Gott!



Bränna fett!

Nu ska bulldegen bort!!

Ikväll blir det friskis&svettis med Elin, och Malin också verkar det som?! Ska bli jättekul! Har varit sugen på träning länge nu, men har ju inte blivit av. Så nu ska vi bränna våra "bebismagar" tillsammans :)

Har nyss varit och lämnat Molly hemma, vi har bakat kanelbullar här hemma - det är ju fakiskt kanelbullensdag idag! Det blev över 100 stycken. Riktigt goda blev dom såklart. Vet inte hur många har jag smaskat i mig!

I helgen har det varit fullt upp som vanligt! I fredags var min pappa här på besök, vi pratade en massa och han busade med Lukas. Hur kul som helst, känns så bra! Sen på kvällen var Mor, Henrik och Alexander här, vi bjöd på tacopaj och en massa annat gotta. Sen tittade vi å Idol.

I Lördags var vi hos Poyan och Malin, även Marcus och Elin kom denna gång. Vi spelade spel, och skrattade! Alla barnen somnade så snällt så utan gnäll. Fast lille gullungen Isac vaknade efter ett tag och var med i speladet. Jättesnäll och gullig!

Sen vips så är det Söndag idag! Vad som ska hittas på i veckan har jag inte den blekaste om faktiskt!

Nu ska jag dra ett par drag med dammsugaren, min bästa vän! Pärlsocker överallt, högt och lågt!

Tjo!

RSS 2.0