Här kommer vi Thailand!

Den 18:e December bär det av mot Thailand med Poyan, Malin & Linnéa. Vi kommer att stanna där i 14 dagar, vi börjar på Phi Phi Island. Det ska bli så härligt att komma dit igen! Har man en gång varit där vill man bara tillbaka! Flygresan kommer att ta ca 11 timmar, så hur det ska gå med två stycken 1-åringar ska bli spännade!
Det ända som är lite tråkigt sådär är ju att man missar julafton här hemma, det är ju så mysigt med jul, men kul med lite omväxling också. Vi kommer att komma hem dagen innan Lukas 1-årsdag så det blir till att planera den innan vi åker.

I morgon ska jag till Ullared med tvillingarna, vi åker redan kl 3 inatt. Det blir tufft att gå upp så tidigt :) men det är det värt! Blir lite shopping, inte så mycket med tankte på Thaland-resan. Ska bli kul som bara den i alla fall!

Lukas är sjuk här hemma, han har feber och är gnällig! Vet inte om det är pga av svininfluensasprutan eller om det är pga tanden som håller på att kika ut i överkäken. Hoppas verkligen att han piggar på sig snart!

Nu ska vi snart äta lite lunch sen blir det sova för lillherren medan jag ska jobba lite!

Thailand 2008 på Monkey Beach.

BUSBJÖRNEN!


Våra vänner Marcus & Elin har precis startat eget företag, dem kommer att sälja allt i från leksaker till barn mellan 0-8 år samt kläder. Besök deras hemsida Busbjörnen.se just nu får man 10 % när man handlar!


Solig Lördag!

Äntligen är det helg igen, så skönt att ha Martin hemma med oss! Idag är det riktigt fint väder också och det tackar vi för!

Igår var vi hos Poyan, Malin & Linnéa. barnen "lekte" och vi vuxna käkade thaimat/pizza och tittade på Livvakterna. Ikväll blir det en favorit i repris, fast ikväll blir det Robinson iställer för film. Hoppas att denna säsong är lika bra som den förra! Vi väntar bara på att Lukas ska vakna sen åker vi dit direkt.

Annars idag har vi inte gjort så mycket, storhandlat och bara myst här hemma. Jag och Lukas tog sovmorgon till klockan 8 och Martin den sjusovaren gick upp vid 10.

Nu ska jag dona lite här hemma medan vilden sover!



Bildbevis!


Jag skrev ju igår att Lukas har tagit sina premiärsteg med gåvagnen, nu har jag lyckats ta kort på det! :) Han ÄLSKAR det verkligen! Så kul att se honom springa omkring med vagnen.



Nu ska vi snart ut på promenad med min mor och Noowa. Ska bli skönt! Sen blir det lite fika på det!

Senare i eftermiddag blir det vaccination för Lukas, skönt då kan han inte få nöffinfluensan sen! Sen ska jag bara ta ställning till om jag ska vaccinera mig också. Ska ni??


Ha det!

Vill ha!



www.lifestone.se kan man få sitt barns hand/fot ingjutet på ett halssmycke, det skulle jag verkligen vilja göra med Lukas hand eller fot. Synd att det är så väldigt dyrt bara!


Födelsedagskalas!


Lukas kryper omkring här hemma som en riktig vilde! Just nu har han ställt sig upp mot katträdet och försöker med all kraft han har att nå katten som sitter en bit upp. Det är väldigt intressant med katterna och hunden nu. Det pekas och sägs "dää" hela tiden mot dem. Idag har han även tagit sina premiörsteg efter gåvagnen, det var otroligt kul tyckte han. Vad kul det ska bli när han börjar gå! Det här med att släppa taget när han står upp har han också börjat göra, men mest när jag eller Martin sitter brevid honom på golvet för då är det hur kul som helst att bara "kasta" sig i våra famnar, busunge!!

Nu ska vi snart på födelsedagskalas hos Lukas kusin Erik som fyller hela 10 år idag! Ska bli gott med tårta och fika! Hmm, blir ingen träning idag, inte bra! Jaja, får träna extra hård nästa gång så att all tårta försvinner!

Idag har Lukas bara sovit en halvtimme på hela dagen, och det är inte bra! Han brukar sova 2½-3 timmar! Men det var som så att jag var tvungen att gå ner på stan och skicka paket och då somnade han naturligtvis i sin vagn och sov i en halvtimme, och att sedan sova mer när vi väl kommit hem det är det inte tu tal om! Men trots detta så är han än så länge på stålande humör!

Nu kommer väl snart Martin hem så att vi kan fara till kalaset!


Glögg!

Lukas och tog oss nyss en tur till Ö&B, köpte lite glögg som jag ska dricka ikväll, Martin också hoppas jag. Så gott med mandlar och russin i.. Mmmm mumma! Hittade såklart lite annat smått och gott också! Får inte handla för mycket skräp bara, ska ju till Ullared om mindre än 2 veckor. Åker dit med tvillingarna och deras mamma. Ojoj vad det ska shoppas, och ska ju få med mig ett antal listor från folk också :)

Idag ska det tränas också, har haft över en veckas "vila", har varit så hostig och rosslig så har skippat det, men ikväll är det dags igen! Ska bli skönt och välbehövligt!!


Nu ska snart Lukas och jag äta lunch sen blir det en middagslur för lillen, jag ska väl packa paket eller nått! Vad vi ska hitta på sen visar sig, kanske blir det en tripp till badhuset!





Thailand?


Vi planerar för fullt med Poyan & Malin när vi ska åka till Thailand. Vi har ett bra tag sagt att vi ska åka nästa år i slutet av året, men nu verkar det som att det kanske blir tokigt... Så frågan är om vi kommer få vänta i hela 1½ år innan vi åker, eller om vi redan åker i februari/mars nästa år. Jag röstar på det sistnämnda! :) Vad annorlunda det kommer vara att vara på semester med barn!! Det blir nog inte lika mycket ligga och halvsova i solen och bara ta det lugnt! Och flygresan, hur ska den se ut? två vilda barn som inte vill sitta still! Spännade!

Nu ska snart jag och Lukas käka lite lunch. Fisk för honom och pytti panna för lillherren. Sen ska han sova middag. Lite senare sen ska vi hälsa på Mia och Julia. Det ska bli trevligt!

kameran går varm här hemma, det blir riktigt bra och skarpa bilder. Men än är det lite att lära så att bilderna blir så bra som dem bara kan!


<3





... den största av dem alla!

En ovanlig Lördag!

Idag har vi varit i badhuset med det övriga gänget med barn. Lukas och Linnéa älskar som vanligt att bada, lilla Isac där i mot tyckte inte alls att hans premiärdopp var speciellt kul, trots dem läckra badbyxorna. Han är ju faktiskt inte ens 4 månader ännu så att bada badhus kanske inte är det roligaste riktigt ännu. Efter badet for vi till Hulta för att äta lite lunch och för att umgås. Tanken var sen att Lukas skulle sova i sin säng där, men thi fick vi, det ville han inte. Så vi tog bilen och åkte hem, ville inte sova hemma heller, så efter att tag tog jag och med Tone och Lukas ut på promenad för att Lukas skulle sova i vagnen, och det fungerade tillslut, kanske lite för bra eftersom att  han fortfarande sover!? Detta blir en kontig kväll med helt andra rutiner!

Ikväll ska Martin på inflyttningsfest hos "Haggan", jag och Lukas får mysa själva hemma. Vad som gör denna Lördag så ovanlig är ju att vi alltid brukar umgås med Poyan, Malin, Marcus och Elin, men inte ikväll inte!!

Igår kväll var vi på bio, 2012, den var riktigt bra fakiskt, den kan jag rekomenadera att se! Lukas var med sin farmor och farfar och det hade gått jättebra som väntat!

Snart kommer Totte och Patrik hit för lite pizza innan dem ska sticka iväg på festen! Gott med pizza, något som är sig likt denna Lördag iaf! :)

Just ja, fick min kamera igår, hur bra och fin som helst! Har aldrig tagit så mycket kort! Det blir till att läsa manualen ikväll så att jag vet hur man ska använda den på bästa sätt!

Bjuder på en bild på Lukas när han gör en av sina tokiga miner!




Ha en trevlig kväll!

Ny kamera

jag har införskaffat mig en ny kamera, och inte vilken kamera som helst, utan en systemkamera närmare bestämt en Canon EOS 500D. Jag har inte fått hem den ännu, men det kan hända att den kommer idag. Så nu ska man bara lära sig att använda den också, så att bilderna blir bra! Spännade! Lite skillad mot den kameran jag haft innan.

Nu väntar jag & Lukas på att vi kan fara iväg till badhuset, det är simskola i lilla bassängen till halv 11, sen är det fritt fram för oss. Ska som vanligt bli kul, han älskar verkligen att bada. Vad som är roligast nu är att "kasta" sig från kanten, han blir helt tokig! Sen ska vi väl hem och äta lunch och han ska sova lite, då passar jag på att jobba lite.

Ikväll blir det bio med Poyan, Malin, Marcus och Elin. Vi titta på 2012. Den verkar vara bra faktiskt. Barnledigt blir det, och det kan vara skönt! Lukas ska ha sin farmor & farfar här under kvällen. Annars vet jag inte vad som händer under helgen riktigt? Martin ska ut och partaja i morgon kväll så jag och Lukas ska väl bara mysa här hemma.

Nu ska vi äta lite mellis innan vi hoppas på cykeln till badet!

Ha en trevlig helg!



Vilken goding va!? :)

Mammas!





Jag ser det snöar!

Idag faller det snö från himlen, små små flingor. Vet inte om man ens kan kalla det snö :) inge vidare mysigt väder, eftersom att det blåser på tok för mycket. Har nyligen varit ute på promenad i timme med min mamma med hundarna. Dem var galna och fulla av energi som vanligt, Lukas satt och var allmänt sur i vagnen, sen somnade han. Var så illa tvungen att väcka honom här hemma för han måste äta lunch och sen sova lite senare, annars blir hela dagen dålig!

Senare i eftermiddag ska vi till badhuset med Dessan, det ska bli mycket trevligt! Undrar bara hur jag ska göra med Lukas mat? Han brukar äta runt 4-5 så hur jag ska lösa det tåls att fundera på!? Han kanske kan äta på badhuset? Finns det mikro där? :) Jaja, det löser sig allt!

Just nu står min lillplupp och diggar och dansar till sin favoritlåt (Min ponny) han är verkligen helt såld på den! Han har blivit så stor!!! 10 hela månader igår! Han har fått ett block och färgpennor, så igår ritade han för första gången, den uppskattades mycket av herren, så nu får vi väl måla hela dagarna :)

Nu ska vi äta lite lunch och så får vi se hur allt löser sig idag!


RSS 2.0