Ett efterlängtat kattskrälle


:)

Ni som känner mig vet att med kattskrälle menar jag något bra! Katter är ju faktiskt riktiga skrällen, fast på ett bra sätt! Och som ni säkert vet får vi hem en liten kattdam i veckan. Antingen på fredag eller lördag. Jag föredrar naturligtvis på fredag. Kan knappt bärga mig! Vill inte leva utan katt en sekund till.

Sen får vi hoppas att vi har turen med oss denna gång, och att denna katt får vara med oss under många år. Vi var ju även i Stockholm i lördags där vi träffade den andra blivande familjemedlemen. Även det en dam med rasen Norsk skogkatt. Hon är dock bara 2 veckor gammal så det blir i augusti hon flyttar till oss om allt går som det ska.


(bild lånad från littlels.se) Harmony 11 veckor ung.


Gällande turen igen, så har vi ju under den senaste tiden haft otur känns det som. Först missfall i februari, på självaste alla hjärtansdag. Sen kom förlusten av Jeenge och Ilysse. En glimt av lycka kom på besök igen, vi hade blivit gravida igen. Detta fick ju dock heller inte vara så länge. Började på Morsdag att blöda. Tyvärr så kan man väl gissa sig till att även detta är ett missfall. Detta kommer vi få bekräftat på onsdag på ett ultraljud.


Nu behöver vi lite tur!! Och vi ska se framåt!

Hemska mygg


Har nyss kommit innanför dörren efter en promenad med Emelie. Och så mycket mygg så att vi fick springa ifrån de små hemska liven. Nu kliar det överallt!

Idah blev det lite lunch på kolgrillen med Emelie och Emma. Det var såklart lika gott som alltid, sen blev det en kopp kaffe på det och en massa snacka såklart. I eftermiddag har vi varit hos familjen Sandnell en stund. Vi ska "få" en tvbänk av dem så Martin hjälpte till att bära ut sen. Den ska dock få bo på vinden ett tag tills vi får ett större boende.

Sen har även Lukas haft tjejbesök idag. Grannen Freja och hennes mamma var här och busade lite.

Nu blir det snart Greys Anatomy och jordgubbar. I morgon bitti ska jag upp tidigt till trafikskolan på utbildning. Spännande!


"Okej då, du får låna min vattenflaska! Men bara en stund..."


Min plutt!

Nu gick jag!

Du lilla frö



Så här ser den lilla krabaten i min livmoder ut just nu. Som en liten alien :)
Tycker det är så kontigt, vid den här tiden när jag var gravid med Lukas var jag som en levande zombie. Visst jag mår illa nu med, men inte alls i närheten. BRA DET!

Mys i solen


Nyss suttit ute i solen med Emelie och Cicci med en kopp kaffe. Hur skönt och mysigt som helst!

Nu ska jag snart hämta min lilla prins från dagis. Han tyckte inte att det var ett dugg kul att gå dit i dag. Ville bara vara med mig. Känns skönt att veta att det släpper direkt när jag går i alla fall. Jag har jobbat idag, känns skönt att allt detta snart är över. Vill bli av med skiten!

Sen ska nog jag och Lukas leka lite ute i solen innan det är kurs på trafikskolan klockan 5. Kanske ta en glass på stan :) Pappa Martin är i Norrköping och jobbar idag, så honom kommer jag knappt se idag eftersom hans ticker iväg och spelar innebandy så fort jag kommer hem ikväll.

tack tjejer för en mysig dag. Ni är guld värda båda två faktiskt!


Bus-Lukas förra sommaren i varberg <3

Liten sömntuta!


Helgen över snart då. Den har som vanligt gått undan av bara den!

I går, lördag. Hade vi planer på att bara vara hemma eftersom att Lukas fortfarande inte var helt pigg. Vi tog iaf bilen bort till coop för att handla lite. Eftersom att vädret var så strålande tänkte vi att vi skulle ta en kort sväng bort till familjen Sandnell också. Sagt och gjort, och Lukas "gnälliga, sjuka, trötta-humör" var som bortblåst. Han sken upp som en sol och var hur lycklig och glad som helst. Linnéa sov när vi kom så han fick all uppmärksamhet där ett tag, och det gillar han ju såklart. Det blev till att lufta stjärten i det fina vädret, även lite lek i sandlådan, plaskande med vatten och gunga hann lillemannen med. När Linnéa vaknade blev det såklart en masa bus och lek med henne. Så kul att se att det faktiskt börjar leka och ha kul med varandra nu. Martin hjälpte Poyan "bygga" deras härliga pool som snart kommer vara klar. Sen avslutade vi dagen i stadspaken med lite mat. Barnen var hur snälla som helst, inte alls som i Thailand när vi var på resturang! :)

Idag har jag bakat bullar, många blev det! Sen har Lukas sovit i 4 timmar på e.m! Han har blivit som en bebis igen. Förstår inte hur han kan sova så många timmar på dagen med ändå sova hela natten utan att vakna tidigt. Klockan 7 är inte tidigt förmig i alla fall :)

Efter maten beslutade vi oss att åka ut och övningsköra lite efter att familjen Sandnell ringde och frågade om Lukas ville vara hos de en stund. Så vi var väl ute i 45 minuter. Det gick bra, men illamåendet gjorde att jag inte hade min bästa kördag. Nu sover lillemannen och jag ska äta lite jordgubbar och se på en kärleksfilm! Kan inte bli bättre..

I morgon är det dagis för lillherren som gäller, och jobba jobba för mig och Martin!




Skansen för 1 år sen. Dit ska vi antadligen på Lördag.


Hoppas att er helg varit lika bra som vår!



*S little L´s Harmony


Lilla kissekatten som vi hämtar hem om 2 veckor växer så att det knakar. Och så vacker hon är! Jag längtar verkligen massor efter att ha en katt här hemma igen. Tomrummet efter Ilysse och Jeenge är enormt. Skulle jag kunna få de tillbaka skulle jag natuligtvs välja det istället, men den möjligheten finns ju inte :(

Men nu ska vi utan tvekan ge denna misse en chans, och massor av kärlek!


Underbart



Vi har det bra, vi här på balkongen. Kvällsmys <3

Underbara dag


VILKET STRÅLANDE VÄDER!

Vad lycklig man blir när man är ute, eller bara tittar ut genom fönstret. Sommaren är här!

På kvällskvisten efter maten var vi alla nere vid kollonilotten, vi plockade med oss lite rabarber. Rabarberkrämen står och puttrar på spisen. Gott med mjölk sen när den svalnat lite. Lukas kommer att älska det! kväll har han äntligen varit lite piggare, jag tror att det är det fina vädret :)

Jag har varit hemma med lillskrutt idag. Eftersom att han varit lite piggare tog vi en promenad till hallandsgatan och Mormor. Vi satt på en filt på gräsmattan och bara njöt, sen gick vi bort till sibylla för en vasin mjukglass, fast Lukas fick sen en piggelin för vätskans skull. Har även hunnit med att jobba lite, och träffat Emelie en snabbis. BRA DAG!

Hoppas innerlig att helgen blir lika fin!


Älskade, underbara sommar.

Åska&muller


Idag har åskan och regnet verkligen legat i luften. När jag och Emelie cyklade på stan tidigare idag kom både och. Länge sen jag hörde åskan mullra. Vi tjejer tog oss lite lunch på stan, det fick i vanlig ordning bli en varsin kycklingsallad. Inte mycket gick ner i min mage inte, matlusten var som bortblåst. För övrigt satt vi och störde oss på en "poliskonstapel" eller en snubbe som tror sig vara det. Så irriterad man kan bli.

Innan allt detta var jag en sväng hemma hos min mamma. Tea och rabarberpaj satt fint! Tea smakar aldrig så gott som det gör hos min mamma. Under tiden var Martin hemma med sjuklingen Lukas som sov bort 4 timmar på dagen idag. Då är man sjuk, och det är verkligen bra att han sover så pass mycket då. Han ska vara hemma från dagis hela veckan, och i morgon är det min tur att vara hemma. Så om någon vågar trots dagisbaciller är ni välkomna hit :)

I morgon ska jag ta och ringa mödravårdcentralen för inskrivning. Men sen dröjer det många veckor innan man får komma dit. Närmare bestämt i vecka 12 om jag inte minns fel. Fast då kommer vi ju prata om saker som Vi redan vet. Många fördelar med att redan ha varit gravid. Illamåendet svajar upp och ner. Det komme ribland, oftast på morgonen eller kvällen. Men så började det med Lukas också :) det har en viss charm endå!

Bjuder på ett par bilder på sjukis-Lukas.



Svalkande att bara ha blöja på sig när febern är hög. Lite bus och lek är kul trots dumma baciller <3


O-råsa


Har nyss lagt en beställning hos webbutiken O-råsa. De har just nu en kampanj på facebook som ger 40% på ett helt köp. Hur bra som helst.

Jag beställde bland annat 3 stycken jättesöta skyltar som jag ska sätta upp över Lukas säng. Sen även lite annat smått och gott. Bland annat en morsdagpresent :)



Hur söta som helst!

Liten sjukling


Lukas fick feber igår kväll som har hållt i sig hela dagen. Det blev inget dagis idag utan mys med mig hemma för hans del. Han har varit hängig till och från och inte velat äta något. På eftermiddagen, fick han ett tokryck och bara gnällde och ville upp i vagnen. Efter en halvtimmes gnäll fick det bli en promenad i vagnen, då var han en mycket nöjd liten pojke.

Nu sover han för natten. Martin är nere på kollinilotten och vattnat/klipper gräs. Själv ska jag mysa ner mig i soffan med en skpl glass. Ibland får man lyxa till det lite. Jag har inte heller ätit mycket idag, illamåendet har varit på tok för stort. Nu är det ganska lugnt på den fronten, gäller att passa på att njuta så mycket som det bara går då.

För övrigt har det ju varit strålande väder idag, splen har lyst varmt och skönt. Vi har spenderat 1 timme på balkongen nu på kvällskvisten, Lukas tycker att det är superkul att vara där ute.


En glad sjukling. Nappen är ett måste när sjukan är på besök :)
(man ser verkligen i hans ögon att han är sjuk. Mammas då!)

Fröet

NU:

Barnet

När embryot är så här litet mäter man oftast längden mellan huvud och stjärt då benen är svåra att mäta. Nu är bildandet av organ i full gång. Lever, lungor, bukspottkörtel och sköldkörteln står på tur att bli till. Hjärtat slår med en kammare. I ansiktet är munöppningen skapad och underkäken börjar ta form. Tarmsystemet bildas med framtarm, mittarm och baktarm. Navelsträngen utvecklas. Små knoppar till armar och ben börjar utformas.

Längd huvud till stjärt 7 mm.



Ett plus


Vi gör ett nytt försök, ett frö håller för fulla muggar på att växa i min mage. Ett frö som förhoppningsvis slutligen ska bli en bebis. Om allt går som det ska kommer Lukas att bli storebror i Januari 2011. Väldigt lagom ålder för nummer två att komma tycker jag, då är Lukas precis fyllda 2 år.

Jag har fler symptom nu än sist då jag fick missfallet. Spända bröst, svullen mage och i morse fick jag känna på illamåendet också! Jiiiippiie! Nje, illamåendet skippar jag gärna.

Hoppas Ni håller tummarna för oss, att det går vägen den här gången.


Ett efterlängtat plus!

Nu ska jag passa på och vila lite medan Lukas har sin skönhetssömn. Jag är trött!

Hur är du?


Väldigt ofta stöter man på människor som väldigt lätt dömer andra, ser ner på andra som inte är "lika bra som de själva" inte ger andra människor en andra chans eller har förståelse för att alla är olika.

Själv ser jag mig som en person som inte dömer andra. Jag kan tycka saker om andra, att de gör saker som är konstiga, men att ge personer en andra chans eller se till den personens bakgrund är inga problem för mig. Jag undrar hur man är funtad om man inte klarar av det? Att det finns folk som bara är "BÄST" på allt och snackar med massa gojja istället för att ställa upp. Sen finns det ju även de människor som vägrar släppa in nytt folk, eftersom att den personen verkar ju "dum" och eller "speciell", det tycker jag att man ska ta reda på själv först innan man har förutfattade meningar.

Sen är det absolut inte så att jag är guds barn och är så snäll hela tiden, det kan ju ingen vara. Man kan inte annat än att göra sitt bästa, och behanlda andra som man själv vill bli behandlad.


Det är svårt ibland...




Hur är Du?

Gammal goding!



(klicka på bilden)

Sötnosar där.. Ungefär för ett år sen. Lukas 5 månader, Jeenge 3 månader.

Snurr snurr


Grattis till Malin som fyller år idag! 28 år om jag inte minns fel! :)

Vilket strålande väder vi har haft idag. Solen har äntligen gett med sig lite värme. Och det tackar jag absolut inte nej till. Någon som kommer att få sol på sig de kommande 2 veckorna är min syster Moa som tar planet till Bali i morgon. Hoppas att Ni får det strålande i solen, med de vita stärnderna och alla goda drinkar.

Idag har jag kört med trafikskolan för första gången, innan har jag bara kört med Martin. Det gick i alla fall jättebra, och oj så kul det är. Nu hoppas jag att körkortet inte är allt för långt bort.

På eftermiddagen har vi varit ute och busat. Först var vi en vända nere på stan. Lukas ska bara gå själv överallt, och att testa alla solglajjer på Åhléns var ju ett måste tyckte han. Gärna alla på samma gång. Efter maten traskade pojkarna ner till kollonilotten, jag kom efter lite senare, där nere gungade vi lite och bara busade och njöt av varandra.

Nu har Martin och jag nyss kollat på en film. Wedding crashers, en riktigt bra film som vi sett förut. Vi tyckte det passade bra nu när Poyan och Malin gifter sig på Lördag :)

Jag ska bjuda på en bild som jag tog på Lukas när han nyss somnat ikväll. Hehe, han har sinne för att sova med stil vår lilleman <3




Angel


Så var räkningarna på båda katternas veterinärvistelser betalda. Inte billigt på en fläck, tråkiga pengar att lägga ut när man inte har sina katter kvar. Kul att betala 900 kr x2 för avlivning. Totalt har vi fått betala cirka 5.000 kronor på dem. Och hade vi inte haft de försäkrade kan Ni ta det gånger 5. Ungefär 25.000 kronor.
Ha era katter försäkrade!!


I söndags var det ett år sedan Liannah dog. Vad tiden rullar på, jag kommer inte ihåg hur hon var, eller hur man var med henne. Känns tungt att snart är det detsamma med Ilysse och Jeenge. Aldrig kul att glömma någon som betyder så mycket som de alla gjorde.

Annars rullar livet på, mycket på Lasershop nu, med redovisningen osv. Inget för mig! Helgen som var åkte vi till Norrköping, först blev det Busfabriken för hela slanten, jättekul tycke Lukas såklart. Efter 2 timmars bus bar det av till den resturang som har den goaste planksteken- Bacchus! Lite mer mmmm i livet säger jag bara! Lukas skötte sig galant och var duktig pojke.

Nu ska jag snart krypa i säng, ska bädda rent först, för hur skönt är det inte med renbäddat?

Vi håller tummar och tår, gärna Ni med! Oavsett om Ni inte vet vad det handlar om!


Älskade Misse, endast 1 vecka gammal i min famn. Önskar Du fanns kvar. Du och din Mamma och Jeenge. Saknar er så att det värker varje dag...

Slut på tystheten


Som vi saknar katterna här hemma. Och alla som känner mig vet att jag inte kan vara utan katt. Katter är en naturlig del i mitt liv. Jag vill absolut inte leva utan katter.

Om allt går som planerat flyttar om 4 veckor en liten Norsk skogskatt hem till oss. En liten fin, vit tjej som man inte kan slita blicken i från.

Här kommer en bild på henne.

S*Little L's Harmony


(bild lånad av http://www.littlel.se)

Sen vet jag att det finns folk till allt där ute. Så Ni som tycker att vi skaffar katt för fort efter att vi mist de vi hade får tycka vad Ni vill. Ingen katt kan ersätta de som vi förlorat, vi vill bara slippa tystheten här hemma och vill inget hellre än att älska yttligare en katt. Vi vill kunna ge Lukas möjligheten att få växa upp med katt, han älskar just katter så mycket.

Fina, älskade Du!



Du lilla pojke. Att man kunde Älska någon så djupt. Du är för mig den finaste som finns, och ingen annan är som Du är för mig! <3

95%


Har glömt skriva och berätta att vi nu vet till 95% att det är glykol som katterna fått i sig och sedan dött av. Inget hade kunnat rädda dem, de var redan dödsdömda när glykolen hamnade i deras munar. Frågan är bara hur båda katterna kunde hitta samma pöl (eller olika) med bara 4 dagars mellanrum. Är det bara jag som tycker det är knepigt? Men vi kommer aldrig på veta säkert.

Nu pryds väggen här hemma av bilderna på våra fina katter som inte längre finns!


(Synd bara att man ser mig i Jeenges foto)



Dagarna går


Idag har det varit en hektisk dag! Har febrilt försökt hitta en klänning att ha på mig på Poyan och Malins bröllop som är den 15 maj! Jag hittar ingen! Lyckades i alla fall hitta lite finkläder till lillemannen, han kommer vara så stilig! Jag får helt enkelt fortsätta mitt klänningletande på nätet.

Sen har vi även hunnit med middag hos mor min. Gott som vanligt, och smaskig efterrätt såklart. Lukas är som alltid lika förälskad i sin mormor. Han älskar verkligen henne. Det värmer att se! Och hon älskar honom! Lovely!

Nu har jag nyss kommit hem från Emelie och Leo. De jäklarna satt och bokade en resa till Thailand i december. Behöver jag säga att jag är avudsjuk? De kommer få det undebart där!

Nu väntar ett avsnitt av Grey´s anatomy. I morgon blir det möte med revisor och "utveckligssamtal" på dagis, spännande!!

Kram på er!



Phi phi Island decemeber 2009!

Detta är giftigt...


..för dina hunar och katter!

- Först har vi de 3 F:en
Ben från fisk, fläsk och fågel, som lätt kan splittras och ge allvarliga skador i mage och tarmar
- Fettet från julskinkan eller annat fett i stora mängder kan starta en inflammation i bukspottkörteln
- Lök i alla varianter, ger blodbrist
- Choklad, ju högre kakaohalt, dessto farligare (påverkar nervsystem, hjärta och muskulatur)
- Rå äggvita, innehåller avidin, förstör upptaget av vitamin B
- Potatisplantor och rå potatis
- Avokado,
innehåller ämnet persin som kan ge förgiftning
- Vindruvor o Russin, kan orsaka njursvikt
- Lakrits
- Xylitol, finns i tuggummi, tandkräm, godis, halstabletter m.m. kan ge leverskador, hastigt blodsockerfall, kräkningar
- Jäst/Deg, jäser i magen och utvecklar alkoholförgiftning
- Saffran, starka kryddor, salt....
- Majskorn, är inte bra för valpar
- Glykol (smakar sött, mycket giftigt och skadar njurarna, djuret dör)
- Råttgift, dödligt om det inte behadlas omgående
- Äppelkärnor, innehåller cyanid
- Kaffe, te, kakao
- Rabarber, stjälk och blast (hämmar bildandet av röda blodkroppar)
- Svamp, ävende som är ätliga för människor (hallucinationer, magont, påverkar njurar och lever)
- Salt- och saltvatten, låt inte hundar dricka saltvatten eller mat med mycket salt, t.ex. julskinka, det kan leda till förgiftning
- Broccoli, bör inte ges rå till hundar, kokt går bra
- Citrusfrukter, för ej överdoseras
- Grönmögelost, innehåller roquefortin, en svamp som hundar är känsliga för
- Insjöfisk, Ska aldrig ges rå, kokt går bra
- Morot, vid överdosering kan det relativt höga glykosvärdet leda till diabetes
- Nikotin, giftigt
- Nötter, innehåller ofta väldigt höga halter mögelsorter och väldigt salta, kan fastna i halsen
- Spenat, bör ej ges för ofta då det hämmar röda blodkroppar
- Banan, kan leda till urinsten pga att den innehåller höga halter magnesium

Växter som är giftiga:
anemon
azalea
,
idegran,
kastanj,
liguster,
liljekonvalj,
påsklilja,
rhododendron,
julstjärnor, växtsaften orsakar kräkningar och diarré. Ibland förekommer svälj- och andningssvårigheter
amaryllis, hela växten är giftig och kan orsaka både kräkningar och diarré
tulpaner, hela växten är giftig. Kan orsaka kräkningar och magsmärtor och gör att saliven rinner. Tulpan är inte dödligt för hunden
ekollon, innehåller tannin som är frätande och orsakar inflammation i mag- och tarmkanalens väggar, skadar lever och njure
vintergäck
julros, hela växten är giftig
hyacint, löken är giftig och kan orsaka både kräkningar och diarré
tarzett, hela växten är giftig
tidlösa, hela växten är giftig. Påverkar njurarna och ger andningsproblem, blodig diarré och kräkningar. Hunden blir törstig
mistel, irriterande ämnen i bladen och bären orsakar diarré och kräkningar
bugchaparal kaktus
krukväxter med vitaktig saft är giftig
rabarberblad, dödligt
riddarsporre
lupiner
luktärt
korallbär
klematis
oleander
prickblad
humleväxt
Clivia speciellt rötterna



Ni som har hund eller katt, läs det här noga, innan Ni hamnar där vi är.

Svaren har kommit!


Jag ringde till veterinären nyss då de ska skicka en räkning till oss som ej kommit ännu. Tjejen jag pratade med, en djursjukvårdare berättade att Jeenges obduktionsvar hade kommit nyligen. Hon hade svårt att beskriva vad det stod där då det var på "veterinärspråk". Hon berättade i alla fall att det rör sig om någon form av förgifting, inget virus. Antingen av glykol, någon giftig växt eller någon giftig svamp. Men en veterinär ska förhoppningsvis ringa upp idag efter att ha läst igenom det noga. Vi hoppas verkligen att de kan reda ut vad det står, och vad det var våra katter fått i sig.

Jag tycker att det låter orimligt att båda katterna, med bara ågra dagars mellanrum skulle äta t.ex samma giftiga växt/svamp. Och sedan dö av det. Det låter helt ologiskt för mig! Samtidigt låter det orimligt att någon skulle ha gett de gift, då det bara är VÅRA katter som kommit in till veterinären med dessa oförklariga njurvärden. Då är det någon som verkligen hatar oss i sådan fall.

Jag hoppas på svar, jag vill kunna sova om nätterna och inte grubbla på vad det kan ha varit!


Sura på varandra som vanligt! ;) Eller ja, Ilysse var en riktig surkatt mot stackars Jeenge! <3

Äldre och klokare?


Idag blir jag visst 1 år äldre. Närmare bestämt 23 år! Vad fort tiden går, nyss var jag 8 år och lekte med mina älskade dockor. Jag gillar att bli äldre, kanske inte allt för gammal, men något år till sen känns det bra.

idag händer det inget speciellt, jag hade ju mina firare här i Söndags. Martin och Lukas väckte mig i morse med frukost på sängen och paket. Mysigt, och speciellt med en kramgo liten pojke som var superglad. Det räcker egentligen, behöver inte ha några paket.

Idag är det en vecka sedan vi åkte med Ilysse till veterinären, även där går tiden fort. Det jobbiga är att man vet med sig själv att Vi kommer glömma de mer och mer för var dag som går. Inte glömma de som i glömma helt. Men vissa saker kommer försvinna från minnet, hur dem var osv. Det känns tungt. När det gäller Liannah som dog för ett år sen på söndag är minnena inte många.
Nu ska vi i alla fall ha dem på väggen här hemma. Var på stan igår och köpte 3 strora ramar som nu pryds av 3 fina kort på våra fina katter.





Visst var de fina Våra små pålsbollar? (inte dessa bilder vi på har på väggen)

Påtal om katterna, hoppas att de fått obduktionssvaren idag!!

När du är i luften, kom ihåg mig då.


Sitter på kontoret, jag har fönster öppet och jag känner den varma luften som strömmar in. Härlig känsla!
Tråkigt att våra katter inte får vara med och uppleva den härliga våren som är påväg. Hoppas att de busar på ett ställe som är bättre än detta.

Kan tänka mig att jag klassas som en sådan där surtant nu som bara skriver deppiga saker om mina bortgångna katter. Det är väl bara och rycka upp sig, eller hur är det?

Nu ska jag hoppa på cykeln och skicka lite beställningar, sen är det lunchdags, tror minsann att det blir fika med Emelie då.

Hoppas att ni får en strålande dag i det underbara vädret, och att Ni är lyckliga!





Du är min

Du är det vackraste jag har.



Du är Min Lukas. Du är Vår <3

Inte förvånad


Att man aldrig slutar bli förvånad.. Att man aldrig lär sig att man inte är så viktig.

Ett samtal, du tror du hade rätt, det var fel. Om du hade haft rätt, bara ett samtal?
Jag kommer aldrig vara viktig nog i dina ögon, om du inte ens kan minnas den dagen då jag kom till världen. När ska jag inse att det aldrig kommer kunna bli bra? Allt är förstört, det går inte att reparera.

Jag fyller år på tisdag, den 4:e maj. Då föddes jag, din dotter!

RSS 2.0