Är alla bakis idag lr?


Man kan tro att alla ligger i däckade idag med tanke på att ingen, och då menar jag INGEN har skrivit blogg idag! ( utav dom jag läser ) tråkigt!! Jag som tycker det är så kul att läsa. Så pigga till er nu och skriv ett par rader. Eller sluta upp med det ni nu håller på med :)
Jag själv känner mig bakis och skakis idag, kom på mig själv förut med att tänka att "usch så bakis jag är idag " - men det är jag ju såklart inte. Den lilla stund jag var hos Emma.e igår under festandet så drack jag ju bara juice och loka!
Mycket folk var det där, och alla var fulla och glada :) alltid trevligt. Var dock aptrött efter att ha jobbat hela dagen lång så begav mig hem till Mor ganska skapligt för att sova. - Hoppas ni hade kul sen! Och att du Emelie inte mådde dåligt ;) ...

Idag har vi varit hos Farfar och Berit efter att vi vaknade till liv. Vi blev bjudna på fläskfile och potatis ( som vanligt ) smarrigt! Sen fick vi skjuts utav svärföräldrarna hem till norrpan. Så nu är vi äntligen hemma igen. Jag har spenderat kvällen i soffan framför två filmer (  Made of honor & Irene Huss - Nattrond ) Dom var helt ok båda två. Älskling har därimot spenderat kvällen framför datorn :) gör han rätt i!

Nu är det väl snart dags att nanna kudde antar jag? Vad ska man annars hitta på en kväll som denna? I morrn ska lite saker fixas och så ska jag till Komvux för "mattelektion" (phjuuu!!) Jag och matematik har aldrig varit bästa vänner direkt!

Sov sött allihopa!

Kramkram! 

          

Lite gammla bilder på sött folk! :)

!?


Vad köper man till sin Farfar som fyller 69 år?!

Det är absolut inte det lättaste kan jag säga!

Tipstips...

Ändrade planer!


Vi kommer att åka till Kholm i morgon istället. Vi har inget att göra där ikväll, så vi tar en tidig buss istället. Eftersom att både jag och Martin hellre är hemma ikväll :) Så det blir lite hemmagjord pizza och mys ist.
Imorgon är det jobba som gäller, ska faktiskt bli kul! Är ju några dagar sen nu. Sen på kvällen kanske jag gör Emma.e ( och vilka fler?) sällskap som ska festa. Martin kommer ju vara i krämbolstugan och festa loss med sina vänner. Tone ska vara i Hulta hela dagen+natten i morrn, så ingen är nog lika glad som henne :D

Nu ska jag älga ner på stan snart. Ska till arbetsförmedlingen, köpa lite skolsaker och så ska jag gå till systembolaget åt Martin. Kan tänka mig att folk tittar konstigt på mig när jag går in där med magen i vädret och handlar cider ;P Vilket tur att jag vet att det inte är jag som ska dricka det då! Så får folk undra bäst dom vill! ;)

Ha en trevlig helg!

Kram.

sova?

Oj, trött redan. Och klockan är bara 22!

    SÅ HÄR TRÖTT ÄR JAG!!

Kvällen har varit megatrög och jag har inte haft något att göra. Tror jag ska och gå till kojs och läsa ilustrerad vetenskap sen nanna kudde. Massor att göra i morrn innan vi åker, så bäst för mig att vara pigg!!
Älsklingen lär ju sitta uppe hela natten lång vid sin älskling ( datorn!! ) Han e tokig. Men bra söt när han sitter där i sina rutiga pjyamasbyxor! Love till honom. Tänk så tråkigt allt skulle vara utan honom. Hur kan man vilja vara singel? tell me.

NE! nu får det vara nog. Orkar ej sitta vid denna dumburk länge. En macka innan sängen kanske? eller kräm? inte både och iaf. bla bla bla!

PUSS!

Kick & spark!!


Helt otroligt vad vår lille har sparkat dom senaste dagarna :) Håller igång massor. Väldigt häftigt och ibland blir det nästan lite väl mycket kickande! Speciellt när man vill sova ska det vara ett stort gympapass där inne :) Men det är kanon, då vet vi att du lever och förhoppningsvis har det bra där inne.

Nu har man börjat plugga också :) var på mitt första introduktionsmöte igår kväll på komvux. I naturkunskap, vi labbade lite och vår lärare gick igenom vad vi skulle göra dom närmsta veckorna. spännande. Sen är det religion och matte på schemat också. Och shit vad dyrt det är med skolböcker (!!) 1000 spänn kommer jag väl att få punga ut! Om jag inte hittar ett par begagnade vill säga! Letar för fulla muggar. Sen får man väl själv sälja sina böcker när man är färdig. Kurserna ska avslutas den 19:e december, vilket betyder att jag kanske måste bli färdig lite tidigare :) eftersom det är beräknad förlossning just det datumet. ( fast jag kan ju säga som så att jag VET att jag kommer gå över massa dagar!!! ) 

Idag vaknade jag skapligt (9) tog då en morgonpromenad med Tone till parken och kastade lite pinne, sen hem och åt frulle och passade på att dammsuga lite :) blir tokdammigt när man har tre håriga djur! Sen gjorde jag pannkakor till Älskling och mig.. är ju faktiskt torsdag idag, vilket innebär pannkisar.
Sen har vi hunnit med en promenad till olika gym, kollat upp lite priser då Älsklingen ska börja träna igen!

I morgin bär det av till kholm, vilket jag inte alls känner för. Är så skönt att vara hemma så jag skulle helst av allt vilja ha en hemmahelg. menmen, ska ju jobba så det är bara att pallra sig dit! Älskling ska spela paintball med sina vänner och sen ska dom festa loss på kvällen.

På söndag ska vi väl hinna med att hälsa på min kära farfar som fyller år idag. Gratta honom lite och vara sociala :)

                                    Grattis Farfar på födelsedagen!

Nu ska jag ta och sätta in lite recept i vår receptpärm sen får vi se vad som händer och sker.


kramkram!

Full rulle.


Dagen igår var inte lugn en gång. Trots att jag är förkyld så höll jag igång hela dagen lång. Gick upp med Älskling kl 9 och käka frulle, sen blev det långpromenad med Tone runt strömmen ( blä, hatar den promenadvägen! Men vart ska man annars gå här i norrpan?) jaja, i vilket fall så drog jag ner på stan sen med Elin, det var år och dar sen vi sågs sist så det var ju trevligt :) fast vi hann inte med så mycket, blev banken och sen Mcd sen så ringde min kära karl och sa att vi skulle åka med Marcus och Linda till Ingelsta och kika på Babyland :)
Ojoj, vad mycket vagnar det finns!! Vi passa såklart på att kolla på olika för att se vad vi kan tänka oss ha sen om ett par månader. Vi hittade 3 stycken som ligger i vår prisklass och som verkar bra och är fina :) Så det visar sig sen vad det blir!
Sen blev det stan igen med Elin, en fika på Fräcka frökens med te och en gigantisk chokladboll! Så hann vi med en runda på stan där vi gjorde av med lite pengar ;) det är ju alltid trevligt.

Väl hemma sen sprang jag runt som en annan apa och städade och laga mat!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Städa står väl på schemat igen ;P skura! blä. Promenad med Tone runt 1, så skulle tydligen Elin med ( utan hund :( )  Sen får vi se vad som händer och sker!

Kram!!

Rina ringa.


Alltid är det en massa samtal som ska ringas. Det är ju märkligt :) Sitter just nu och försöker få tag på min blivande mattelärare på komvux, men han behagar inte att svara!!

Har nyss kommit hem från en promenad med tone, det tyckte hon såklart om. Nu ligger hon och tuggar på ett märgben här brevid mig.

Ska ta och hoppa in i duschen nu, ska träffa Elin halv 1. Vi ska ta en fika och snacka lite skit :) haha. Ska även hinna ta en sväng till GAMMLA jobbet Konstantinopel och lämna lite nycklar och så. Skönt att kunna säga gammla jobbet om det stället. Blää! :)

Hare bra!

Kram

Sjuuuuk!!!


Möööh! Jag är förkyld. Snuvig och dunderont i halsen... Att det kan komma så fort?! Satt och nös på jobbet igår och på kvällen var jag dösjuk! :( Skönt att vara hemma nu iaf. Men man orkar inte fixa och dona med allt man vill nu när man är dåååålig! :P

Ska väl ta och laga lite mat snart. Spaghetti med skinksås. Mumma.

Puss på er.

Haha!


Roligt att läsa hur mycket folk gnäller!
Är nog inte så illa som det låter... Haha.

Sitter ute i Hulta nu, sista kvällen här på ett bra tag! Har jobbat till 19 ikväll, har varit grymt mycket folk och handlat idag. inte en lugn stund med andra ord.
Älskling är ute och krattar upp en massa skit från diket här ute, duktig. sen blir det läggdags, men först en skön dusch! :)

Jobba i morrn och på fredag, sen HEEEM :D oj som vi längtar nu.

vad har annars hänt? mja, som vanligt inte så där jättemycket. Var ute hos min säta farmor Gun igår. Vi rullade köttbullar, tog en promenad med hundarna och så plockade vi 5 liter kantareller :) och vi kunde ha plockat MYCKET mer, men vi var tvungna att åka hem och laga mat. Mycket kul att plocka svamp förstår ni! usch, är jag värsta tanten eller vad? ;P

Många som börjat läsa min blogg, kanske inte många, men bra många fler än vanligt. Så vilka är ni? :)

kram!

Bara denna vecka kvar :)


wiie. Nu är det bara den här veckan kvar, sen flyttar vi hem :) ska bli så otroligt skööönt! Nu har vi bott hos svärföräldrarna/min mor i 3 månader. Det blir lite tröttsamt faktiskt! Men antar att det inte dröjer många dagar innan man gnäller och tycker det är tråkigt hemma :)

I lördags var jag på ljusparty hemma hos Emelie, det var mkt trevligt, och oj så mycket fint det finns i ljusväg! Synd att man är så fattig, annars hade jag shoppat loss ordentligt! Var och käkade på Venetzia innan med Emma.H också, det var väldigt trevligt, inte ofta vi gör något sådant! Får vi göra om snart, du måste komma hem till mig också kvinna!

Igår var Älskling och jag ute i skogen och försökte hitta lite svamp! Vi hittade lite, och Tone sprang runt högt och lågt i skogen. så kom spöregnet, så vi var lite blöta, och älsklingen lyckades hela tiden få oss att gå i BLÖTA träsk :) men det hör liksom till! så mysigt så!

Idag ska jag jobba i vanlig ordning, kommer vara smockat med folk på Willys, som alltid på Måndagar, både bra och dåligt. Tiden går fort - men man blir helt slut i huvudet av alla människor! på att vara trevlig ;) haha. Tone ska som alltid vara hos farfar, det kommer bli tomt för honom och Berit sen när lilla Tone flyttar hem!

Ne, nu ska jag ta och laga lite mat så att älskling har det när han kommer hem från jobb/träning! Då är han en hungrig karl!

kramkram!

I magen:


Foster i vecka 23

Hudens pigment tillkommer och även om fostret ackumulerar kroppsfett så sitter huden löst, vilket ger fostret ett skrynkligt utseende. Det händer för att huden produceras snabbare än kroppsfettet. Fostret rör på fingrar, tår, ben och armar och det kan hända att kvinnan känner fosterrörelserna tydligt. Nu utvecklas bukspottkörteln som producerar hormoner och insulin. Insulin behövs för att transportera blodsockret till kroppens celler.

Om fostret föds nu finns det en liten chans att det överlever med kvalificerad experthjälp och chansen för överlevnad ökar nu för varje dag!

Nu har Mormor varit i farten igen:)


Att min mamma skulle köpa kläder till sitt blivande barnbarn viste jag, men att hon skulle köpa så mycket innan lil*n kommit trodde jag inte :) vi har nu fått två omgångar med en massa SÖTA kläder + en mysig speldosa. Så det där som folk säger, att man inte behöver handla mycket kläder stämmer verkligen! Vi är iaf otroligt tacksamma att vi får en massa saker, det är jättekul! Nu är det liksom bara bebis som fattas!

Ska snart hem till Norrköping över dagen, ska till Komvux, banken och till Willys och lämna CV och anställningsbevis. Hoppas hinna med tåget tillbaks halv 5 så det blir pizza med Poyan och Malin och säkert flera andra också :)
Nu bor vi själva i Hulta sista veckan vi är här. Svärpärona är på semester.

Nehe, om man ska ta och göra någon nytta kanske. Göra sig i orning vore ju en ide.

have a nice weekend!

Kram

Namn.


Nu har vi kommit in i tider där vi börjar fundera mycket på namn till vår lilla blivande bebis. Vilket är kaonsvårt! Hade varit lätt om vi viste om det är en pojke el flicka - för nu måste vi tänka på båda två! Flicknamn är lättare dock. Förslag är välkommna :) Så skriv på nu!

Sitter ute i Hulta nu, ska skriva ett CV tänkte jag, inte det lättaste. Sen ska jag ochTone ut i skogen och leta svamp - oj så mycket vi ska hitta ;) Tone är ju värsta kantarellhunden ( inte! ) annars blir det väl lugna gatan idag. Nu börjar man räkna ner lite smått tills vi ska åka hem, bara 9 dagar kvar!

Poyan & Malin frågade om jag ville följa med till ullared på tisdag och sova kvar tills på onsdag, hade ju varit jättekul, men fattig som jag är så tackade jag nej! :( jag som alltid har velat åka dit! Men vi sa att det får bli en annan gång ist.

Nu ska jag släppa ut min hund som verkar nödig på något sätt!

Glöm inte att skriva förslag!

Kram

lovely.


Sitter här och lyssnar på massa bra musik =) Då kan man inte bli annat än på bra humör ju!!! Ska snart och jobba i vanlig ordning och då kan man behöva vara på lite bra musik! hehe.

Blev öltältet en sväng i lördags, docj inte alls länge. Var så mycket folk och fulla männiksor kastar sig ju bokstavligt fram, vilket inte är så bra när man har en ickeplatt mage =) den var ivägen om jag säger så. Innan det var jag med Emma och Jessica hos Fia en sväng också, där var det full rulle. Igår låg älskling och jag och dega större delen av dagen. Senare var vi på promenad med Tone ute i skogen och lyckades plocka lite svamp till Martins päron.

Hm, tänkte på det här med festande- nu när jag är gravid så kan jag ibland bli väldigt sugen på en cider eller två, ganska tråkigt när alla sitter och dricker och har trevligt och en annan inte kan dricka. Kommer ju dröja ett tag innan man får dricka igen. Är väl egentligen inte själva festandet i sig som jag är avis på heller, det tröttnade jag på när jag blev 19 typ. Men just det här att sitta med vänner och ha trevligt med cider eller ett glas vin. Det är inte som när man var ung ( yngre! Så gammal är jag ju inte. hehe ) då festade man både onsdag,fredag och lördag och tröttnade inte! Var ju katastrof om en helg inte innehöll en fest eller två! ;)



Nu går man mot nya tider minsann! Nu måste man bli vuxen vare sig man vill eller inte... Vilken tur att jag vill då! Längtar efter vår lilla kotte och allt ansvar det har med sig! 

Nu ska jag fara till jobbet snart. 

KramKram! 

Nu kan vi se "kotten"...


Äntligen kan vi se vår lill"kotte" röra sig!!! :) Älskling fick se det för första gången igår, inte lite heller. Jag såg det för färsta gången i förrgår. En otroligt häftig känsla. Innan har jag bara kännt, men att se också är ju ashäftigt :) En riktig liten vilde!

 Inte min mage på bilden såklart! :)

Sitter hemma hos min mor, dom har främmande och ricker bacardi breezer ( som jag blir sugen på breezer ) men det är bara att vänta :) hehe. jag klarar mig, kotten är ju såklart viktigare. Får väl se om jag tar en sväng ner till öltältet och kollar sen, även fast man inte kan dricka finns det ju en massa folk där som man känner! Ska iaf ta en dusch nu så får vi se vad det blir sen!

Hoppas alla har en kanontrevlig kväll!

Kram

Nudlar.


mm, mumma va? Ska käka nudlar nu sen gå iväg till bussen och åka iväg till barnmorskan på kontroll. varje månad ska jag dit till och börja med, sen blir det varje vecka :) sen ska det väl förhoppningsvis ploppa ut en bebis.

Skönt att vara i sitt eget hem måste jag säga. Härligt att det inte är långt kvar tills vi flyttar hem igen. 2½ vecka med andra ord.
Inatt ska jag sova hos modern min, ska ju jobba i morrn. Ska förresten sova där i morrn natt med.
Helgen vet jag inte vad man ska hitta på? Martin ska väl ut och supa, och det kan ju inte en annan göra...

Tänk att det förresten alltid är något som står fel till! Stackars dig gumman. Kan tänka mig att det är en otroligt jobbig sits. Vad du än väljer så finns jag här vid din sida. Styrkekramar till dej!! <3

Kramhej!

härligt.

Vet inte vad som har hänt med mig men jag tycker det är så mysigt och skönt när det är sånt här ruskväder!

Jag måste vara knäpp...

älsklingar.



                                                                                


Min Älskling har dom vackraste blå ögon man kan tänka sig.

Älskar er så det värker.

apa.



Idag mår jag illa som en gorilla.

Hoppas det går över så fort jag kommer till jobbet för är ju inte så kul att sitta i kassan och må illa. Man måste ju vara trevlig mot alla kunder. Efter jobbet kommer min älskli och hämtar mig.


För övrigt så önskar jag att det vore V.34 nu så vi kan flytta hem igen. Trött på att bo hos andra och inte kunna göra vad man vill. Hemma kan man styra och dona och göra precis vad man vill. Men antar att man tröttar på att vara hemma ganska fort också. Blir väl lätt så när man inte har så stort socialt nätverk i Norrköping. Fast vem vet, kanske lär känns lite trevligt folk när jag börjar plugga på komvux. Hoppas kan man ju alltid. Och så blir det ju kanske jobb på Willys i Norrköping också, har man tur jobbar det några trevliga själar där! :)
Fast allra bäst blir det nästa år när vi flyttar hit till kholm. Vår lilla familj :) haha.

Hepp, om man ska ta och göra något innan mor min ska skjutsa mig till jobbet. Kanske ta en skorpa med lite te...

Kotten är riktigt livlig idag. Annars brukar H*n busa mer på kvällarna men nu är det full rulle i magen minsann. Mysigt må ni tro! :)

Kram.

RSS 2.0