Länge sen nu..


Nu var det visst ett tag sen jag bloggade ser jag. Kanske är dags med ett liten inlägg då.

Har nyss varit på promenad runt strömmen med Lukas och Tone. Väldigt skönt ute, känns att det börjar bli vår nu. Härligt!
Lukas vaknar lite tidigare på morgonen nu när vi har börjat lägga honom tidigare om kvällarna. Igår gick han och la sig halv 9. Jätteskönt att ha lite "egentid" på kvällarna. Han är nästan alltid så kinkig på kvällarna så därför är det bättre att han får sova! =)

I helgen har vi varit i Katrineholm. I fredags så umgicks vi med Lukas farmor och farfar. I lördags träffade vi Poyan,Malin, Lilla Linnea,Marcus och Elin. Det var som vanligt trevligt! Istället för att köpa pizza gjorde vi våra egna. Supergott! Linnea bara fortsätter att växa, full fart i den lilla tjejan. Så himla söt är hon. Jättekul att se hur hon utveckalas, vi har ju varit med sen hon var pytteliten! =) Ska bli kul när Lukas börjar bli sådär stor.

I söndags var vi och firade Henric som fyllde 40 år. Det bjöds på smörgåstårta och vanlig tårta. Smarrigt! Sen åkte vi hem ganska skapligt.

Den här veckan är Martin i skolan hela dagarna, så jag och Lukas får roa oss själva. Vi ska väl ner en sväng på stan sen och köpa föedeledagspresent till svärmor.

Helgen som kommer tänker vi faktiskt stanna hemma! för en gångs skull! Inte för att vi vill, utan för att det inte längre är gratis att åka! =) Vi åker till Katrineholm till påsk nästa gång. sen flyttar vi ju äntligen snart!

Nu tror jag vår lillprins håller på att vakna i vagnen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0