Vår guldklump!


Idag har vi varit på bvc med Lukas igen. Han vger nu 7,7 kg och är ca 68 cm lång. Han har stannat upp lite nu, och börjar "falla" in på normalkurvan. Det var normalt sa bvcsköterskan. Det är normalt att det blir så när det börjar bli dags för vanlig mat. Idag har han för första gången fått smaka lite riktig mat. Det bjöds på mosad potatis med lite bröstmjölk, lite smör och så lite perilja. Han tyckte inte sådär vidare värst mycket om det, men det slank ner iaf, till maten fick han också lite vatten för första gången, och det var gott tyckte han! Nu ska han få potatis såhär i ett par dagar, och om magen verkar klara det bra osv får han smaka morot då. Ska bli spännande och kul att börja ge honom mat nu.. Tänk att han är så stor nu! Att han redan kan börja äta lite mat! ^^ tiden går verkligen fort!

Tidigare idag så ringde vi till kfab och frågade om det blir omtapetsering i några utav rummen i nya lyan. Och vi fick glada besked. Dom kommer att tapetsera om i vardagsrum, kök och i Lukas rum! ^^ härligt! Vi ska dit på fredag och bestäma tapeter! Vi har också börjat packa nu, så nu står det kartonger högt och lågt här hemma! Härligt känsla, då vet man att det snart är dags ju!

usch, min mammas katt, Tashiva, som jag kallar honom, har ju blivit påkörd i helgen, så han ligger på djusrsjukhus och har nyligen blivit opererad! Stackars misse! Det är ju Ilysse son, och Liannahs bror, så klart det känns lite extra! Han har en speciell plats i mitt hjärta!

Nu ska vi traska iväg till affären och inhandla lite röd mjölk, det ska bakas bullar ikväll! ^^



Här var han inte stor lilla Tashiva inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0