Födelsedagskalas!


Lukas kryper omkring här hemma som en riktig vilde! Just nu har han ställt sig upp mot katträdet och försöker med all kraft han har att nå katten som sitter en bit upp. Det är väldigt intressant med katterna och hunden nu. Det pekas och sägs "dää" hela tiden mot dem. Idag har han även tagit sina premiörsteg efter gåvagnen, det var otroligt kul tyckte han. Vad kul det ska bli när han börjar gå! Det här med att släppa taget när han står upp har han också börjat göra, men mest när jag eller Martin sitter brevid honom på golvet för då är det hur kul som helst att bara "kasta" sig i våra famnar, busunge!!

Nu ska vi snart på födelsedagskalas hos Lukas kusin Erik som fyller hela 10 år idag! Ska bli gott med tårta och fika! Hmm, blir ingen träning idag, inte bra! Jaja, får träna extra hård nästa gång så att all tårta försvinner!

Idag har Lukas bara sovit en halvtimme på hela dagen, och det är inte bra! Han brukar sova 2½-3 timmar! Men det var som så att jag var tvungen att gå ner på stan och skicka paket och då somnade han naturligtvis i sin vagn och sov i en halvtimme, och att sedan sova mer när vi väl kommit hem det är det inte tu tal om! Men trots detta så är han än så länge på stålande humör!

Nu kommer väl snart Martin hem så att vi kan fara till kalaset!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0