Här kommer vi Thailand!

Den 18:e December bär det av mot Thailand med Poyan, Malin & Linnéa. Vi kommer att stanna där i 14 dagar, vi börjar på Phi Phi Island. Det ska bli så härligt att komma dit igen! Har man en gång varit där vill man bara tillbaka! Flygresan kommer att ta ca 11 timmar, så hur det ska gå med två stycken 1-åringar ska bli spännade!
Det ända som är lite tråkigt sådär är ju att man missar julafton här hemma, det är ju så mysigt med jul, men kul med lite omväxling också. Vi kommer att komma hem dagen innan Lukas 1-årsdag så det blir till att planera den innan vi åker.

I morgon ska jag till Ullared med tvillingarna, vi åker redan kl 3 inatt. Det blir tufft att gå upp så tidigt :) men det är det värt! Blir lite shopping, inte så mycket med tankte på Thaland-resan. Ska bli kul som bara den i alla fall!

Lukas är sjuk här hemma, han har feber och är gnällig! Vet inte om det är pga av svininfluensasprutan eller om det är pga tanden som håller på att kika ut i överkäken. Hoppas verkligen att han piggar på sig snart!

Nu ska vi snart äta lite lunch sen blir det sova för lillherren medan jag ska jobba lite!

Thailand 2008 på Monkey Beach.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0