Ta ett svårt beslut


Hur tar man et beslut om att avsluta sin katts liv?

Pratade nyss med veterinären, Ilysse tillstånd är nu likadant som Jeenges var när vi åkte in med honom. Hon kan med andra ord inte stå på sina ben utan att ramla ihop och krampa. Svaren från obduktionen har dem skyndat på så att de kommer komma idag, senast i morgon. Trots att det kommer är chansen väldigt liten att det går att rädda llysses liv då hon redan är så pass dålig. Allt går så fort, det är så otäckt. Det finns ingenting dem kan göra, det är inte ens säkert att det går när svaren på Jeenge kommit. Så veterinärerna bad oss att tänka över om det bästa inte är att avliva henne redan nu fär att befria henne från smärtan som dessutom bara kommer att bli värre :(

Förstår inte hur mycket man ska orka med. Två katter inom loppet av 1 vecka. 3 katter inom loppet av 1 år. Vad har dessa underbara katter gjort för att förtjäna detta? Och vi, varför kan inte vi få ha kvar våra katter?

Ilysse har följt hela mitt och Martins förhållande. Vi skaffade henne bara någon månad efter det det blev vi. Hon har alltid varit med oss, och nu ska hon försvinna.




Kommentarer
Postat av: emma e

Usch, Jag sitter här med tårarna i ögonen. Tänker verkligen på dig! kramar

2010-04-29 @ 19:28:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0