"Vi visar dig"


I fedags när vi var på spahotellet sov Lukas hemma hos Poyan, Malin och Linnéa. Allt hade gått jättebra och vår lilleman hade skött sig så bra så. När vi kom dit låg han och sov middagslur, direkt när han vaknade och fick syn på oss blev det stora tårar som var kvar länge. Tur att dem inte hade visat sig under det dyng han var utan oss. Han trivs så himla bra med dem. Speciellt Malin tror jag. För på kvällen i lördags när vi var där ville han bara sitta i hennes knä :) buse där! Precis samma sak är det med Linnéa när det gäller Martin. Det man hör från hennes mun när vi är där är "Baaaaartin, Baaartin" Så sött så att man smälter!

Igår kväll spenadera vi då somsagt kvällen hemma hos P,M och L. Vi åkte iväg till Mcd och käkade lite mat. Marcus, Elin och lille Isac förljde med. På Mcd ville Lukas bara springa omkring och upptäcka saker, tråkigt att sitta still i en stol ju.. Sen åkte vi tillbaka till P,M och L. Barnen fick leka lite, och till och med Isac var med denna gång, han har ju blivit stora killen nu och kan faktiskt åla sig fram. Lukas och Linnéa (speciellt Lukas) skulle ju ha precis allt det Isac höll på med. Vem vet, dem kanske vill visa honom på sitt sätt hur man ska använda alla saker. Som tur är Isac tålig och blir inte ledsen när de stora barnen tar hans grejer :)

Favoritleksaken just nu verkar vara Linnéas lilla minidammsugare. Hur söt som helst, men låter förskräckligt. Men vad gör det tycker såklart busungarna.



Mys, mys bara mys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0