En liten busunge


Idag på förmidagen packade vi in Lukas i sin varma vagn för att traska ner till Friskis&Svettis. Vi fick på Hoppis&Skuttis, Lukas är nog i minta laget för det men han tyckte om det väldigt mycket ändå. Han var helt sjövild där inne, kröp omkring bland alla vuxna och barn och struntade totalt i oss :) han är verkligen ingen blyg pojke. Så dit kommer vi fortsätta gå på Lördagar.

Snart komer Poyan hit, vi ska då flytta Lasershop-lagret från våra kökskåp till kontoret! Nu har vi helt plötsligt massor av plats här. Såg kontoret för första gången igår och jag tycker det var kanon. Kanske lite tråkiga tapeter men vad gör väl det om hundra år. Nu har vi flyttat dit hyllor och ett skrivbord också. Hoppas på att hitta ett bättre skrivbord inom kort och så länge får det vi har nu duga.

Ikväll ska vi i vablig ordning hem till Poyan och Malin. Vi ska kika på Robinssonfinalen! Så får vi int glömma att det ska firas ikväll också :) Lasershop har sålt så bra denna månad så  det blir smörgåstårta och prinssestårta! :) gottgott!

Ne, nu får Poyan allt ta och komma!




Ni som vet hur vår tjockimisse Jeenge "Henke" ser ut och som bor nära oss får gärna hålla ett öga eller två öppna då han är bortsprungen här i kylan! :( usch, blir så orolig!

Kommentarer
Postat av: Emma

naw vilken söt katt! I vilket område sprang han bort på?

2010-02-01 @ 21:25:08
URL: http://ewwanygren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0