Luncha på stan


Idag är jag och Lukas hemma själva. Martin åkte nyss iväg till Norrköping för att göra det sista som har med skolan att göra. Sen är han verkligen helt klart! Skönt för honom!

Igår hade jag Emma.e och Emelie här på lite fika. Det har börjat bli en tradition, en bra sådan! Sen lite senare på kvällen traskade hela familjen ner till stan för att kika in Marcus och Elins lokal där de ska ha BusBjörnen. Riktigt stor var den, men mycket att städa undan innan det kan bli en butik. Ska bi spännande sen att se hur det blir och hur det kommer att gå. När vi kom hem kikade vi på en film och åt ost, kex och vindruvor.

Inatt har Lukas varit en riktig liten odåga! Fy vad jobbig han var! Han vaknade runt kl 3 och bara skrek och gnällde och ingenting hjälpte på typ en halvtimme. Sen sov han i en timme till och vaknade precis likadant, då blev det ny blöja och lite mys. När han väl somnade runt kl 5 så var han ändå orolig och skrek till då och då. Antar att det är någon orolig fas han går igenom nu för det var likadant i förrgår natt. Det är verkligen jobbigt för man är så himla trött själv och vill inget annat än att sova! Hoppas att det går över snart annars skaffar jag en nanny att ha här på natten! :)

Idag ska vi ska roa oss med att gå ner på stan och äta lite lunch med Emma.e och Emelie. Det är alltid smaskigt att äta något gott på stan, skönt att slippa stå vid spisen också. Sen ska jag skicka en hel drös med paket och hämta ut minst lika mycket!


I morgon bär det av till IKEA med farmor Gun, ska bli kul att shoppa loss lite! :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0