Dagsutflykt


Idag tog vi bilen på en liten utflykt över dagen. Först tog vi en tripp till Uppsala där Lukas faster och kusiner bor. De har nyss byggt om huset så det ville vi gärna se, sen har de även fått hem en kattunge. Vi blev bjudna på lite lunch, Lukas busade såklart järnet med den lilla 14-veckors kattungen Cleo, som var hur go och snäll som helst. Lukas sov sedan i vagnen efter en promenad. Jag och Martin passade då på att åka till IKEA, jag övningskörde dit i all trafik :) inte alls som hemma. Phuu! Men det gick faktiskt galant.

Efter lite kaffe och fika tog vi bilen vidare till Mörkö där vår blivande katts uppfödare har sin sommarstuga. Där bleb vi varmt välkomna med massor av kattkurr och buffar. Lukas var i himmelriket :) och vår lilla kattdam är såklart bedårande söt.  Just nu är hon 10 veckor gammal. Vi får dock vänta med att få hem henne tills dess då hon är 13 veckor gammal. Hon har råkat ut för en liten olycka och har fått en spricka i sitt bakben. Så efter en sista veterinärkontroll får vi hem henne den 16/8. Vi längar verkligen efter den lilla damen. Ska bli så kul att ha två kattdamer här hemma.

Lukas slocknade direkt när vi kom hem, vi ska också sova snart. I morgon väntar en heldag på Gröna Lund för mig och Martin. Lukas, han ska sova hos Mormor och bara mysa med henne.





Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0