Liten sömntuta!


Helgen över snart då. Den har som vanligt gått undan av bara den!

I går, lördag. Hade vi planer på att bara vara hemma eftersom att Lukas fortfarande inte var helt pigg. Vi tog iaf bilen bort till coop för att handla lite. Eftersom att vädret var så strålande tänkte vi att vi skulle ta en kort sväng bort till familjen Sandnell också. Sagt och gjort, och Lukas "gnälliga, sjuka, trötta-humör" var som bortblåst. Han sken upp som en sol och var hur lycklig och glad som helst. Linnéa sov när vi kom så han fick all uppmärksamhet där ett tag, och det gillar han ju såklart. Det blev till att lufta stjärten i det fina vädret, även lite lek i sandlådan, plaskande med vatten och gunga hann lillemannen med. När Linnéa vaknade blev det såklart en masa bus och lek med henne. Så kul att se att det faktiskt börjar leka och ha kul med varandra nu. Martin hjälpte Poyan "bygga" deras härliga pool som snart kommer vara klar. Sen avslutade vi dagen i stadspaken med lite mat. Barnen var hur snälla som helst, inte alls som i Thailand när vi var på resturang! :)

Idag har jag bakat bullar, många blev det! Sen har Lukas sovit i 4 timmar på e.m! Han har blivit som en bebis igen. Förstår inte hur han kan sova så många timmar på dagen med ändå sova hela natten utan att vakna tidigt. Klockan 7 är inte tidigt förmig i alla fall :)

Efter maten beslutade vi oss att åka ut och övningsköra lite efter att familjen Sandnell ringde och frågade om Lukas ville vara hos de en stund. Så vi var väl ute i 45 minuter. Det gick bra, men illamåendet gjorde att jag inte hade min bästa kördag. Nu sover lillemannen och jag ska äta lite jordgubbar och se på en kärleksfilm! Kan inte bli bättre..

I morgon är det dagis för lillherren som gäller, och jobba jobba för mig och Martin!




Skansen för 1 år sen. Dit ska vi antadligen på Lördag.


Hoppas att er helg varit lika bra som vår!



Kommentarer
Postat av: Linnea - Mamma till Freja

Vad roligt med Skansen. =) Vi hade också planer på det, men får väl se hur det blir med det nu =/

2010-05-24 @ 18:02:20
URL: http://familjenlonnfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0